Spring over
Book dit besøg

Vi glæder os til at se dig

I den første fase af åbningen af LEGOLAND beder vi alle vores gæster om at booke deres besøg online.
Indgangsportal 3 Web

Billetter & Rabatkuponer

For at kunne sikre at det er muligt at holde god afstand til de øvrige gæster, så begrænser vi antallet af gæster meget i den første fase.

Derfor skal alle bestille deres billetter til LEGOLAND hjemmefra. Har du rabatkuponer, så kan du indtaste koden der står angivet på rabatkuponen. Det gør du under "Tilbudskode" når du bestiller billetter.

Køb billet

Spørgsmål og svar

Der er forskellige rabatkuponer, som har forskellige betingelser. Når man går ind for at bestille sin billet på vores hjemmeside, så vil det være muligt at indtaste den kode eller stregkode, der er på rabatkuponen, og så skal man blot medbringe kuponen sammen med billetten, når man besøger LEGOLAND. Vi gør opmærksom på, at prisen er 399 kr. for en fuldt betalende voksen, når man bruger en rabatkupon og ikke 299 kr. Det vil automatisk fremgå under bestilling, hvis man bruger en rabatkode.

Reserve & Ride kan tilkøbes fra 1. juli 2020.  

Seasonpass

Sæsonpas

For at kunne sikre at det er muligt at holde god afstand til de øvrige gæster, så begrænser vi antallet af gæster meget i den første fase. Vi øger gradvist begrænsningen, når vi kan se, det er muligt, uden at vi går på kompromis med sikkerheden og muligheden for at holde god afstand til de øvrigt gæster.

Vi har lavet et system, hvor man kan booke sit besøg med sit Sæsonpas nummer. For at gøre det så simpelt som muligt kan man booke familiens besøg med et enkelt Sæsonpas nummer. Vi tager forbehold for, at der kan være dage, hvor der ikke er plads til flere gæster alt efter, hvad begrænsningen er på den enkelte dag.

Bestilling: Kommer snart!

Spørgsmål og svar

Vi har lavet et system, hvor man kan booke sit besøg med sit Sæsonpas nummer. For at gøre det så simpelt som muligt kan man booke familiens besøg med et enkelt Sæsonpas nummer. Vi tager forbehold for, at der kan være dage, hvor der ikke er plads til flere gæster alt efter, hvad begrænsningen er på den enkelte dag. 
Vi åbner op for salg og booking af besøg i uge 22.

Når man har booket sit besøg på vores hjemmeside, så får man en bekræftelse, man skal vise, inden man scanner sit Sæsonpas.

Det bliver muligt at få en fribillet til en ven efter tre besøg med Sæsonpas. Billetten kan hentes ved 3. besøg i LEGOLAND, uanset hvornår på sæsonen, det tredje besøg ligger, og billetten kan bruges i hele sæsonen undtagen i juli.

Hvis man har fået en fribillet, fordi man fornyede sit Sæsonpas i en bestemt periode, så gælder den fribillet hele sæson 2020 undtagen i juli. Billetten er ændret i systemet, så selvom der står noget andet på den, så vil den også kunne bruges fra 1. august og resten af sæsonen. Hvis man vil bruge billetten i den første fase, så skal man blot registrere den samtidig med, at man booker sit besøg med Sæsonpas.

Alle Sæsonpas til LEGOLAND bliver automatisk forlænget til at gælde de første 63 åbningsdage i 2021. Det samme gælder, hvis man køber et Sæsonpas til 2020 inden den 30. juni.

Man kan vælge at få en kompensationsbillet til en ven frem for at få forlænget sit Sæsonpas til at gælde de første 63 åbningsdage i 2021. Hvis man ønsker den model, skal man sende en mail til Info@LEGOLAND.dk med sit Sæsonpas nummer.

Det kommer til at koste 299,- kr. at få resten af 2021 med, hvis man har et Sæsonpas, som er forlænget med 63 åbningsdage ind i 2021.  

Der er ikke sæsonpassøndage i 2020, da de mange nye sikkerhedstiltag medfører længere tid til at klargøre parken.

Sæsonpas Søndag er udskudt på ubestemt tid. Derudover vil der være nogle fordele, der har ændrede vilkår, som vil blive opdateret løbende på Sæsonpas siden.

Hvis man ikke aktivt fravælger den forlængede sæson, og man har købt et P-pas til 2020, så vil P-passet også blive forlænget med tilsvarende dage ind i 2021.

LL00159 20 Coroninja 1920X1080px

Bliv en ægte Coro-Ninja

Den sagnomspundne gongong har lydt, så snig dig op på vingerne af din magiske drage, og udforsk LEGOLAND® som en ægte Coroninja. Ninjaernes læremester gør dig opmærksom på følgende...

Bliv Coro-Ninja

Book overnatning

Book overnatning

1 Indtjekning & Udtjekning
2 Antal gæster
2
Voksne
2
Børn
Eller
Køb billetter