Spring over

Nyhed 2023: Europas første LEGO® Ferrari byggeattraktion

Inspireret af verdens mest luksuriøse sportsvognsmærke Ferrari sætter den nye LEGO® Ferrari oplevelse dig i førersædet; brug din kreativitet og fantasi til at bygge, teste og køre din helt egen LEGO Ferrari.

Køb billet eller sæsonpas

10024 1920X1080
Ferrari KV 600X600

Oplev verdens første 1:1 LEGO® Ferrari Monza SP1

Bliv blæst bagover, når du møder den imponerende LEGO® Ferrari Monza SP1 bygget i fuld størrelse - den første af sin slags i hele verden. Inspicér alle de smukke detaljer, og tag et fedt billede sammen med den.

Køb billet eller sæsonpas

7323 700X500

Udforsk de interaktive zoner

Vroom, vroom... Gå på opdagelse i de interaktive zoner, hvor du kan teste dine motorkræfter og optimere dit racerløb:

  • Byg din helt egen LEGO® Ferrari racerbil, og ræs om kap med familien på de vilde forhindringsbaner. Bliver det mon til en podieplads og titlen som familiens sejeste racerkører?
  • Skab en LEGO Ferrari racerbil, som bliver scannet og derefter kommer ind på en digital udgave af ’Pista di Fiorano’, som er Ferraris testbane, der primært bruges til at udvikle og teste nye Ferrari modeller. Er du opfindsom nok til at overvinde alle de skarpe sving? 

Køb billet eller sæsonpas

Ferrarimedia 819 600X600

Ræs for de mindste

Lad familiens mindste give den gas i det inspirerende LEGO® DUPLO® byggeområde. Her kan små idéer blive til store hjulspin på den tilhørende racerbane i børnehøjde. Hurtigste racerbil vinder!

Køb billet eller sæsonpas

Book overnatning

Book overnatning

1 Indtjekning & Udtjekning
2 Antal gæster
Eller
Køb billetter
Health