Spring over

W3A2709 Beskåret

Leg jer til en bedre organisation og få brikkerne til at falde på plads

Strategiudvikling, innovation, teambuilding og forandringsprocesser kan være ret langhåret. Med LEGO® SERIOUS PLAY® metoden inddrager vi det unikke LEGO® univers som et værktøj, der gennem leg, og kreativitet styrker både ledelse, HR og organisation.

LEGO® SERIOUS PLAY® er et værktøj til strategiudvikling, innovation, teambuilding og meget mere. Du kan bruge LEGO® SERIOUS PLAY® til at udforske organisatoriske udfordringer, fornyelsesprocesser, strategiudvikling, teamudvikling og meget mere.

LEGO® SERIOUS PLAY® er udviklet hos LEGO Company i samarbejde med førende forskere inden for strategi og organisationsadfærd. De to professorer Johan Roos og Bart Victor hos IMD i Schweiz udforskede i samarbejde med LEGO Groups CEO og ejer Kjeld Kirk Kristiansen alternative strategiske planlægningsværktøjer og systemer.

Forskningen resulterede i et adaptivt værktøj, der bruger LEGO elementer som tredimensionelle modeller af forretningsmæssige problemstillinger og udfordringer.

Metoden integrerer bl.a. viden om leg, hvordan og hvorfor vi leger, lærer og udvikler os. Den hjælper os også med at forstå, hvordan organisationer udvikler og implementerer strategier, samt hvad der engagerer den enkelte deltager og frigør kreativt potentiale.

 

LEGO® SERIOUS PLAY® Workshops

Inden for LEGO® SERIOUS PLAY® tilbyder vi tre forskellige workshops: The Basics, The Challenge og Real Time Business

Læs mere om de tre forskellige WORKSHOPFORMATER

Kontakt os på sales@legoland.dk eller +45 75 33 12 44

Book overnatning

Book overnatning

1 Indtjekning & Udtjekning
2 Antal gæster
Eller
Køb billetter