Spring over
2019 04 26 09.58.51

Battle of the Brick

25. jun. - 20. aug. 2023

Kongen har sendt bud efter LEGOLAND® rigets mægtigste riddere til et hæsblæsende slag om det eftertragtede LEGO® trofæ. Hjælp de ædle riddere til sejr med klapsalver og hep, for Battle of the Brick er slaget, hvor ingen ved, hvordan det ender ...

Læs mere

Halloween KV 1200X1200 (1)

Halloween Monster Madness

1.-31. okt. 2023

Monstrene er løs i LEGOLAND®! Kom og mærk halloweenstemningen med farverig belysning, uhyggelig halloweenpynt, skræmmende store LEGO® modeller og halloweenklædte forlystelser, der suser gennem mørket! Få gåsehud på Monster Street med en helt ny 4D monsterfilm, og lær nye monstertricks i Scary School. Besøg Monster Mansion, hvor du kan blive et rigtigt monster, og gå den famøse Brick or Treat-rute i parken. Brug din vildeste fantasi til at skabe LEGO monstre og til at bygge LEGO græskar. Bliv til den bitre ende, og hjælp med at jage monstrene hjem, når monsterfesten slutter af med bøh og brag til monsterparade og storslået fyrværkerishow.

Læs mere

JIL KV U Logo 600X600

Jul i LEGOLAND®

24. nov. - 31. dec. 2023

Det' sørme, det' sandt - det' jul i LEGOLAND®. Funklende julelys, smukke juletræer, duften af brændte mandler og lyden af sød julemusik. Mærk julestemningen i parken, og oplev det 10 meter høje LEGO® DUPLO® juletræ og andre imponerende LEGO juledekorationer. Løb på skøjter i det forunderlige stjerneklare julemørke, mød julemanden og få en særlig julegave, og sus afsted i velkendte forlystelser, der er pyntet med lys og gran. Kom i glædeligt julehumør, når LEGOLAND Garden spiller velkendte julehits, og når julekoret synger parken op med salmer og julesange, mens du kan varme dig på lune æbleskiver og gløgg ved de hyggelige juleboder. 

Læs mere

Book overnatning

Book overnatning

1 Indtjekning & Udtjekning
2 Antal gæster
Eller
Køb billetter
Health