Om LEGOLAND®

Om LEGOLAND

LEGOLAND® er Danmarks mest kendte og elskede forlystelsespark blandt børnefamilier og børn i alle aldre. Her er masser af action, fart og sjov for hele familien – mon du kan nå det hele på én dag?

 


Slip fantasien løs – til lands, til vands og i luften
LEGOLAND er en eventyrlig verden af fælles oplevelser for hele familien med barnet og fantasien i centrum. Her kan du virkelig slå dig løs til lands, til vands og i luften. Og uanset om du fortrækker action eller hygge, er der nok at vælge imellem.

 

Ta’ på en skræmmende sjov tur i Ghost - The Haunted House – hvis du tør!

Tag en dyb indånding, og snig dig inden for i det hjemsøgte hus, hvor det vrimler med vampyrer, spøgelser, monstre og alverdens kryb. Du kan jagte spøgelser i den forheksede spejllabyrint og deltage i den skøre professors skrupskøre eksperiment, der vil sende dig og din modige familie på en svævetur, som måske ender med, at I styrter neeeeed!

 

En verden af sjov og oplevelser for HELE familien
Den nye sæson byder på et gensyn med alle de kendte og elskede LEGOLAND oplevelser. Gå på opdagelse i det fascinerende Miniland, og oplev en utrolig verden, hvor alt er bygget af millioner af LEGO® klodser. Se børnene tage deres første kørekort i SEAT Trafikskolen. Nyd suset, når I sammen farer af sted i Dragen, Kongeborgens seje rutsjebane. Tag med ubåden ned til hajerne i Atlantis by SEA LIFE™. Bag snobrød med Høvding Langøre og vask guld i det vilde vesten. Husk badetøj og øjenklap, så du kan være med i de van(d)vittige søslag i Pirate Lagoon. Og hold hovedet koldt og skyderen varm, når du tager på den vildeste skattejagt i TEMPLET. Mere end 50 spændende forlystelser og en stribe af sjove events venter på dig. Så glæd dig: I LEGOLAND er der fart, action og spænding for hele familien.

 

Verdens bedste miniferie – midt i LEGOLAND
Ta’ på miniferie på Hotel LEGOLAND, og gør dit besøg til den ultimative LEGO oplevelse. Gå på opdagelse i en verden fyldt med LEGO klodser og bo på et af de flotte temaværelser, som alverdens tapre riddere og skønne prinsesser er vilde med.

Hotel LEGOLAND er et moderne firestjernet hotel med alt, hvad hjertet begærer af restauranter, legepladser, aktiviteter og overraskelser – alt sammen i børnehøjde. ,

Vidste du i øvrigt, at LEGOLAND har en hjemmeside, hvor du kan booke familieferier?

 

LEGOLAND Holidays finder du altid et godt tilbud på alt fra små hytter til temaværelser på Hotel LEGOLAND.

 

LEGOLAND Billund Resort – et ferieparadis for børnefamilier
Når du bor på Hotel LEGOLAND, kan du købe et Resort Pass og få ubegrænset adgang til LEGOLAND Billund Resort, der er et sandt ferieparadis med masser af aktiviteter for børn og børnefamilier. Med et Resort Pass får I fri adgang til LEGOLAND, Lalandia Aquadome og Monkey Tonkey Land under hele opholdet.

 

Anmeld LEGOLAND Billund på TripAdvisor

FUN FACTS

Vidste du, at der er brugt 65 millioner LEGO® klodser til at bygge alle modellerne i LEGOLAND?

En forlystelsespark i børnehøjde

 

Overalt vil du møde lyslevende pirater, vikinger, indianere og andre medarbejdere, der virkelig forstår sig på børn og altid er klar til en rask lille fægtekamp eller en hyggelig snak. Mange har været her i årtier, og vores venlige medarbejdere er med til at gøre LEGOLAND til en park i børnehøjde – og til at gøre ventetiden i køen til en leg.