Spisesteder

Spis i børnehøjde på Hotel LEGOLAND®

Spisesteder

Spisesteder

På Hotel LEGOLAND® er vores små gæster mere end velkomne

Vores små gæster er mere end velkomne – og det gælder også i restauranten!

I vores lækre børnebuffet finder børnene alle deres livretter, mens forældrene kan gå på en fantastisk kulinarisk opdagelsesrejse ved den store buffet, som byder på kulinariske oplevelser med fokus på det nordiske køkken. Vi tror på kvalitet, og er sikre på, at du både vil kunne mærke og smage det!

Panorama Restaurant
I spiser godt på Hotel LEGOLAND®. I vores hyggelige Panorama Restaurant kan I glæde jer til årstidens lækkerier. Ikke alene præsenteret på vort á la carte kort, men også ved fantasifulde buffet'er.

Adventure Steak House
Adventure Steak House er et moderne steak house, hvor store steaks, sides og saucer er i fokus. Vores fem udskæringer er valgt med omhu fra det bedste kvæg i Danmark og resten af verden. Som supplement til vores flotte udskæringer har vi kælet for lækre forretter, grønt til steaken, hjemmelavede saucer og sides af bedste kvalitet.

Spis i LEGOLAND Parken
I LEGOLAND er der masser af muligheder for at stille familiens sult. Både den store, den lille og den sunde. Overalt i parken finder du spændende spisesteder med noget for enhver smag og pengepung – lige fra saftige steaks i LEGOREDO® Town og kongelig buffet i KNIGHTS' KINGDOM til "piratfisk" i Piratland.

Åbningstider i Panorama Restaurant:
Morgenmad: kl. 06.00 – 10.00 *
Frokost: kl. 12.00 – 14.30 **
Aften: kl. 17.30 – 21.00 **

*    På travle dage serveres morgenmadsbuffet i vores Mindstorms Pirate Restaurant
**  Buffet kun på LEGOLAND Parkens åbningsdage

Fra 28/4 – 2/9 serveres a la carte i Adventure Steak House