Spring over

LEGO® Ferrari Build & Race

Nyhed 2023: Europas første LEGO® Ferrari byggeattraktion

Det nye stilede LEGO® Ferrari er inspireret af verdens mest luksuriøse sportsvognsmærke, Ferrari. Brug din kreativitet og fantasi til at bygge, teste og køre din egen LEGO Ferrari.

Køb billet eller sæsonpas

Ferrari 1080 X 1920
Monza Wheel 1920X1080

Oplev verdens første 1:1 LEGO® Ferrari Monza SP1

Bliv blæst bagover, når du møder den imponerende LEGO® Ferrari Monza SP1 bygget i fuld størrelse - den første af sin slags i hele verden. Inspicér alle de smukke detaljer, og tag et fedt billede sammen med den.

Køb billet eller sæsonpas

Ferrari 1080 X 1920 (1)

Udforsk de interaktive zoner

Vroom, vroom... Gå på opdagelse i de interaktive zoner, hvor du kan teste dine motorkræfter og optimere dit racerløb:

  • Byg din helt egen LEGO® Ferrari racerbil, og ræs om kap med familien på de vilde forhindringsbaner. Bliver det mon til en podieplads og titlen som familiens sejeste racerkører?
  • Skab en LEGO Ferrari racerbil, som bliver scannet og derefter kommer ind på en digital udgave af ’Pista di Fiorano’, som er Ferraris testbane, der primært bruges til at udvikle og teste nye Ferrari modeller. Er du opfindsom nok til at overvinde alle de skarpe sving? 

Køb billet eller sæsonpas

Duplo 600X600

Ræs for de mindste

Lad familiens mindste give den gas i det inspirerende LEGO® DUPLO® byggeområde. Her kan små idéer blive til store hjulspin på den tilhørende racerbane i børnehøjde. Hurtigste racerbil vinder!

Køb billet eller sæsonpas

Monza 1920X1080

Hvordan ser det mon ud, når 383.610 LEGO klodser bliver til en 1:1 version af en Ferrari Monza SP1?!

Det kan du se i videoen lige her, hvor de seje modelbyggere efter 1414 timer kunne præsentere vores drønseje LEGO Ferrari bil på hele 1340 kg

Book overnatning

Book overnatning

1 Indtjekning & Udtjekning
2 Antal gæster
Eller
Køb billetter
Health