LEGO® House i Billund

Ta’ på miniferie på Hotel LEGOLAND og få tid til også at opleve LEGO House. Åbent hele året. Se åbningstider på LEGOHouse.com

0
Voksne
0
Børn
Barn 1:
år

Hotel LEGOLAND®

LEGO® House i Billund

Ta’ på miniferie på Hotel LEGOLAND® og få tid til også at opleve LEGO® House

Hvad er LEGO House og hvilke oplevelser og aktiviteter kan du forvente?
LEGO House er et unikt oplevelseshus.
LEGO House kaldes også for “Home of the Brick”. Det var her i Billund, LEGO klodsen blev opfundet, og eventyret startede. LEGO House giver både børn og voksne masser af muligheder for at kombinere klodser og kreativitet i sjove aktiviteter. Du er hermed inviteret indenfor til den ultimative legeaftale!

Oplevelser i LEGO House
LEGO House byder på kreative oplevelser både med og uden billet. Med billet får du adgang til alle oplevelser i LEGO House! Her kan du starte din tur op ad Epic Stairs - trappen ved Tree of Creativity. Træd ind i Masterpiece Gallery, og bliv inspireret til uendelige byggemuligheder! Fortsæt til de fire farvekodede Oplevelseszoner, hvor børn i ALLE aldre kan lære gennem leg:

  • Red Zone: Spontan kreativitet og fribygning
  • Green Zone: Rolleleg med dine egne figurer og historier
  • Blue Zone: Test dine kognitive evner
  • Yellow Zone: Her er følelser en del af legen

Slut i History Collection, hvor du kan følge tidslinjen, og få hele LEGO historien. 

Bo på Hotel LEGOLAND eller i LEGOLAND Holiday Village

Ta’ på miniferie midt i LEGO legen. Bo på Hotel LEGOLAND eller i LEGOLAND Holiday Village og få masser af tid til både at opleve LEGOLAND og LEGO House. LEGO House ligger 1,5 km fra LEGOLAND i centrum af Billund.

Entré til LEGO House er ikke inkluderet i en overnatningspakke til Hotel LEGOLAND eller LEGOLAND Holiday Village. LEGO House billetten kan købes på LEGOhouse.com. Husk at købe billetter og bestille adgangstid på forhånd, så I er garanteret adgang til Oplevelseszonerne.

Lidt mere for lidt mindre

Tilbud! Pr. person fra kun 570 kr.

Bo på Hotel LEGOLAND eller i LEGOLAND Holiday Village fra kun 570 kr. pr. person

Book nu