Spring over

Job hos eksterne partnere i LEGOLAND

Fotosælger i LEGOLAND® – søger både medarbejdere over og under 18 år

Har du lyst til at arbejde som en del af et ungt og energisk team? Er du glad, udadvendt og elsker at servicere gæster? Så er det dig, vi leder efter!

Som fotosælger er din vigtigste opgave at give gode gæsteoplevelser, og vi har derfor brug for udadvendte og servicemindede kolleger, som kan snakke med gæsterne og give dem en god oplevelse. Vi lever af glade og tilfredse gæster, og derfor er sublim gæsteservice vores førsteprioritet. Børnene er vores vigtigste gæster, og derfor er dit job også at hoppe med på deres leg og på denne måde sætte barnet i fokus. Alt dette mens du sælger vores forskellige fotoprodukter og betjener kassen.

Det er en fordel, hvis du har kundeserviceerfaring og/eller butikserfaring - det vigtigste er dog, at du har et godt humør, den rette energi og indstilling, så skal vi nok lære dig resten. Din hverdag som fotosælger er varieret, da du bliver oplært i alle vores fotobutikker i LEGOLAND® parken.  Vi har et grundigt introduktionsforløb, hvor du lærer alt om vores produkter, gæsteservice, købsadfærd samt diverse salgsteknikker. Så hvis du har masser af gå-på-mod, er du den helt rette.

Som fotosælger i LEGOLAND er man ansat ved Pomvom, som er et eksternt firma, der varetager al fotografering i hele parken. På denne måde kommer du ofte rundt i parken og bliver derved en rigtig LEGOLÆNDER. Dette er med til at skabe grundlaget for det fantastiske socialt miljø, der kendetegner LEGOLAND som arbejdsplads.

Som fotosælger er arbejdstiden inden for tidsrummet 9:30 – 19:30 på hverdage og i weekender. I alle stillinger må weekendarbejde forventes.

Vi søger medarbejdere:

  • over 18 år, med varierende timetal, som kan arbejde et mix af hverdag, weekend og i ferieperioder.
  • under 18, med varierende timetal, som kan arbejde primært weekend og i ferieperioder.

 

Der er opstart i løbet af marts/april,  så skynd dig at sende din ansøgning afsted til aksel.hvid@pomvom.com

 

Vi glæder os til at læse din ansøgning!

Book overnatning

Book overnatning

1 Indtjekning & Udtjekning
2 Antal gæster
Eller
Køb billetter
Health