Merlins Magiske Tryllestav

Velgørenhed for børn 

Merlin Entertainments' særlige velgørenhedsfond, Merlins Magiske Tryllestav (Merlin’s Magic Wand), giver fantastiske oplevelser til alvorligt syge, handicappede og vanskeligt stillede børn over hele verden.

Merlins Magiske Tryllestav giver disse børn mulighed for at få en god oplevelse sammen med deres venner og familie ved at give billetter til en af vores attraktioner og økonomisk støtte i form at tilskud til rejseomkostninger.

Desuden har vi udviklet en række projekter, der bringer magien ud til de børn, der er for syge til selv at besøge os, f.eks. i form af sanserum og specialtilpassede legeområder på diverse hospitaler og hospice.

På hjemmesiden www.merlinsmagicwand.org kan man læse mere om Merlins Magiske Tryllestav, kriterier for at komme i betragtning til en donation, og hvordan man kan ansøge.

Merlins Magiske Tryllestav samarbejder direkte med de børn, familier og organisationer, som vil kunne få glæde af en oplevelse i en af vores attraktioner. Desværre kan vi ikke bidrage med billetter til andre velgørenhedsorganisationers lotterier og auktioner.