Spring over

Historien

Det startede med en lille træklods…
Hotel LEGOLAND

Historien om LEGOLAND® Hotel & Conference

Det hele begyndte med en lille træklods og så kom der flere, endda i plast og til sidst en hel LEGO® legetøjsfabrik. LEGO navnet er en sammentrækning af ordene LEg GOdt. Senere blev der bygget en lufthavn, Billund Lufthavn, en forlystelsespark, LEGOLAND®, og derefter et hotel. Og pludselig gik det hele meget hurtigt.

Hotellet blev grundlagt i 1968 under navnet Esso Motor Hotel. Samme år blev LEGOLAND parken åbnet. I 1974 blev hotellet købt af LEGO koncernen og fik navnet Vis-a-Vis – og sidenhen Hotel LEGOLAND i 1991.

I løbet af de første 8 år fordoblede LEGOLAND Hotel & Conference sin værelseskapacitet fra 32 til 64 værelser. Og i 1986 fik hotellet 6 nye mødelokaler og 3 nye etager. Udvidelserne er fortsat, og rigtigt mange virksomheder har gennem tiden holdt møder og konferencer på hotellet. Hotellet er nu et 4-stjernet moderne hotel og 5-stjernet konferencecenter.

I dag råder hotellet over et stort konferencecenter med alt i moderne AV-udstyr, to auditorier, 25 konferencelokaler og et 1800 m2 stort Multihus, to restauranter og i alt 223 værelser – hvoraf nogle er særligt indrettet til vores business-kunder.

Hotellet er i dag en del af det internationale selskab Merlin Entertainments Group, hvilket sætter LEGOLAND Hotel & Conference i gruppe med nogle af Europas bedste hoteller.

LEGO koncernen solgte i 2005 alle fire LEGOLAND parker inklusive hotellet til Merlin Entertainments Group. LEGO koncernen har dog sikret sig omkring 33% ejerskab i LEGOLAND parkerne, og derfor er LEGO tematiseringen stadig en naturlig del af såvel hotellet som LEGOLAND parken.

Få tilbud

Ønsker I et uforpligtende tilbud på jeres næste konference, fest eller arrangement?

Klik her

Clipboard

Book overnatning

Book overnatning

1 Indtjekning & Udtjekning
2 Antal gæster
Eller
Køb billetter
Health