Miniland

Hjertet i LEGOLAND®

Miniland

Hjertet i LEGOLAND®

Miniland

Hjertet i LEGOLAND®

Miniland

Miniland

  Miniland er stedet, hvor LEGOLAND® parkens eventyr begyndte i 1968. I Miniland kan du opleve den store vide verden i miniformat med verdensberømte bygninger, hovedstæder, småbyer og spændende miljøer, der er bygget af 20 millioner LEGO® klodser.

  Gå på opdagelse
  Bare at gå rundt er en oplevelse, og mange områder er interaktive, så du ved hjælp af joysticks eller knapper kan styre, hvad der sker i LEGO verdenen. Miniland rummer masser af aktiviteter og sjove oplevelser for hele familien – det er bare at gå i gang.

  Den store verden i miniformat
  Læg vejen forbi USA, Tyskland, Holland, Norge, Sverige og Danmark. I filmbyen Los Angeles bliver børn til instruktører, når kameraerne kører, og aktørerne gør klar i den imponerende kulisse, der er bygget af 750.000 LEGO klodser.

  Skibe, kraner og biler
  I Miniland sejler skibene lystigt rundt i de små kanaler. Kranerne arbejder, bilerne kører, og flyene bevæger sig rundt på landingsbanen i Minilands egen lufthavn, mens du får det store overblik.

  Miniland after dark – en stor oplevelse for hele familien
  Når mørket falder på, tændes lysene her og der og alle vegne i Miniland. Der er lys i de små huse, LEGO togene ruller af sted med oplyste vogne, og miniaturebilernes lygter tændes. Miniland after dark er en ren eventyroplevelse!

  Andre forlystelser