Spring over
Først til mølle! 2500 pladser!

Sjov familiefestival i en hel weekend!

Den AWESOME LEGO® VIDIYO™ musikfestival kommer til LEGOLAND® i august 2021! Det bli'r tre vilde dage spækket med superstjerner, spil, kreative aktiviteter, dans, sang og fuld gas på sjov og ballade for hele familien.

Vi glæder os til at se dig til den BEDSTE WEEKEND NOGENSINDE!

NB. Der er plads til 2.500 personer på eventpladsen. Adgang sker efter først til mølle-princippet og kræver ikke en særlig adgangsbillet.

  • 27. august - 29. august 2021
  • 12.00-18.00
  • VIGTIGT! Alle fra 16 år skal medbringe gyldigt coronapas
  • LEGOLAND, Eventpladsen
  • For hele familien

Se programmet

VIDIYO 1200X1200 V2

En stjernespækket weekend!

Wow! Udover den international popsensation D.J L.L.A.M.A kan du synge og danse med store, danske artister både fredag, lørdag og søndag.

Se programmet

1920X780 Videostills 1

LEGO® VIDIYO™ sætter liv til kreationer.

Kalder alle spirrende musikvideoproducere!

LEGO VIDIYO er en legende og innovativ skaber-oplevelse støttet af en lang række af BeatBoxers, bandmedlemmer, BeatBits og augmented reality. LEGO VIDIYO er designet til at fejre og udvide børns kreativitet gennem musik og leg.

Gennem en kombination af fysiske og digitale elementer kan børn instruere, producere og være superstjerne i deres egne musikvideoer. Kreativiteten vil skinne igennem, når de går på scenen, vælger sangen og bandmedlemmer, tilføjer effekter og tilmed designer et omslag til deres sang. Der er et stort udvalg af melodier fra Universal Music Groups enorme bibliotek med hitlister og ultimative klassikere – der er noget, der passer til enhver smag; fra bedsteforældre til små børn og teenagere.

Og det fortsætter! Den nyskabende AR-teknologi gør det for første gang muligt at få bragt børnenes yndlingsminifigurer til live, så de kan stå på scenen sammen, når musikmagien skabes!

Den nemmeste måde at finde ud af, om din enhed virker sammen med LEGO VIDIYO app-oplevelsen, er ved at skanne nedenstående QR-kode eller trykke på den, hvis du læser dette fra din mobil/tablet.

1920X780 Videostills 2

Hør den nyeste sladder om L.L.A.M.A

Den international popsensation L.L.A.M.A elsker livet! Og som den menneskelige inkarnation af DJ Llama fra LEGO® VIDIYO ™ Tropicon Beatbox er han også den første LEGO Minifigur, der lever blandt os her på jorden.

Hans navn står for “Love, Laughter, And Music Always” (på dansk: Kærlighed, grin og altid musik), og han er livet og sjælen til en hver fest, han deltager i. Med udgivelsen af sit første hit Shake – featuring Ne-Yo and Carmen DeLeon – gik L.L.A.M.A’s største drøm i opfyldelse: at producere musik, der gør folk glade. Og nu kommer han og deler gavmildt ud af sit glade væsen, optræder på scenen til LEGO VIDIYO musikfestival. Shake får folk til at samle sig på dansegulvet, og det er præcis dét formål L.L.A.M.A havde, da han producerede nummeret!

L.L.A.M.A spreder glæde og følger strømmen. Han begrænser sig ikke til én specifik musikgenre, men lader sin fantasi sætte retningen, når han laver musik. Han går ind for selvironi og lade friheden føre an.

Gå ikke glip af gode toner og gode stunder, når L.L.A.M.A optræder live til alle fem af vores LEGO VIDIYO-musikfestivaler. Og husk at høre Shake på repeat, så du er klar til at give den fuld gas på dansegulvet. 

Køb billetter til LEGOLAND Billund

Book overnatning

Book overnatning

1 Indtjekning & Udtjekning
2 Antal gæster
Eller
Køb billetter