Spring over
Information om Coronavirus

Billetter og Sæsonpas

Pige I Løvehoved

Vi SMILER...

... for LEGOLAND er åben! Herunder kan du finde svar på, hvordan du skal forholde dig, hvis du vil købe en billet eller har spørgsmål om billetter, kampagner og Sæsonpas før dit besøg hos os.

Bemærk, at der er begrænsning på, hvor mange gæster vi lukker ind i LEGOLAND, så vi anbefaler, at man køber sin billet på forhånd. Der kan som udgangspunkt købes billetter og indløses kampagner ved indgangen, men på dage hvor parken når sin maksimale kapacitet, vil det ikke være muligt. Billetter købt online og Sæsonpas er altid indregnet i kapaciteten, og  de vil dermed stadig give adgang - også på udsolgte dage.

Billetter

Reserve & Ride kan tilkøbes på udvalgte dage via app’en. 

Der er begrænsning på, hvor mange vi lukker ind i LEGOLAND, så vi anbefaler, at man køber sin billet på forhånd. Der kan som udgangspunkt købes billetter og indløses kampagner ved indgangen, men på dage hvor parken når sin maksimale kapacitet, vil det ikke være muligt. Billetter købt online, gæster på vores overnatningssteder og Sæsonpas er altid indregnet i kapaciteten, og  de vil dermed stadig give adgang - også på udsolgte dage.

Hvis man benytter en rabatkupon fungerer det fuldstændig, som det plejer, og det er vigtigt at man læser betingelserne på den pågældende kupon. Hvis rabatten kræver en billet købt til fuld pris, så skal man indløse den i billethuset, og her koster dagsbilletten 399 kr.

Sæsonpas

Man skal ikke reservere plads med Sæsonpas. Vi har altid indregnet, at der skal være plads til vores gæster med Sæsonpas, så hvis vi lukker for salget af flere billetter, vil man stadig kunne komme ind med sit Sæsonpas.

Det bliver muligt at få en fribillet til en ven efter tre besøg med Sæsonpas. Billetten kan hentes ved 3. besøg i LEGOLAND, uanset hvornår på sæsonen, det tredje besøg ligger, og billetten kan bruges i hele sæsonen undtagen i juli.

Et 2020 Sæsonpas købt før 1. juli 2020, der blev forlænget ind i 2021 sæsonen, gælder til og med den 24. juni 2021. Frem til den 24. juni er det muligt at få resten af 2021 med for 299 kr. 

Hvis man har et Sæsonpas til 2020, som er blevet forlænget ind i 2021, så vil P-passet fra 2020 også være gyldigt i den samme periode.

Vi ændrer i Sæsonpas fordelene fra år til år. Nogle fordele fra tidligere år er ikke med længere, og der er også kommet nye fordele til i år. Få overblikket og se alle fordelene på Sæsonpas siden.

Book overnatning

Book overnatning

1 Indtjekning & Udtjekning
2 Antal gæster
Eller
Køb billetter