Spring over

Arbejdsplads

LEGOLAND som arbejdsplads

Som LEGOLÆNDER vil du blive en del af Danmarks sjoveste arbejdsplads, hvor hver dag byder på nye oplevelser i et internationalt miljø. Ikke to dage er ens, der er nye gæster, nye forventninger, nye udfordringer hver dag, som vi sammen skal prøve at løse og leve op til. Det er sjovt, spændende og udfordrende.

Vi ønsker at skabe motivation og muligheder for alle medarbejdere, så arbejdsforholdet kan fortsætte længst muligt med indhold og udvikling til gavn for såvel os som for dig.

Arbejdstid
Arbejdstiderne i LEGOLAND® er meget forskellige, da parken har åbent 7 dage om ugen i sæsonen, ligesom hotellet har åbent hele året rundt. Derfor må weekend- og aftenarbejde forventes i de fleste jobtyper.

Hvor det er relevant, fremgår den daglige arbejdstid samt fridage af vagtplaner, der kan ses online og minimum 4 uger frem.

Sundheds- & Sikkerhedspolitik
LEGOLAND har en sikkerheds- og sundhedspolitik, hvor målene for sundhed, sikkerhed og medarbejdernes velbefindende går forud for alt andet. Der skal ikke herske tvivl om, at vi aldrig vil tillade, at profitovervejelser kommer til at overskygge definerede behov for eller krav om sundhed og sikkerhed. Som følge heraf er virksomhedens mål at sikre og opdatere de højeste og standarder for sundhed og sikkerhed i alle virksomhedens aktiviteter for både medarbejdere og gæster.

Uniformsregler
Vores uniformer i LEGOLAND er et væsentligt bidrag til, at gæsterne opfatter os som professionelle medarbejdere. Gæsterne lægger mærke til dig, når du er i uniform, og du bliver en del af den samlede oplevelse. Derfor er det vigtigt, at uniformsreglerne overholdes.

Der udleveres uniformer til alle medarbejdere, der har direkte gæstekontakt.

Straffeattest
For at blive ansat i LEGOLAND ApS skal du aflevere en straffeattest inden 1. arbejdsdag. Straffeattesten skal hentes på en politistation eller politi.dk af dig selv (medbring gyldigt ID ved afhentningen).

Book overnatning

Book overnatning

1 Indtjekning & Udtjekning
2 Antal gæster
2
Voksne
2
Børn
Eller
Køb billetter