Spring over
Afstemningen er lukket!

Danmarks bedste LEGO® familie

Nu gælder det den afgørende dyst, hvor Familien Bisgaard, Familien Nyland og Banck, Banck, Banck og Banck skal kæmpe om at blive Danmarks Bedste LEGO Familie ved en stor finaleweekend i LEGOLAND d. 5. juni 2021!
DBLF KV 1 1

Her er finalisterne!

De har bygget på livet løs. Sat LEGO® klodserne sammen, og skilt dem ad igen - og de er blevet stemt ind som finalister til årest finale i Danmarks bedste LEGO® familie.

Familierne har hver især bygget deres bud på en ny, sej forlystelse i LEGOLAND® eller et nyt område, og vi er nu klar til at løfte sløret for, hvilke tre familier der er gået videre til den eksklusive finaleweekend i LEGOLAND® d. 5. - 6. juni 2021!

Konkurrencebestingelser:

Ved deltagelse i konkurrencen om at blive Danmarks bedste LEGO® familie accepterer man følgende: 

  • Hele familien skal kunne deltage i finaleweekenden d. 5. - 6. juni 2021
  • Optagelser under finaleweekenden må blive brugt kommercielt af LEGOLAND
  • Billeder, der uploades ved tilmelding samt tages under finaleweekenden, må blive offentliggjort på både legoland.dk, sociale medier samt brugt i pressemateriale 
  • Finalefamilierne får betalt ophold og forplejning i finaleweekenden 
  • Vinderfamilien får 1 minut til at tømme LEGO Shoppen under følgende retningslinjer: Familien står foran LEGO Shoppen, når tiden starter. De må alle løbe ind og hente ét produkt ad gangen, som skal returneres til området foran butikken. Det må de gøre så mange gange de kan nå det indenfor 1 minut. Familien får alle de produkter, der er returneret til området foran LEGO Shoppen, inden tiden udløber. 

Book overnatning

Book overnatning

1 Indtjekning & Udtjekning
2 Antal gæster
Eller
Køb billetter