En skoleudflugt til LEGOLAND® Billund Resort er en social og spændende oplevelse med mulighed for undervisning i ATLANTIS by SEALIFE og i SEAT Trafikskolen.

Tag med en Atlantis formidler på rundvisning under havets overflade og få alle de sjove historier om søheste, hajer, rokker og andre smukke dyr i Atlantis akvarierne. Der er mulighed for undervisning i emner som tilpasning, adfærd og camouflage.

I SEAT Trafikskolen kan elever i 2. – 6. klasse få deres første kørekort. Undervisningen er delt op i en teoretisk og en praktisk del. I den teoretiske del introduceres eleverne for et relevant udsnit af trafikskilte og lærer, hvordan de skal forholde sig i trafikken.

Læs mere om lektionerne i bunden af denne side.

Forhåndsbook

Kontakt os allerede i dag for at høre mere.

Book nu

Priser

Skoleprisen gælder for alle skoleelever i den skolepligtige alder.

Læs mere

Åbningstider

Vores helt unikke skoletilbud gælder på danske skolehverdage.

Læs mere

Lektioner i LEGOLAND®

Atlantis_boern_510x340.jpg

Rundvisning i akvariet

Natur & Teknik

Undervisningen i ATLANTIS by SEALIFE™ giver børnene et fantastisk indblik i livet under havoverfladen. De kan lære om tropiske fisk, yndefulde konæserokker, japanske kæmpekrabber og farlige hajer.

Læs mere

trafikskolen_510_340.jpg

Trafiksikkerhed

Trafiklære

SEAT Trafikskolen tilbydes til elever mellem 7 og 13 år. Eleverne opnår teoretisk og praktisk viden inden for trafiksikkerhed. Disse færdigheder gør eleverne i stand til at opfange faresignaler og dermed færdes mere sikkert i trafikken – hvad enten det er på cykel eller til fods.

Læs mere