Partnere & Sponsorer

Partnere

LEGOLAND® Billund har p.t. 10 strategiske partnere inden for en række forskellige forretningsområder, bl.a. drikkevarer, baby care, konfekture, bank og aktiviteter samt i Miniland.

shell.png
frisko.png
carlsberg.png
coca-cola.png
libero.png
SEAT_2018.png
Orsted_100px.png
danske-bank.png
rema1000.png
nintendo_2018.png

Sponsorer

En lang række virksomheder har sponsorater i Miniland eller i form af eventdeltagelse, aktiviteter og leverandørsamarbejder. I f.ex. Miniland bliver sponsoratet eksklusivt eksponeret via en tro kopi af virkelighedens bil, fly, lastbiler m.v. – alt sammen bygget i LEGO® klodser i størrelsesforholdet 1:20.

A2SEA
ANCOTRANS
Autobude
Blue Water Shipping 
BMS A/S
DANSAND A/S
Dansk Fjernvarme
Give Stålspær A/S
GLS Denmark A/S 
Hjem-IS
Konecranes

Kosan Gas a/s
Marius Pedersen A/S
Osmo
P. Olesen A/S
PR electronics
REMA 1000
Siemens Gamesa Renewable Energy
SILKEBORG Flytteforretning
Steff Houlberg
Sydtrafik
Turkish Airlines


Derfor er vi i LEGOLAND®!
I LEGOLAND er vi stolte af, at mange spændende virksomheder vælger at være sponsor eller partner i LEGOLAND. At de vælger netop LEGOLAND understreger, at de anerkender os, det vi står for, og det vi kan.

Læs mere

En unik samarbejdsmulighed
Sponsorer & partnere skal opleve LEGOLAND som en total leverandør og samarbejdspartner af unikke og værdiskabende muligheder.
LEGOLAND ønsker at have stolte og tilfredse sponsorer & partnere gennem længerevarende og dynamiske samarbejder, hvor begge parter har glæde og udbytte af det unikke samarbejde - samtidig med at det er sjovt.