Spring over
Information om Coronavirus

Dit besøg i LEGOLAND®

Pige I Lo╠Âvehoved Web

Vi glæder os til at se jer!

Det skal være en tryg og sikker oplevelse for både gæster og medarbejdere at komme i LEGOLAND. Derfor er der en række tiltag, som skal sikre os alle sammen bedst muligt mod coronasmitte.

Der vil være skilte med informationer til vores gæster i LEGOLAND, men vi råder alle til at orientere sig i vores FAQ herunder om, hvordan man skal forholde sig før og under sit besøg i LEGOLAND. Åbningskalenderen er blevet opdateret, og der er også ændret i åbningstiderne i den kommende periode. Se åbningskalenderen her.

Køb billetter nu

Retningslinjer og generelle spørgsmål

Vi følger alle generelle anbefalinger fra myndighederne samt de specifikke anvisninger for forlystelsesparker.

Først og fremmest skal det være muligt at holde god afstand til de øvrige gæster hele vejen igennem LEGOLAND oplevelsen. Derudover er der en række tiltag i forhold til rengøring og hygiejne, og sidst men ikke mindst, så har vi uddannet vores personale i, hvordan de skal håndtere situationen. I kan læse mere om de konkrete tiltag under de forskellige emner i denne FAQ, som vi kommer til at opdatere løbende i takt med, at der kommer nye retningslinjer fra myndighederne.

Vi beder alle vores gæster om at følge retningslinjerne fra de danske sundhedsmyndigheder samt om at vise hensyn ved at følge nogle simple råd.

 • Besøg ikke LEGOLAND, hvis du er syg eller udviser symptomer på Coronavirus.
 • Host eller nys i ærmet.
 • Følg anvisningerne fra vores medarbejdere, på skilte og afstandsmarkeringerne i parken.
 • Brug håndsprit før og efter en tur i en forlystelse eller toiletbesøg.

Indgangen til LEGOLAND vil være åben i god tid, inden forlystelserne åbner, så der ikke samles mange mennesker på pladsen foran LEGOLAND. Vi råder generelt til at holde afstand både på parkeringspladsen, ved fodgængerfeltet og i området, hvor man skal scanne sin billet. Der vil være afstandsmarkeringer i området, hvor man scanner sin billet eller sit Sæsonpas til LEGOLAND.

Vi har indrettet alle køerne, så det er muligt at holde afstand til de øvrige gæster. Det er meget vigtigt, at alle holder sig bag afstandsmarkeringerne, indtil der er ledigt ved den næste afstandsmarkering. Hvis der ikke er plads til flere i venteområdet, så beder vi om, at man finder en anden forlystelse frem for at danne en kø udenfor venteområdet.

Det er vigtigt, at man tager hensyn til de øvrige gæster og holder behørig afstand. Vi opfordrer vores gæster til at gå i højre side af stierne og undgå at stoppe op midt på stierne.

Det skal være muligt at holde god afstand til de øvrige gæster i LEGOLAND, og derfor har vi en begrænsning på kapaciteten, som ligger omkring halvdelen af den normale kapacitet. Det skal være sikkert for gæster og medarbejdere at komme i LEGOLAND, og vi lever naturligvis op til de til enhver tid gældende krav fra myndighederne. 

Vi opfordrer generelt vores gæster til at sikre, at de holder god afstand til de øvrige gæster. Derudover begrænser vi antallet af gæster generelt, og vi har en række medarbejdere, som går rundt i LEGOLAND og holder godt øje med de steder, hvor vi ved, at vores gæster normalt vil samle sig mange på et sted.

Vi har en række medarbejdere som går rundt i parken for at sikre, at vores gæster holder behørig afstand til hinanden. Hvis man oplever en situation, hvor andre gæster ikke tager hensyn, så skal man kontakte den nærmeste medarbejder.

Forlystelser og andre aktiviteter

Alle venteområderne ved forlystelserne er indrettet med mere afstand imellem rækkerne, og så er der lavet afstandsmarkeringer, som tydeligt viser, hvor meget afstand man skal holde til de øvrige gæster. Vi henstiller generelt til, at man ikke laver en kø, hvis venteområdet er fyldt op, og at man i stedet går videre til en anden forlystelse.

Fra og med d. 29. okt. 2020 skal du bruge mundbind ved følgende forlystelser - medbring mundbind hjemmefra, eller køb det i parken:

 • LEGO® Studios
 • Atlantis by SEA LIFE™
 • LEGOTOP®
 • LEGO® NINJAGO® The Ride inkl. i køen
 • Dragen inkl. i køen
 • Polar X-plorer ved indgangen til bygningen
 • THE TEMPLE ved indgangen til bygningen

Vi oplyser om de konkrete tiltag ved den enkelte forlystelse. Vi rengør grundigt og desinficerer flere gange dagligt.

Det er nu igen muligt at få vis hensyn armbånd i LEGOLAND. Det er vigtigt, at I bestiller vis hensyn armbåndet på forhånd, da vi har et begrænset antal hver dag.

Læs mere og bestil

Åbningen af THE LEGO® MOVIE™ World er udskudt til 2021, da vores udenlandske leverandører ikke har haft mulighed for at færdiggøre forlystelserne. Vi ved ikke, hvornår det bliver muligt for dem at rejse til Danmark, og med det arbejde, der resterer og de efterfølgende sikkerhedsgodkendelser og den træning, der skal til, så er det ikke realistisk, at vi kan åbne området i år samtidig med, at vi har alle de nye sikkerhedstiltag, vi kommer til at indføre og tilpasse løbende.

Vi ved, at I havde glædet jer lige så meget som os, og vi beklager meget, at I må vente lidt endnu med vores store nyhed. Vi lover, at det hele er færdigt til 2021, og vi lover også, at det bestemt er værd at vente på.

Rengøring og hygiejnetiltag

Vi oplyser om de konkrete tiltag ved den enkelte forlystelse. En del forlystelser vil blive desinficeret på håndtag eller lignende efter hver tur, mens andre flader gøres rent flere gange om dagen. Vi beder vores gæster om at afspritte hænder, inden de går ind i forlystelsen – ved allergi eller hudirritaion kan man få udleveret handsker.

Der er spritdispensere ved indgangen og udgangen i alle åbne forlystelser, toiletter og salgssteder.

Der bliver gjort rent på alle toiletter flere gange dagligt, og i den forbindelse bliver der også desinficeret på samtlige overflader, dørhåndtag og lignende. Vi opfordrer i øvrigt vores gæster til at bruge håndsprit både inden og efter toiletbesøg.  

Alle vores medarbejdere har gennemgået træning omkring coronavirus, og her er de også blevet gjort opmærksomme på, at de skal blive hjemme, hvis de har symptomer på coronavirus.

Restauranter og butikker

Få et overblik over alle åbne restauranter i vores app.

Vores medarbejdere bruger værnemidler, når de tilbereder mad til vores gæster, og når de udleverer maden til gæsterne. De konkrete værnemidler afhænger af opgaven, men vi sørger naturligvis for, at det altid foregår efter de gældende retningslinjer.

Få et overblik over alle åbne butikker i vores app.

LL00159 20 Coroninja 1920X1080px

Bliv en ægte Coro-Ninja

Den sagnomspundne gongong har lydt, så snig dig op på vingerne af din magiske drage, og udforsk LEGOLAND® som en ægte Coroninja. Ninjaernes læremester gør dig opmærksom på følgende...

Bliv Coro-Ninja

Book overnatning

Book overnatning

1 Indtjekning & Udtjekning
2 Antal gæster
Eller
Køb billetter