LEGOLAND® sætter jagten ind på 400 nye medarbejdere

Hent pressemeddelelse her


LEGOLAND® sætter jagten ind på 400 nye medarbejdere
D. 24. – 25. januar inviterer LEGOLAND® traditionen tro til jobdage på Hotel LEGOLAND. En begivenhed der indikerer, at sæsonen er lige om hjørnet og samtidig en begivenhed, der har stor betydning for turismen i hele Region Syddanmark.

Sæsonen 2014 nærmer sig, og LEGOLAND er nu klar til at ansætte 400 nye sæsonmedarbejdere. Derfor afholder park og hotel traditionen tro deres egen jobmesse, hvor alle interesserede kan få lov at snuse til, hvad det vil sige at være billetsælger, kontrollør, pizzabager, viking eller receptionist i LEGOLAND og hilse på en måske kommende arbejdsgiver, fortæller HR chef i LEGOLAND Bente Noringriis.

- LEGOLAND parken er jo en ret atypisk arbejdsplads, i og med at vi kun holder sæsonåbent. Hvert år skal vi derfor ansætte en masse dygtige kollegaer på én gang, og her er jobdagene en god mulighed for arbejdsgivere og ansøgere til at få hilst på hinanden og mærke efter, om kemien er god. Og så skulle jobmessen også gerne gøre de fremmødte klogere på, hvad de enkelte job indebærer.

Ansættelser gavner hele regionen
Jobdagene er en vigtig begivenhed for LEGOLAND, men de har også stor betydning for turismen i Syddanmark.

Når LEGOLAND slår dørene op d. 5. april, vil tyskere, svenskere, nordmænd, hollændere, finner og sågar russere og polakker nemlig valfarte til netop denne plet på danmarkskortet for at besøge parken, der er bygget af mere end 60 mio. LEGO® klodser – og det er til glæde for hele regionen, mener Bente Noringriis.

- LEGOLAND er et internationalt fyrtårn, der genererer mange arbejdspladser og tiltrækker udenlandske turister, og det smitter af på både overnatningssteder, detailhandlen og andre attraktioner. Men oplevelse og service går hånd i hånd, og vi gør meget ud af at uddanne vores medarbejdere, så de er klædt på til at give hver enkelt gæst en uforglemmelig oplevelse, lyder det fra HR chefen.

Børnene er heltene i LEGOLAND
Jobdagene er blot første step i et længere ansættelsesforløb. Efterfølgende venter der de nye LEGOLÆNDERE en grundig oplæring i blandt andet sikkerhed og god gæsteservice. Og her spiller børnene en helt særlig rolle.

- Oplevelsen i LEGOLAND er på børnenes præmisser. Derfor er det vigtigt, at det falder vores medarbejdere helt naturligt at tage en rask fægtekamp med børnene eller sætte sig ned på knæ og tale med dem i et sprog, de forstår,” siger Bente Noringriis.

Ud over de 400 nye ansatte trækker 900 sæsonmedarbejdere - unge som gamle - fra tidligere sæsoner i uniformerne igen. Og denne sammensætning er meget værdifuld, understreger HR chefen.

- De ældre kan lære de unge lidt om, hvordan man skal begå sig på en arbejdsplads, mens de unge kommer med frisk energi og nye idéer. Vigtigst er det dog, at alle medarbejdere uanset alder er servicemindede til fingerspidserne og har let til smil. Det er trods alt det, vi lever af.”

For yderligere information kontakt venligst PR- og pressechef Jonas Søndergård,
79 50 18 01 eller jonson@legoland.dk

Fakta:

LEGOLAND afholder jobdage fredag d. 24. januar kl. 13-17 og lørdag d. 25. januar kl. 10-16.
• Sidste år blev messen besøg af ca. 1.100 nysgerrige gæster og nogenlunde sammen tal forventes i år. 
• I sæsonen 2014 ansætter LEGOLAND 400 nye sæsonmedarbejdere og 900 gengangere fra tidligere sæsoner.
• Alle sæsonmedarbejdere får en afdelingsspecifik uddannelse med fokus på sikkerhed og service.
• 250 medarbejdere arbejder fast i parken.
• LEGOLAND har en medarbejdertilfredshed på 98 %

 

 

LEGOLAND Billund


Generel parkinfo:
info@LEGOLAND.dk

+45 7533 1333

LEGOLAND ApS

Nordmarksvej

DK-7190 Billund

 

Presseafdelingen

 

Jonas Søndergård
PR- & pressechef
Jonson@LEGOLAND.dk

Tel: +45 7950 1801

 

Malene Østerby

PR- & pressekoordinator
Malene.Osterby@LEGOLAND.dk

Tel: +45 7950 1819

LEGOLAND® Billund pressemeddelelser

15-04-2014

Nye trafikskolebiler i LEGOLAND®
 

Nye trafikskolebiler i LEGOLAND®

I 1968 kørte de første trafikskolebiler ud af garagen i LEGOLAND®. Siden har millioner af børn taget deres første kørekort i Trafikskolen. Nu bliver bilerne skiftet ud, og det markerer LEGOLAND til Kør Smukt weekenden den 26.-27. april.

Læs mere her

Læs mere


14-04-2014

LEGO Friends Heartlake city
 

LEGO® Friends indtager LEGOLAND®

Piger over hele verden har taget LEGO® Friends universet til sig, og nu er det første gang muligt at opleve de populære veninder fra den magiske by Heartlake i LEGOLAND®, hvor de har fået deres helt egen verden bygget i LEGO. Inspireret af pigernes interesser og kendte elementer fra LEGO Friends serien, kan hele familien udforske et detaljerigt og interaktivt univers.

Læs mere her

Læs mere


10-04-2014

LEGOLAND Billund Resort
 

3 attraktioner og 4 kommuner stifter ny turismeforening

Samarbejdet LEGOLAND Billund Resort er netop blevet konsolideret, da partnerne tirsdag den 8. april holdt stiftende generalforsamling. Foreningen skal også fremover arbejde for at trække udenlandske turister til området

Læs mere her

Læs mere


04-04-2014

Ghost - The Haunted House i LEGOLAND®
 

5.500 vanskeligt stillede børn åbnede LEGOLAND®

I dag kickstartede LEGOLAND® sæsonen med besøg af børn og unge fra blandt andre Børnehjælpsdagen. Sammen med Socialminister Manu Sareen fik de lov at prøve det spritnye spøgelseshus, Ghost – The Haunted House – som de allerførste.

Læs mere her

Læs mere


28-03-2014

LEGOLAND® kåret til Nordens bedste temapark for 3. år i træk
 

LEGOLAND® kåret til Nordens bedste temapark for 3. år i træk

Svenskerne er glade for LEGOLAND®. Så glade at de for tredje år i træk har udråbt den danske familiepark til deres yndlings temapark i Norden. Dermed må deres egen Astrid Lindgrens Verden endnu engang se sig slået på hjemmebane.

Læs mere her

Læs mere


10-03-2014

LEGOLAND Holiday Village  

LEGOLAND® klar med ny tematiseret ferieby

Når LEGOLAND® slår dørene op til sæsonen 5. april 2014, er det med plads til endnu flere overnattende gæster. Den nye ferieby LEGOLAND Holiday Village tilbyder nemlig overnatning i telt, campingvogn, hytte eller vandrehjem – alt sammen i en LEGO® tematiseret indpakning, der ikke er set før i Norden.

Læs mere her

Læs mere


10-02-2014

Familie Open Air i LEGOLAND  

Rasmus Seebach og Mads Langer til Open Air i LEGOLAND®

LEGOLAND® præsenterer det stærkeste line-up til dato, når parken afholder Open Air koncert d. 16. august. Rasmus Seebach og Mads Langer er blandt de helt store trækplastre til den børnevenlige endagsfestival for hele familien.

Læs mere her

Læs mere


05-02-2014

Ny direktør i LEGOLAND  

Ny direktør i LEGOLAND®

Efter 9 år som direktør for LEGOLAND® overlader Henrik Höhrmann nu tøjlerne til sin efterfølger, 39-årige Christian Woller.

Læs mere her

Læs mere


04-02-2014

Droptårnet bliver kranet ind i Ghost
 

Tolv meter høje tårne rejst i LEGOLAND®

Byggeriet af det nye spøgelseshus Ghost i 

LEGOLAND® har nået en vigtig milepæl. De tolv meter høje drop-tårne, der skal sende parkens gæster på en mavekildrende svævetur, er nu monteret – et arbejde der krævede stor præcision.

 

Læs mere her

Læs mere


29-01-2014

Familien Grasso med vinbonden Paola stående i midten mellem sine forældre  

Smag Italiens vin-undere på Hotel LEGOLAND®

Der er lagt op til en gastronomisk rejse, når Hotel LEGOLAND® slår dørene op til sin første Winemaker’s dinner fredag den 14. februar. Vinbonden Paola Grasso fra Piemonte i Italien kommer til Billund og præsenterer fem af sine egne unikke vine, som hotellets køkken matcher med fem delikate retter.

Læs mere her

Læs mere


15-01-2014

Kokkeelev Joakim Schmidt  

LEGOLAND® sætter jagten ind på 400 nye medarbejdere
D. 24. – 25. januar inviterer LEGOLAND® traditionen tro til jobdage på Hotel LEGOLAND. En begivenhed der indikerer, at sæsonen er lige om hjørnet og samtidig en begivenhed, der har stor betydning for turismen i hele Region Syddanmark.

Læs mere her

Læs mere


30-10-2013

Kokkeelev Joakim Schmidt

Elever udfolder gastronomiske evner i LEGOLAND®

Alle er inviterede, når i alt 16 dygtige konditor-, receptionist-, kokke- og tjenerelever fra Hotel LEGOLAND® debuterer som arrangører bag deres helt eget gourmet-arrangement lørdag den 9. november kl. 18.00.

Læs mere her

Læs mere


04-10-2013

Henrik Höhrmann og Rasmus Bjerg ved LEGO model af Ghost - The Haunted House - nyhed i LEGOLAND Billund i 2014

LEGOLAND® åbner Haunted House i 2014

I dag offentliggjorde LEGOLAND® parkens nyhed for 2014. Ghost – The Haunted House er et 800 m2 stort, hjemsøgt guldgraverpalæ, der gemmer på en nervepirrende sjov og interaktiv LEGO® oplevelse. Her kan gæsterne møde væsener fra det hinsides og blive en del af et vanvittigt svæveeksperiment, der sender dem i frit fald. Alt sammen i en fascinerende LEGO indpakning, hvis lige ikke før er set i LEGOLAND.

Læs mere her

Læs mere