Spring over

Halloween i LEGOLAND®

Flagermusene piber, varulvene hyler, og spøgelserne blafrer i efterårsvinden i LEGOLAND® under Halloween. Tag på den (u)hyggelige Brick or Treat rute gennem det forheksede LEGOLAND®, og få gyselige godter af halloween-væsnerne på ruten. Gælder kun udvalgte dage.

  • 4. - 24. oktober
  • LEGOLAND, Hele parken
  • For hele familien

Køb billetter

Isdronningens Hus 2

Brick or Treat poserne er udsolgt

Er du heldig at have fået fingrene i en Brick or Treat pose, kan du besøge det hjemsøgte LEGOLAND®, og få gyselige godter af Halloween væsenerne på Brick or Treat ruten. Tag afsted d. 16.-23. oktober.

Fyrværkeri 6

Fyrværkerishow 31. oktober

De uhyggelige monstre spøger i LEGOLAND® under halloween! Hjælp os med at sende monstrene tilbage til deres huler med et BRAG af et fyrværkeri over borgen i Knights’ Kingdom 31. oktober kl. 18.15.

Læs mere

Characters Og Børn 3

Mød de grufulde væsner

Rundt om i den hjemsøgte LEGOLAND® park spøger grufulde væsner, der venter på at skræmme søde børn. Pas på, at fantaheksen ikke forhekser dig, eller at isdronningen ikke forvandler dig til is! Få spået om din fremtid hos den mystiske spåkone, og lær om trolddom hos den skøre professor. 

Den Skøre Professor 3 (1)

Tag på græskarjagt i LEGO® shoppen

Tag med på en grufuld græskarjagt i LEGO® shoppen, og tæl, hvor mange græskar der gemmer sig blandt LEGO® æskerne på hylderne. Aflever dit svar i løsningskassen, og vind fede LEGO® præmier!

Aktiviteten er åben 16.-23. oktober.

Det Hvide Par 3

Bliv malet som et uhyggeligt væsen

Vil du males som et græskar, en farlig varulv, en uhyggelig edderkop eller måske få malet spindelvæv i ansigtet? Besøg os ved piratbådene, og bliv en del af uhyggen i LEGOLAND®!

LEGO Græskar 1

Deltag i byggekonkurrencer

Byg dit eget græskar ud af LEGO® klodser, og sæt det på bondegårdens udstilling. Hver dag bliver der trukket fem vindere af byggekonkurrencen. Vinderne vinder en spændende LEGO® æske. 

De fem vindere bliver fundet: 

Kl. 12.30 

Kl. 14

Kl. 15.30 

Kl. 17

Kl. 18.30 

Præmien skal afhentes i LEGO® shoppen samme dag. Præmien kan ikke ombyttes. 

Aktiviteten er åben 16.-23. oktober.

Græskarsalg 1

Køb et græskar

Køb et græskar ved udgangen til LEGOLAND®, og skær dit eget monster ud derhjemme. Pris pr. græskar: 20 kr.

Aktiviteten er åben 16.-23. oktober.

Castle Halloween 600X600

Tør du overnatte på det hjemsøgte slot?

Fantaheksen har forvandlet magiske LEGOLAND® til et gyyyyyyyseligt land, og spåkonen spår om skræmmende lave priser på LEGOLAND® Castle Hotel og Hotel LEGOLAND®. Hvor mange overnatninger tør du booke?

Book overnatning

Book overnatning

1 Indtjekning & Udtjekning
2 Antal gæster
Eller
Køb billetter