Spring over

Vis-Hensyn-Elever

Skoleprisen tilbydes også til elever med særlige behov

Vis hensyn-ordning
Hvis eleverne har et skjult handicap som angst, autisme eller ADHD, tilbyder vi et Vis hensyn-armbånd. Med det kan du komme hurtigere til forlystelsen og behøver ikke stå længe i kø.

Hvis eleverne er berettiget til et Vis hensyn-armbånd, henvender du og din ansvarlige hjælper jer i vores Information inde i parken, hvor I udfylder en formular og får udleveret et Vis hensyn-armbånd. Du kan også downloade formularen her og udfylde den hjemmefra. Se ledsager oversigt.

Som handicappet eller Vis hensyn-berettiget skal du altid ledsages en ansvarlig hjælper, når du besøger forlystelserne. Din hjælper skal af sikkerhedsmæssige årsager være fyldt 18. Det er medarbejderen ved den enkelte forlystelse, der vurderer, om en person er ansvarlig.
Du må maks. have 4 personer med ved en forlystelse - ved Flying Eagle dog maks. 1 person - hvoraf minimum 1 skal have ledsager armbånd.

Vær opmærksom på, at der er stroboskoplys i LEGO® Studios, THE TEMPLE, Ghost – The Haunted House, LEGO® NINJAGO® The Ride og Lloyds Laser Labyrint.

Book overnatning

Book overnatning

1 Indtjekning & Udtjekning
2 Antal gæster
2
Voksne
2
Børn
Eller
Køb billetter