Spring over
Information om Coronavirus

Overnatning i LEGOLAND®

I LEGOLAND® gør vi meget for, at du får en tryg og sjov oplevelse hos os. Vi følger sundhedsstyrelsens retningslinjer og opdaterer denne side løbende op mod sæsonåbningen.

Spørgsmål og svar

Skulle det ske, at vi grundet situationen omkring COVID-19 ikke har mulighed for at afvikle dit ophold som planlagt, vil du få tilbudt at flytte det til et senere tidspunkt.

Der bliver gjort meget grundigt rent på tværs af alle vores overnatningsenheder, og vi har øget rengøringsfrekvensen på fællesarealer og på toiletter, og i den forbindelse bliver der også desinficeret på samtlige overflader, dørhåndtag og lignende.

Det vil være muligt at spise i vores restauranter på overnatningsstederne, men der vil som udgangspunkt ikke være buffet. Derimod vil der være mulighed for takeaway i Pirates' Inn Restaurant hver aften. 

Vi serverer morgenmad i vores restauranter, og vi forholder os til de gældende retningslinjer fra Sundhedsmyndighederne og Horesta, så du som gæst kan føle dig tryg og sikker.

Vi har flere restauranter på Hotel LEGOLAND, så vi kan sikre, at der er god afstand mellem gæsterne, mens de sidder i vores restauranter.

LL00159 20 Coroninja 1920X1080px

Bliv en ægte Coro-Ninja

Den sagnomspundne gongong har lydt, så snig dig op på vingerne af din magiske drage, og udforsk LEGOLAND® som en ægte Coroninja. Ninjaernes læremester gør dig opmærksom på følgende...

Bliv Coro-Ninja

Book overnatning

Book overnatning

1 Indtjekning & Udtjekning
2 Antal gæster
Eller
Køb billetter