Spring over
Vi passer på hinanden

Tryg oplevelse i LEGOLAND

I LEGOLAND® gør vi meget for, at du får en tryg og ikke mindst sjov oplevelse hos os, så vi har lavet en masse initiativer for at beskytte dig imod corona, når du besøger os.
Skiltning

Et trygt og sjovt besøg i LEGOLAND

LEGOLAND er åben, og vi glæder os rigtig meget til at se dig igen! Det skal være en tryg og sikker oplevelse for både gæster og medarbejdere at komme i LEGOLAND. Derfor er der en række tiltag, som skal sikre os alle sammen bedst muligt mod coronasmitte, som du kan læse mere om på siden.

Vi gør opmærksom på, at du ikke længere skal booke dit besøg på forhånd, men vi opfordrer til, at du køber din billet på vores hjemmeside, så du undgår at stå i kø ved billethusene.

Det er IKKE nødvendigt at booke dit besøg på forhånd hverken med Sæsonpas, fribilletter, rabatkuponer eller almindelige entrébilletter.

Køb billet
Forplads

Vigtigste retningslinjer

Vi har samlet de vigtigste ting, som du skal være opmærksom på, når du besøger os:

  • Besøg ikke LEGOLAND®, hvis du er syg eller udviser symptomer på coronavirus
  • Er du voksen, skal du bruge mundbind, når du opholder dig indendørs i LEGOLAND samt i restauranterne på vores overnatningssteder. Det gælder f.eks. i indendørs forlystelser og venteområder, på toiletterne, og når du går ind i vores restauranter. Mundbindet kan tages af, når du sidder ved bordet og spiser på restauranterne
  • Hold afstand til andre gæster, og følg anvisningerne fra vores medarbejdere
  • Benyt håndsprit ved forlystelser, toiletter og restauranter
  • Undgå så vidt muligt at betale med kontanter

Hjælp børnene til en tryg og sikker oplevelse i LEGOLAND ved at lade dem prøve kræfter med Coro-Ninjaernes hemmelige tricks.

Bliv Coro-Ninja her

LL00159 20 Coroninja 1920X1080px

Bliv en ægte Coro-Ninja

Den sagnomspundne gongong har lydt, så snig dig op på vingerne af din magiske drage, og udforsk LEGOLAND® som en ægte Coroninja. Ninjaernes læremester gør dig opmærksom på følgende...

Bliv Coro-Ninja

Book overnatning

Book overnatning

1 Indtjekning & Udtjekning
2 Antal gæster
Eller
Køb billetter