Spring over
Få endnu mere ud af dit Sæsonpas!

Sæsonpas fordele 2021

Med et Sæsonpas til 2021 får du ikke kun fri adgang til LEGOLAND® parken hele sæsonen, du får også adgang til en lang række fordele og rabatter, der gør din LEGOLAND oplevelse liiiiiidt sjovere! Se alle Sæsonpas fordelene 2021 her på siden.
Wowpark 600X600
NYHED!

50 % i WOW PARK Billund og Skjern!

WOW! Klatr helt til tops med dit Sæsonpas, og få 50 % på din personlige entrebillet til WOW PARK Billund og Skjern ved køb af billet i billetlugen (normalpris 199 kr.). Sving dig i kæmpeslynger, gå over hængebroer i 14 meters højde og få sus i maven i de mange, sjove svævebaner.

  • Fordelen kan ikke kombineres med andre rabatter og tilbud
  • Normalpris for billet i Billund: 199 kr. 
  • Normalpris for billet i Skjern: 185 kr. 
  • Fordelen kan ikke anvendes i uge 28-30

Rabat på oplevelser uden for LEGOLAND®

SP Hemmeligetilbud 1920X1080px Speciel DK

Ny smagfuld fordel HVER måned hele sæsonen!

Uden mad og drikke dur helten ikke! Vi er vilde med smagfulde Sæsonpas fordele! Derfor kommer der hver måned (juli undtaget) en ny, lækker fordel til dig med Sæsonpas. Hold øje på siden og i nyhedsmailen!

Donut 600X600
20 kr.

Oktober måneds smagfulde fordel:

Selv ægte eventyrere har brug for mad og drikke - og derfor har vi tryllet et særligt smagfuldt oktobertilbud frem:

I hele oktober kan du få:

Donut kun 20 kr.!

Besøg Dolly's Coffee Shop, Adventurers' Depot, Pirates' Coffee, og vis dit sæsonpas ved bestilling. Tilbuddet gælder i hele oktober.

Renault Trafikskolen

50 % i Renault Trafikskolen

Gi' børnene en ekstra oplevelse og la' dem tage deres første kørekort på Renault Trafikskolen. Børn med Sæsonpas får 50 % på kørekortet.

Miniferier

25 % på miniferier i LEGOLAND®

Bo midt i legen på det 4-stjernede Hotel LEGOLAND®, eller tag på et vildt familieeventyr i den hyggelige ferielandsby LEGOLAND® Holiday Village klods op ad LEGOLAND®.

Sådan booker du et ophold: 

1. Book dit ophold her

2. Søg på de datoer, du ønsker at booke, og indtast antal børn og voksne. 

3. Når de ledige værelser kommer frem, skal du trykke på "Sæsonpas & rabatkode" øverst til højre på siden. I feltet 'Promotion code' skriver du så Sæsonpaskoden: LLPAS2021

4. Herefter kommer de ledige værelser frem igen, hvor rabatten er fratrukket.

5. Book dit ophold, og vis dit Sæsonpas ved ankomst.

Book miniferie
Merlin Magic 1752X1248px

Fordelsprogrammet opdateres løbende...

Med et Sæsonpas til LEGOLAND® har du adgang til en masse rabatter - og der kommer løbende flere til. Så ta' et kig på siden inden dit besøg, og se, hvad magiske Merlin tryller frem. 

Sæsonpas betingelser

Du skal vise dit 2021 Sæsonpas for at få dine Sæsonpas fordele – husk også kuponer ved kupontilbud. I nogle tilfælde gælder Sæsonpas fordelene kun med en fuldt betalende voksen. Du får 1 Sæsonpas folder pr. Sæsonpas. Tilbuddene gælder, når salgsstederne og parken er åbne. Sæsonpas fordelene kan ikke kombineres med andre tilbud eller ombyttes til kontanter. Vi tager forbehold for lukkedage, kapacitet, trykfejl og prisændringer. Sæsonpas kan ikke refunderes. Dit Sæsonpas er personligt og vil blive inddraget ved misbrug.

 

 

Se generelle betingelser

Book overnatning

Book overnatning

1 Indtjekning & Udtjekning
2 Antal gæster
Eller
Køb billetter