Konkurrencebetingelser

Konkurrencebetingelser: Vind en hyggelig og eksklusiv familieweekend i Wilderness tønderne på LEGOLAND ® Holiday Village

Vi trækker vinderfamilier tirsdag den 11. april 2017 kl. 12.00 blandt alle, som har et gyldigt Sæsonpas til LEGOLAND i 2017. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter, og hvis man ikke har mulighed for at deltage i weekenden, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Denne konkurrence er hverken sponsoreret, støttet af, eller på anden vis associeret med Facebook.

Sådan vinder du
Det eneste, du skal gøre, for at deltage i konkurrencen, er at købe et Sæsonpas inden den 10. april kl. 24.00. Alle, som har et gyldigt Sæsonpas til LEGOLAND i forvejen, deltager helt automatisk i konkurrencen. Vinderne får direkte besked på e-mail og bedes pr. mail seneste tirsdag den 18. april kl. 08.00 give besked, om man kan deltage. Såfremt vi ikke har hørt fra vinderne senest den 18. april, forbeholder vi os retten til at trække nye vindere.

Det kan du vinde
Den 22. og 23. april kan du og din familie være blandt de første, som får lov til at sove i de nye Wilderness tønder på LEGOLAND Holiday Village. I hver Wilderness tønde er der plads til 2 voksne og 2 børn.

Program for weekenden:

  • En overnatning i Wilderness tønde for 2 voksne og 2 børn fra 22.-23. april 2017
  • Møde med LEGOLAND figurer
  • Udelege, sjove aktiviteter og familiekonkurrencer
  • Bålhygge, sang og skumfiduser
  • Sjove timer i LEGOLAND parken
  • Fuld Wilderness forplejning med morgenmad, frokost og aftensmad

Forbehold for evt. ændringer i programmet.