Spring over

Vi glæder os til at se dig

Vi gør opmærksom på, at man ikke længere skal booke sit besøg på forhånd, men vi opfordrer til, at man køber sin billet på vores hjemmeside, så man undgår at stå i kø ved billethusene.

Spørgsmål og svar

Reserve & Ride kan tilkøbes fra 1. juli 2020.  

Seasonpass

Sæsonpas

For at kunne sikre at det er muligt at holde god afstand til de øvrige gæster, så begrænser vi antallet af gæster meget i den første fase. Vi øger gradvist begrænsningen, når vi kan se, det er muligt, uden at vi går på kompromis med sikkerheden og muligheden for at holde god afstand til de øvrigt gæster.

Spørgsmål og svar

Det bliver muligt at få en fribillet til en ven efter tre besøg med Sæsonpas. Billetten kan hentes ved 3. besøg i LEGOLAND, uanset hvornår på sæsonen, det tredje besøg ligger, og billetten kan bruges i hele sæsonen undtagen i juli.

Hvis man har fået en fribillet, fordi man fornyede sit Sæsonpas i en bestemt periode, så gælder den fribillet hele sæson 2020 undtagen i juli. Billetten er ændret i systemet, så selvom der står noget andet på den, så vil den også kunne bruges fra 1. august og resten af sæsonen.

Alle Sæsonpas til LEGOLAND bliver automatisk forlænget til at gælde de første 63 åbningsdage i 2021. Det samme gælder, hvis man køber et Sæsonpas til 2020 inden den 30. juni.

Man kan vælge at få en kompensationsbillet til en ven frem for at få forlænget sit Sæsonpas til at gælde de første 63 åbningsdage i 2021. Hvis man ønsker den model, skal man sende en mail til Info@LEGOLAND.dk med sit Sæsonpas nummer.

Det kommer til at koste 299,- kr. at få resten af 2021 med, hvis man har et Sæsonpas, som er forlænget med 63 åbningsdage ind i 2021.  

Der er ikke sæsonpassøndage i 2020, da de mange nye sikkerhedstiltag medfører længere tid til at klargøre parken.

Sæsonpas Søndag er udskudt på ubestemt tid. Derudover vil der være nogle fordele, der har ændrede vilkår, som vil blive opdateret løbende på Sæsonpas siden.

Hvis man ikke aktivt fravælger den forlængede sæson, og man har købt et P-pas til 2020, så vil P-passet også blive forlænget med tilsvarende dage ind i 2021.

LL00159 20 Coroninja 1920X1080px

Bliv en ægte Coro-Ninja

Den sagnomspundne gongong har lydt, så snig dig op på vingerne af din magiske drage, og udforsk LEGOLAND® som en ægte Coroninja. Ninjaernes læremester gør dig opmærksom på følgende...

Bliv Coro-Ninja

Book overnatning

Book overnatning

1 Indtjekning & Udtjekning
2 Antal gæster
Eller
Køb billetter