Spring over

Hjælp os med at redde julen

Tusind tak for, at I vil hjælpe os med at redde julen. Send en tegning ind af det, du synes, der er det bedste ved julen.

Udfyld dine oplysninger

Udfyld dit fulde navn
Skriv navnet på barnet, der har lavet tegningen.
Skriv gerne alder og by på barnet, der har lavet tegningen
Vedlæg et tydeligt billede af tegningen. Det er også ok, hvis barnet holder tegningen.

Betingelser

Herunder kan du læse, hvilke betingelser du bekræfter udover ovenstående med dit samtykke, ligesom du også kan læse, hvordan du kan tilbagekalde dit samtykke.

Hvem har adgang til dine data?
LEGOLAND ApS en del af Merlin Entertainments plc ("vi", "os", "vores"), gemmer denne samtykkeerklæring og de personoplysninger som du udfylder heri, samt de fotomaterialer som er resultat af fotooptagelserne, du giver samtykke til.

Hvem deler vi det med?
Billede materialer og fotooptagelser opbevares og anvendes af LEGOLAND ApS. Materialerne bliver kun anvendt i relation til LEGOLAND parkerne. Vi deler din samtykkeerklæring med relevante afdelinger i Merlin Entertainment plc blandt andet for at kunne svare på, hvilke oplysninger vi har om dig i tilfælde af, at du ønsker at blive oplyst herom, eller ønsker at få slettet dine data.

Tilbagekaldelse af samtykke
Dit samtykke kan til enhver tid tilbagekaldes ved skriftlig meddelelse til LEGOLAND ApS. En tilbagekaldelse berører ikke den brug af billeder og videooptagelser af dig, som har fundet sted forud for din tilbagekaldelse. Ved tilbagekaldelse af samtykke vil vi dog bestræbe os på, at billeder og videooptagelser af dig hurtigst muligt vil blive fjernet. På de digitale medier sker dette umiddelbart efter henvendelsen, mens allerede trykt og udsendt materiale ikke kan tilbagetrækkes. For så vidt angår trykt, men endnu ikke udsendt materiale, vil vi slette billeder og videooptagelser af dig, medmindre det vil medføre urimelige udgifter for LEGOLAND.

Hvor lang tid gemmer vi dine personlige oplysninger?
Vi gemmer denne samtykkeerklæring og fotomaterialerne indtil samtykket tilbagekaldes eller 1 år efter, at vi stopper med at anvende materialerne. Vi opbevarer dine personlige oplysninger så længe, som det med rimelighed er nødvendigt til de ovennævnte formål.

For mere information om, hvordan vi håndterer dine personlige oplysninger, læs venligst vores Privatlivspolitik.

Du er altid velkommen til at kontakte presseansvarlig på mail: Presse@LEGOLAND.dk eller på pressetelefonen +45 7950 1609

Book overnatning

Book overnatning

1 Indtjekning & Udtjekning
2 Antal gæster
Eller
Køb billetter
Health