Spring over

HR 8 Web

I LEGOLAND® ansætter vi sæsonmedarbejdere fra januar med start omkring påske og fortsætter ansættelserne igennem hele vores åbningssæson

Der ansættes medarbejdere på fuldtid, deltid, til weekend, til sommerferiejob og som afløser. 
Når vi modtager din ansøgning, modtager du automatisk en bekræftelse på, at vi har modtaget din ansøgning. Har du ikke modtaget denne bekræftelse fra os inden for 2 arbejdsdage, er du meget velkommen til at kontakte os for at sikre, at vi har modtaget din ansøgning.
Din ansøgning vil gå direkte til den afdeling, som du har valgt som din første prioritet. Hvis der på det tidspunkt ikke har brug for flere medarbejdere eller en medarbejder med din profil, sørger de for at ansøgningen kommer videre til en evt. 2. eller 3. prioritet. 
Kvalificerede kandidater vil herefter blive kaldt til samtale med en leder fra den ønskede afdeling, hvor vi vil gennemgå en række praktiske ting med dig – det kan f.eks. være arbejdstid, løn, hygiejne og sikkerhedsmæssige forhold, vores forventninger til dig, uniformsregler og meget mere. Vær opmærksom på, at I godt kan være flere ansøgere sammen til denne del. Herefter følger en personlig samtale, hvor vi vil lære hinanden lidt bedre at kende, og hvor vi vil høre lidt mere om, hvorfor du gerne vil arbejde i LEGOLAND.
Du vil få svar i løbet af kort tid efter samtalen. Er svaret positivt, modtager du hurtigst muligt din digitale ansættelseskontrakt på din mail. 

Ofte stillede spørgsmål

Man skal som minimum være 15 år for at arbejde i LEGOLAND. I nogle områder er der krav fra myndighederne om, at man skal være 18 år for at måtte udføre de opgaver, der ligger i det område. Se de enkelte jobbeskrivelser for nærmere information.

Lønnen er afhængig af anciennitet og hvorvidt du er over eller under 18 år. Lønnen følger overenskomsten for det pågældende område, som du søger job i.

Først og fremmest har vi rigtig mange medarbejdere, der finder ud af at køre sammen, men det er meget vigtigt, at du har undersøgt bustiderne ved de offentlige transportmidler, hvis du forventer at blive afhængige af dem, da der ikke er lige gode forbindelser alle steder fra. Læs mere her.

Langt de fleste jobs kræver at man også er her i nogle weekender og på nogle helligdage, men det er meget forskelligt fra job til job. For sæsonansatte gælder det, at man typisk arbejder hver 2. eller 3. weekend afhængig af ansættelsesvilkår.

Vores generelle tro er, at kun med tilfredse medarbejdere kan vi levere den gæstetilfredshed, som vi ønsker. Derfor analyserer vi hvert år vores medarbejdertilfredshed nøje, ligesom vi både arbejder intenst med områder som personalegoder, sociale arrangementer, trivsel og uddannelse. Se mere under menupunktet LEGOLAND som arbejdsplads.

Vi besætter ca. 1500 jobs hvert år, og heraf udgør ca. 900 sæsonmedarbejdere, der har arbejdet her tidligere.

Ansættelser i LEGOLAND foretages af de relevante ledere fra den pågældende afdeling, og til nogle jobs vil HR og måske en kommende kollega også deltage.

Book overnatning

Book overnatning

1 Indtjekning & Udtjekning
2 Antal gæster
2
Voksne
2
Børn
Eller
Køb billetter