Spring over
Information om Coronavirus

Overnatning i LEGOLAND®

Park View Børn

Sov trygt og godt i LEGOLAND

Det skal være trygt og sikkert at overnatte som gæst i LEGOLAND. Derfor er der en række tiltag, som skal sikre både gæster og medarbejdere bedst muligt mod coronasmitte under et besøg.

Herunder kan du finde svar på, hvordan du skal forholde dig, hvis du vil booke et ophold på et af vores overnatningssteder, og når du ankommer til stedet.

Bemærk, at gæster på et af vores overnatningssteder altid er sikret adgang til LEGOLAND, da besøget er indregnet i parkens kapacitet.

Overnatning i LEGOLAND®

Skulle det ske, at vi grundet situationen med coronavirus ikke har mulighed for at afvikle dit ophold som planlagt, vil du få tilbudt at flytte det til et senere tidspunkt.

Hvis man overnatter på et af vores overnatningssteder, så har vi indregnet det i vores kapacitet, så der vil være plads i LEGOLAND, selv hvis vi lukker for salget af billetter.

Der bliver gjort meget grundigt rent på tværs af alle vores overnatningsenheder, og vi har øget rengøringsfrekvensen på fællesarealer og på toiletter, og i den forbindelse bliver der også desinficeret på samtlige overflader, dørhåndtag og lignende.

Det vil ikke være muligt at spise i vores restauranter på overnatningsstederne. På Hotel LEGOLAND kan morgenmaden afhentes i restauranten, og der vil også være mulighed for at købe take away eller roomservice til de øvrige måltider.

Det vil være muligt at benytte legeområderne på Hotel LEGOLAND. Der vil være opsat spritdispensere, og det er vigtigt, at man følger skiltningen, hvor det fremgår, hvor mange personer der maksimalt må være i de forskellige områder. Det er ikke muligt at benytte fitnesscentret.

Det er muligt for hotellets gæster at benytte hotelindgangen til LEGOLAND. Det kræver, at man ved indtjekning viser en negativ coronatest sammen med sygesikringskort, kørekort, pas eller andet offentligt udstedt ID-kort, og så vil man få udleveret et armbånd, som man skal vise ved hotelindgangen til LEGOLAND. Testen må højst være 72 timer gammel ved ankomst, og den skal kunne fremvises digitalt eller på papir, hvor der tydeligt fremgår navn, testdato samt testresultat. Alle gæster på 15 år og derover skal medbringe en negativ test.

Når man tjekker ind på vores overnatningssteder, kan man fremvise  en negativ coronatest sammen med sygesikringskort, kørekort, pas eller andet offentligt udstedt ID-kort, og så vil man få udleveret et armbånd, som man skal vise ved indgangen til LEGOLAND. Testen må højst være 72 timer gammel ved ankomst, og den skal kunne fremvises digitalt eller på papir, hvor der tydeligt fremgår navn, testdato samt testresultat. Alle gæster på 15 år og derover skal medbringe en negativ test. Det er ikke et krav for at bo på vores overnatningssteder, at man kan fremvise en negativ coronatest.

Testen må højst være 72 timer gammel ved ankomst, og den skal kunne fremvises digitalt eller på papir, hvor der tydeligt fremgår navn, testdato samt testresultat.

Man må gerne benytte de udendørs legepladser. Det vil være opsat skilte med retningslinjer ved legepladserne, som det er vigtigt, at man overholder. Derudover er der håndsprit tiltængeligt, og vi opfordrer alle til at bruge håndsprit inden og efter besøget på legepladserne.

Book overnatning

Book overnatning

1 Indtjekning & Udtjekning
2 Antal gæster
Eller
Køb billetter