Spring over
Halloween KV 1200X1200 (1)

Halloween Monster Madness

1.-30. okt. 2022

Monstrene er løs i LEGOLAND®! Kom og mærk halloweenstemningen med farverig belysning, uhyggelig halloweenpynt, skræmmende store LEGO® modeller og halloweenklædte forlystelser, der suser gennem mørket! Få gåsehud på Monster Street med en helt ny 4D monsterfilm, og lær nye monstertricks i Scary School. Besøg Monster Mansion, hvor du kan blive et rigtigt monster, og gå den famøse Brick or Treat-rute i parken. Brug din vildeste fantasi til at skabe LEGO monstre og til at bygge LEGO græskar. Bliv til den bitre ende, og hjælp med at jage monstrene hjem, når monsterfesten slutter af med bøh og brag til monsterparade og storslået fyrværkerishow.

Læs mere

JIL KV U Logo 600X600

Jul i LEGOLAND®

26. nov. - 31. dec. 2022

Det' sørme, det' sandt - det' jul i LEGOLAND®. Funklende julelys, smukke juletræer, duften af brændte mandler og lyden af sød julemusik. Mærk julestemningen i parken, og oplev det 10 meter høje LEGO® DUPLO® juletræ og andre imponerende LEGO juledekorationer. Løb på skøjter i det forunderlige stjerneklare julemørke, mød julemanden og få en særlig julegave, og sus afsted i velkendte forlystelser, der er pyntet med lys og gran. Kom i glædeligt julehumør, når LEGOLAND Garden spiller velkendte julehits, og når julekoret synger parken op med salmer og julesange, mens du kan varme dig på lune æbleskiver og gløgg ved de hyggelige juleboder. 

Læs mere

Byg verdens største mindste cykelfelt

Verdens største mindste cykelfelt

1.-24. juni 2022

Vil du give alle dine cykelvenner baghjul? Byg verdens største mindste cykelfelt i juni måned i LEGOLAND®, og se det komme til live ude i det virkelige cykelfelt! Ruten tager dig fra Billund over Vejle til cykelrytternes hovedstad Paris, hvor du kan bygge alt fra legendariske cykelepisoder til storslåede landskaber. Grib klodserne, og skab verdens største mindste cykelfelt sammen med alle de andre cykelentusiaster. Byg hos os – se det derude!

Læs mere

NINJAGO Newsletter 600X600

LEGO® NINJAGO® Academy

7.-29. maj 2022 

Er du den tapreste ninjafighter som Kai eller den vildeste Spinjitzu-mester som Lloyd? Udfordr dine ninja skills på Danmarks sjoveste LEGO NINJAGO Academy i maj måned i LEGOLAND® og få et badge, der viser, at du er en ægte ninja! Snig dig igennem fem udfordrende ninjadiscipliner, deltag i ninjatræningerne, og se en 4D LEGO NINJAGO film. Mød den dybsindige ninjamentor, Mester Wu, den seje ninja, Kai, og bliv grebet af stemningen, når LEGOLAND® Billund Garden spiller ninjastisk musik i parken.

Læs mere

Book overnatning

Book overnatning

1 Indtjekning & Udtjekning
2 Antal gæster
Eller
Køb billetter
Health