LEGOLAND® åbner Haunted House i 2014

Hent pressemeddelelse her

 

I dag offentliggjorde LEGOLAND® parkens nyhed for 2014. Ghost – The Haunted House er et 800 m2 stort, hjemsøgt guldgraverpalæ, der gemmer på en nervepirrende sjov og interaktiv LEGO® oplevelse. Her kan gæsterne møde væsener fra det hinsides og blive en del af et vanvittigt svæveeksperiment, der sender dem i frit fald. Alt sammen i en fascinerende LEGO indpakning, hvis lige ikke før er set i LEGOLAND.

 

Allerede når man træder ind i hall’en på det næsten forladte guldgraverpalæ i udkanten af LEGOREDO® Town, er man ikke i tvivl om, at her er mere mellem himmel og jord. LEGO® væsener anført af Dracula spreder rygter om en skør professor, der udfører vanvittige eksperimenter i husets kælder. Når store og små modige gæster bevæger sig gennem de lange, mørke gange vil de møde livagtige LEGO scenarier, hvor endnu flere af husets beboere gemmer sig. Fjollede mus, uhyggelige varulve og monstre bag de gamle reoler, løfter spøgelseshusoplevelsen til et helt nyt og nervepirrende niveau.

 

Undervejs bliver gæsterne lokket igennem en 50 m2 stort spejllabyrint, for til sidst at ende turen i husets kælder. Her venter den skøre professor, og før gæsterne ser sig om, spiller de hovedrollen i et hæsblæsende svæveeksperiment i to droptårne 8 meter over jordens overflade, for til sidst at styrte mod jorden i et frit fald.

 

- Ghost bliver en helt enestående forlystelse, hvis lige ikke findes andre steder. Kombinationen af en helt ny og fascinerende rejse gennem et interaktivt LEGO univers kombineret med en mavesusende tur i professorens svævemaskine, giver den komplette balance mellem grin og gys, siger direktør i LEGOLAND, Henrik Höhrmann.

 

Gysende oplevelse på tre etager 
De 800 intense kvadratmeter er fordelt på to etager, hvor mere end 140 unikke LEGO modeller designet specielt til Ghost bringer liv til oplevelsen. Inde i huset er man ikke i tvivl om, at uhyggen breder sig, men også detaljerne på husets ydre afslører, at man skal tage sig i akt: Farverne på de træbeklædte ydermure er mørke, flere vinduer er banket til med store brædder, og statuer af flagermus er poppet op på husets facade. Tagryggen tårner sig 15 meter op over jordens overflade og giver i sig selv et sug i maven.

 

- Ghost bliver et nyt element i vores efterhånden historiske LEGOREDO Town. Selvom spøgelseshuset er en klassisk forlystelsesparkdisciplin, vil Ghost hæve barren for, hvad der før er set i nordeuropæiske forlystelsesparker inden for samme tema, forklarer Henrik Höhrmann.

 

Største investeringsår i LEGOLAND nogensinde
Med en samlet investering på 80 mio. kr. bliver 2014 det største investeringsår i LEGOLAND Billunds historie. Selve nyheden for 2014, Ghost – The Haunted House, har en samlet værdi på 36 mio. kr., og herudover udvider Hotel LEGOLAND med endnu en LEGO tematiseret værelsesfløj til 27 mio. kr. De 24 nye værelser bliver udført i et nyt riddertema og øger hotellets totalkapacitet med 12 % til i alt 223 værelser.

 

I 2014 slår LEGOLAND desuden dørene op til en nyrenoveret og LEGO tematiseret overnatningsmulighed i form af LEGOLAND Holiday Village. Det tidligere FDM Billund Camping og vandrehjemmet LEGOLAND Village har gennemgået en omfattende renovering og tematisering til i alt 17 mio. kr.

 

FAKTA ARK

 

Her kan du downloade Video Stock - rå film uden speak og lyd

 

Her kan du downloade en mindre version af stock versionen

 

Her kan du downloade viral film - med speak og lyd

 

 

For yderligere information kontakt venligst PR- og pressechef Jonas Søndergård, 79 50 18 01 eller jonson@legoland.dk 
 

Henrik Höhrmann og Rasmus Bjerg ved LEGO model af Ghost - The Haunted House - nyhed i LEGOLAND Billund i 2014 Rasmus Bjerg ved LEGO model af Ghost - The Haunted House - nyhed i LEGOLAND Billund i 2014
Henrik Höhrmann fortæller om Ghost - The Haunted House - nyhed i LEGOLAND Billund i 2014 LEGO model af Ghost - The Haunted House - nyhed i LEGOLAND Billund i 2014