Spring over
Information om Coronavirus

Overnatning i LEGOLAND®

Park View Børn

Sov trygt og godt i LEGOLAND

Det skal være trygt og sikkert at overnatte som gæst i LEGOLAND. Derfor er der en række tiltag, som skal sikre både gæster og medarbejdere bedst muligt mod coronasmitte under et besøg.

Herunder kan du finde svar på, hvordan du skal forholde dig, hvis du vil booke et ophold på et af vores overnatningssteder, og når du ankommer til stedet.

Bemærk, at gæster på et af vores overnatningssteder altid er sikret adgang til LEGOLAND, da besøget er indregnet i parkens kapacitet.

Overnatning i LEGOLAND®

Skulle det ske, at vi grundet situationen med coronavirus ikke har mulighed for at afvikle dit ophold som planlagt, vil du få tilbudt at flytte det til et senere tidspunkt.

Hvis man overnatter på et af vores overnatningssteder, så har vi indregnet det i vores kapacitet, så der vil være plads i LEGOLAND, selv hvis vi lukker for salget af billetter.

Der bliver gjort meget grundigt rent på tværs af alle vores overnatningsenheder, og vi har øget rengøringsfrekvensen på fællesarealer og på toiletter, og i den forbindelse bliver der også desinficeret på samtlige overflader, dørhåndtag og lignende.

Der bliver serveret morgenmad i restauranterne på Hotel LEGOLAND, LEGOLAND Castle Hotel og på LEGOLAND Holiday Village. 
På Hotel LEGOLAND vil restauranten også være åben til frokost og om aftenen, på LEGOLAND Castle Hotel er der åbent om aftenen, og på LEGOLAND Holiday Village vil der være åbent for take away på alle åbningsdage og buffet i restauranten på udvalgte dage. 

Det vil være muligt at benytte legeområderne på Hotel LEGOLAND. Der vil være opsat spritdispensere, og det er vigtigt, at man følger skiltningen, hvor det fremgår, hvor mange personer der maksimalt må være i de forskellige områder.

Det er muligt for hotellets gæster at benytte hotelindgangen til LEGOLAND.

Når man tjekker ind på vores overnatningssteder skal man enten vise coronapas eller fremvise dokumentation for nedenstående, og så vil man få udleveret et armbånd, man skal vise ved indgangen til LEGOLAND. 

  • Negativ PCR test, der er mindre end 96 timer gammel eller negativ kviktest, der er mindre end 72 timer gammel.
  • Positiv test, der er mindst 14 dage gammel og højst 8 måneder gammel.
  • Dokumentation for vaccination. Mindst 14 dage efter første stik og andet stik skal foretages senest 42 dage efter første stik. 
  • Anden dokumentation end coronapas app skal vises sammen med sygesikringskort, kørekort, pas eller andet offentligt udstedt ID-kort. 

Testen må højst være 72 timer gammel ved ankomst (96 timer med PCR test), og den skal kunne fremvises digitalt eller på papir, hvor der tydeligt fremgår navn, testdato samt testresultat.

Man må gerne benytte de udendørs legepladser. Det vil være opsat skilte med retningslinjer ved legepladserne, som det er vigtigt, at man overholder. Derudover er der håndsprit tiltængeligt, og vi opfordrer alle til at bruge håndsprit inden og efter besøget på legepladserne.

Book overnatning

Book overnatning

1 Indtjekning & Udtjekning
2 Antal gæster
Eller
Køb billetter