Parkeringspas

Parker bilen og få rabat på jeres Parkeringspas, når I har Sæsonpas

Parkeringspas

Rabat på Parkeringspas

LEGOLAND råder over ca. 5.000 P-pladser. Som sæsonpasholder kan du købe et Parkeringspas til brug i hele sæson 2017 for kun 140 kr. (normalpris for parkering er 50 kr. pr. dag). Parkeringspasset er gyldigt til parkeringspladserne P1, P2 og P5 ved LEGOLAND.

Her køber du dit Parkeringspas
Parkeringspasset kan købes i Informationen i LEGOLAND mod fremvisning af dit sæsonpas. Der sælges et begrænset antal parkeringspas efter ”først-til-mølle”-princippet.

Har du besluttet dig for at købe et Parkeringspas inden dit besøg i LEGOLAND, kan du godt parkere på en betalingsplads, når du ankommer til parken. Men husk at købe Parkeringspasset i Informationen, inden du forlader LEGOLAND, da Parkeringspasset skal benyttes som bevis for betaling, når parkeringspladsen forlades.

Bemærk, Parkeringspasset er ikke nogen garanti for, at der er en ledig P-plads, da parkeringspladsen fyldes op efter ”først-til-mølle”-princippet. Parkeringspasset kan kun benyttes én gang pr. dag i sæsonen. Bortkommer dit Parkeringspas i løbet af sæsonen, må du købe et nyt.