Halloween aktiviteter

Uhyggelige spændende aktiviteter i LEGOLAND

Køb billet
Halloween aktiviteter

Den Forheksede Skov
Saml al jeres mod og gå på opdagelse i Den Forheksede Skov, hvor I må bruge alle sanser for at klare jer igennem. Det uhyggelige univers fører jer gennem den ildelugtende sump, stenlabyrinten, den hjemsøgte kirkegård og forbi heksens hus. Vi håber bare, at hun ikke er hjemme…

Tusindvis af græskar
Kom og oplev alle lysene, som lyser LEGOLAND® op til halloween. Når mørket falder på, lyses parken op med græskar, skeletter, gravsten og spøgelser. Og når vi siger græskar, så mener vi rigtig mange græskar. Der er mere end 10.000 græskar i hele parken, så I får masser af halloween-stemning midt i alt det, I kender.

Skær det flotteste græskar
Skær jeres egen flotte græskarlygte. Skal den være med hugtænder, prinsessekrøller eller måske et billede af Olli? I får selvfølgelig græskarret med hjem – og det må gerne pynte i vores udstilling, mens I leger i parken, så I ikke skal bære på det.

Et græskar koster 20 kr., som går ubeskåret til Merlins Magiske Tryllestav.

Løs det store, uhyggelige halloween-mysterium
I må skrue helt op for antennerne og have alle sanser ude for at løse det store halloween-mysterium i LEGOLAND. Hvis I er skarpe, kan I samle alle ledetrådene, der er gemt i parken, for at stykke sporene sammen, så I til sidst kan løse mysteriet. Perfekt for alle nysgerrige og kloge børn.

I finder mysteriet på bagsiden af programmet, der udleveres ved indgangen.

Freaky foto
Få taget et skræmmende billede af jeres uhyggeligste ansigtsudtryk! Der diskes op med alt, hvad I skal bruge for at komme i den helt rigtige, skræmmende stemning – så er det op til jer at skære ansigt og vise jer fra jeres uhyggeligste side.

Tag et billede, som I kan se på skærmen uden for fotoboksen – og som også sendes til jer på mail.