LEGOLAND Billund Resort

LEGOLAND Billund Resort Print

Forestil dig en verden bygget af mere end 60 millioner LEGO® klodser i LEGOLAND. Slå dig løs i Skandinaviens største indendørs vandland i Lalandia. Hils på 40 brølende løver i GIVSKUD ZOO. Gå på opdagelse i Danmarks naturlige vidundere og bliv en del af den fascinerende historie i Vejle, Kolding, Vejen, Billund, Varde, Esbjerg og Middelfart kommuner.

Velkommen til LEGOLAND Billund Resort!

Læs mere om resortet her

Happy Pass
Få en sjovere ferie for pengene 
Få adgang til særlige ture, spar penge, nyd ferien. Find en god dag her. Eller gå ind på behappypass.dk og se flere. Download dit kort direkte til din telefon som et billede. Scan koden. Så har du altid kortet ved hånden.

Årets ninjaseje nyhed! NINJAGO<sup>®</sup> World

Årets ninjaseje nyhed! NINJAGO® World

I det nye LEGO® NINJAGO® World kan I udfordre jeres ninjafærdigheder. Er I smidige nok til at gennemføre Lloyds Laser Labyrint? Har I styrken til Coles Klatrevæg, balancen til Kais Spinnere, er I hurtige nok til Jays Reaktionstræning, og parate til årets største udfordring i NINJAGO The Ride?

LEGOLAND® og ninjaerne har nemlig brug for jeres hjælp. Så glæd jer til den ultimative NINJAGO oplevelse i den interaktive verdensnyhed NINJAGO The Ride. Her bliver I suget ind i NINJAGO universet, hvor I skal lære at mestre elementerne: Ild, lyn, jord og is. For uden jeres hjælp kan ninjaerne ikke bekæmpe The Great Devourer. Som Master Wu siger: ”Sammen er vi stærkere”.

Fantastiske oplevelser venter i årets nyhed 2016.


Verdens bedste miniferie

Ta' hele familien med på en eventyrlig miniferie på Hotel LEGOLAND. Når du bor på Hotel LEGOLAND eller i LEGOLAND Holiday Village (familieværelser eller hytter), kan du købe Resort Pass og få ubegrænset adgang til både LEGOLAND, Lalandia Aquadome og GIVSKUD ZOO under hele dit ophold. Book dit ophold her. Book dit ophold her.

Vi ses i en verden fuld af leg!

 

Sæsonpas

Der er også mulighed for at opgradere Resort Pass’et til et LEGOLAND Sæsonpas og hermed få adgang til LEGOLAND hele sæson 2015. Opgraderingsprisen til LEGOLAND Sæsonpas er 50 DKK. NB! Opgraderingen skal foretages inden afrejse fra LEGOLAND Billund Resort. Køb Sæsonpas her.

LEGOLAND BILLUND RESORT er Nordeuropas største oplevelsesresort.