LEGOLAND® slår dørene op til endnu en sæson

Hent pressemeddelelse her


3-2-1 NU! Det bliver et af sæsonens største øjeblikke, når de allerførste børn og voksne den 31. marts stimler sammen foran indgangen til LEGOLAND, og en ny sæson i en af Danmarks mest traditionsrige forlystelsesparker endelig kan begynde.

 

- Når åbningsdagen nærmer sig, har alle i LEGOLAND det som gamle cirkusheste, der lugter savsmuld: Det er det, vi har ventet på hele vinteren. Hvert år er det en lige stor oplevelse at stå på den anden side af gitteret og tage imod alle de glade gæster, der har lyst at besøge os den første dag i sæsonen, siger Henrik Höhrmann, direktør i LEGOLAND.

 

Direktøren er ikke den eneste, der møder gæsterne, når de myldrer ind ad sluserne, og lyden af forventningsfulde børnestemmer igen fylder parken. Det er efterhånden en tradition, at Prinsessen, Dragen Olli, Narren, Kaptajn Roger og parkens andre figurer tæller ned sammen med gæsterne til det øjeblik, hvor gitteret ved indgangen løfter sig, og årets første besøg i LEGOLAND kan begynde.

 

Indgangen er ikke det eneste sted, man kan få sig en snak og måske tage et billede sammen med en yndig prinsesse og en venlig sørøver. Sæsonen igennem går figurerne nemlig rundt i parken, hvor de leger og taler med de mange børn og deres forældre. I år kan børnene glæde sig til at møde to helt nye figurer, nemlig Darth Vader og Pink Brick, der er en meget stor, lyserød LEGO® klods.

 

Spændende events i hele sæsonen
Det er 44. gang LEGOLAND slår dørene op til en ny sæson, og ligesom fra allerførste åbningsdag i 1968 starter bilerne i både Trafikskolen og Miniland igen deres mange tusind kilometer lange køretur i parken.

 

Traditionen tro vil forlystelserne blive akkompagneret af spændende events i løbet af hele sæsonen. Igen i år inviterer LEGOLAND nemlig stjernekrigere til kamp mod mørkets kræfter til Star Wars™ Days, og popstjerner til sang og dans til både X Factor Koncert og Familie Open Air. LEGOLAND byder også alle børn med en politi- eller brandmand gemt i maven velkommen til Falckdag, og for første gang i år inviterer parken til Friends Dag, hvor man blandt andet kan opleve Kristian og Katrine fra Lille Nørd og se den store LEGO Friends dobbeltdækkerbus.

 

Traditionen tro er der halv pris på entréen på åbningsdagen.

 

Årets nyhed i LEGOLAND: Polar Land
Til maj åbner Polar Land i LEGOLAND. Her kan gæsterne blandt andet opleve en rutsjebane, der kombinerer et frit fald på 5 meter med en tur forbi levende pingviner.

 

Praktisk information til pressen:

 

Tid og sted: LEGOLAND åbner den 31. marts kl. 10

 

Fotomuligheder: Der vil være mulighed for at komme med ”på den anden side” af indgangen og se, når de mange gæster for første gang myldrer ind gennem sluserne.

 

Ønsker man at deltage, vil vi bede om jeres tilmelding senest 27. marts.

 

Yderligere oplysninger:
LEGOLAND PR- & pressechef
Jonas Søndergaard
Jonson@LEGOLAND.dk
Telefon: 7950 1801

 

Events i LEGOLAND®

Spredt ud over hele sæsonen afholder LEGOLAND® forskellige events, der giver besøget i parken en ekstra dimension og er en oplevelse for hele familien.

 

Eventkalender 2012

 

21. april: Friends 
Her kan alle børn møde figurer fra LEGOLAND, men også parkens venner så som Mario, Tom & Jerry, Ninjago og mange flere. Man kan også opleve den store LEGO® Friends dobbeltdækkerbus.

 

12. maj: X Factor Koncert
Finalisterne fra X Factor giver koncert i parken sammen med det rigtige X Orchestra, der også spiller i liveshowene på TV.

 

16. & 17. juni: Star Wars™ Days
Stormtroopers fra både ind- og udland besøger LEGOLAND og sætter stemningen i virkelighedstro kostumer fra filmene. Børn og voksne kan blandt andet deltage i byggekonkurrencer og møde rigtige LEGO designere.

 

30. juni: Falckdag
Politi, hunde og brandmænd besøger LEGOLAND og giver børn og voksne et indblik i deres hverdag med rednings- og brandshow. Der vil desuden være parade med både figurer og veteranbiler, samt uddelingen af Den Gyldne Sofus.

 

5. juli – 2. august: Western Aften hver torsdag
Der serveres spareribs til tonerne af RattleSnakes i LEGOREDO® Town.

 

18. august: Familie Open Air Koncert
Stor udendørs koncert med Rasmus Seebach, Burhan G, Outlandish, The Storm, Joey Moe og MGP 2012 for hele familien.

 

September Koncerter
Hver lørdag i september afholder LEGOLAND koncerter med blandt andre Sigurd Barrett, Nabiha, Ankerstjerne/Zander samt to stadig hemmelige artister.

 

13. – 21. oktober: Halloween
I efterårsferien holder LEGOLAND Halloween med både græskarbygning i LEGO klodser, edderkopper og uhyggelig stemning i parken.

 

Download

Download

Download

 

 

LEGOLAND Billund

 

Generel parkinfo

 

info@LEGOLAND.dk

+45 7533 1333

LEGOLAND ApS

Nordmarksvej

DK-7190 Billund

 

Presseafdelingen

 

Julie Møller Sloth

PR & Social Media Manager

julie.sloth@LEGOLAND.dk

Tel: +45 7950 1801

 

Nina Markholt

PR & Social Media Coordinator

Nina.Markholt@LEGOLAND.dk

Tel: +45 7950 1819

LEGOLAND® Billund pressemeddelelser

05-10-2015

Kom til uhyggelig hyggelig Halloween hele efterårsferien i LEGOLAND®
 

Kom til uhyggelig hyggelig Halloween hele efterårsferien i LEGOLAND®

 

(U)hyggen spreder sig over LEGOLAND®, når parken traditionen tro inviterer til Halloween i efterårsferien den 10. – 18. oktober. Mandag til fredag vil Monster & Joakim fra Ramasjang underholde på Halloween scenen, og både torsdag og fredag lukker parken med et stort festfyrværkeri.

 

Læs mere her

Læs mere


17-09-2015

LEGOLAND® udvider med nyt NINJAGO område i 2016
 

LEGOLAND® udvider med nyt NINJAGO område i 2016

 

Med et samlet beløb på 85 mio. kroner bliver 2016 det største investeringsår i LEGOLAND® parkens historie. Bag investeringen ligger et nyt NINJAGO område på mere end 5000 m2, hvis helt store trækplaster bliver den interaktive verdensnyhed, LEGO® NINJAGO – The Ride.

 

Læs mere her

Læs mere


28-08-2015

Sjove september shows
 

Sjove September Shows i LEGOLAND®

 

Lørdag den 5. september åbner Sigurds Bjørnetrio Event Scenen i LEGOLAND®, når det første September Show løber af stablen. Alle lørdage i september kan både store og små gæster opleve nogle af tidens største stjerner fra det populære Ramasjang-univers. 

Læs mere her

Læs mere


24-08-2015

Flere end 30 Ferrarier indtager LEGOLAND®
 

Flere end 30 Ferrarier indtager LEGOLAND®

 

Den 29. august får trafikskolebilerne besøg af deres italienske storebrødre, når flere end 30 Ferrarier triller gennem portene til LEGOLAND®. Ferrari dag er en unik chance for at komme helt tæt på de potente superbiler, og en heldig vinder kan slutte dagen af med en eksklusiv tur i én af de røde fartdjævle.

Læs mere her

Læs mere


17-08-2015

LEGOLAND® Familie Open Air
 

Forrygende koncertdag for både små og store i LEGOLAND®

 

I lørdags inviterede LEGOLAND® traditionen tro til Danmarks hyggeligste familiekoncert under åben himmel. Og end ikke udsigten til et skybrud kunne ødelægge den fantastiske stemning ved årets Open Air Koncert.

Læs mere her

Læs mere


12-06-2015

På rejse gennem Star Wars™ galaksen i LEGOLAND®
 

På rejse gennem Star Wars™ galaksen i LEGOLAND®

Når LEGOLAND® slår dørene op til to begivenhedsrige LEGO® Star Wars TM dage den 20. og 21. juni, er det med et forrygende program med aktiviteter for hele familien. Oplev LEGO Star Wars modellerne i Miniland, som byder på scener fra de seks film i serien, herunder Star Wars: The Clone Wars. En hær af Star Wars udklædte karakterer vil ligeledes marchere gennem parken, ligesom man kan deltage i konkurrencer, LEGO Star Wars byggeaktiviteter og træning med lyssværd, så man kan lære at mestre kraften.

Læs mere her

Læs mere


04-06-2015

LEGOLAND Indgang
 

Ny VisitDenmark måling: Flest kender LEGOLAND®

VisitDenmarks årlige brandmåling, som måler på kendskabet til danske attraktioner og seværdigheder i Sverige, Norge, Tyskland, Holland og Storbritannien, sender LEGOLAND® til tops.

Læs mere her

Læs mere


29-05-2015

LEGO® Friends veninderne inviterer til popstjerneweekend i LEGOLAND®
 

LEGO® Friends veninderne inviterer til popstjerneweekend i LEGOLAND®

Den 6. og 7. juni bliver det populære LEGO Friends univers vækket til live til LEGO Friends event i LEGOLAND. En ny veninde melder sin ankomst, og da hun er intet mindre end en rigtig popstjerne, er begge dage spækket med popstjerneaktiviteter for store og små LEGO Friends fans, samt live musik fra X Factor deltagerne Baraa, Tannaz og Sophia.

Læs mere her

Læs mere


21-05-2015

X Factor stjerner fyrer op under Falck dag i LEGOLAND®
 

X Factor stjerner fyrer op under Falck dag i LEGOLAND®

Det bliver alt andet end kedeligt, når LEGOLAND® inviterer til Falck dag lørdag den 30. maj. Udover at parken kommer til at vrimle med Falckreddere, politibetjente og brandmænd samt deres imponerende udrykningskøretøjer, byder dagen på forrygende underholdning, når Citybois og Emilie Esther fra årets X Factor giver koncert på Event Scenen.   

Læs mere her

Læs mere


30-04-2015

Ramasjang stjerner indtager LEGOLAND®
 

Ramasjang stjerner indtager LEGOLAND®

Gå ikke glip af årets fedeste koncertdag for de mindste, når LEGOLAND lørdag den 9. maj holder Ramasjangdag. Både Motor Mille, Onkel Reje, Kristian & Ramasjang Mysteriet, Kalles Danmarks Tour, Hr. Skæg og årets MGP vinder er på programmet. Så der er lagt op til musik, dans og spilopper hele dagen i parken.   

Læs mere her

Læs mere


16-04-2015

LEGOLAND® inviterer til Kør Smukt event for hele familien
 

LEGOLAND® inviterer til Kør Smukt event for hele familien

Den 25. og 26. april byder LEGOLAND indenfor til en hel weekend i trafiksikkerhedens tegn. I samarbejde med SEAT arrangerer LEGOLAND Kør Smukt event, hvor hele familien bliver udfordret i sjove og lærerige aktiviteter og konkurrencer om sikkerhed i trafikken.   

Læs mere her

Læs mere


31-03-2015

Vild med vind
 

Vild med Vind i LEGOLAND®

Hvad er vind for en størrelse, hvor mange tramp i pedalerne skal der til for at lave nok strøm til en tablet, og hvordan designer man en flyvedygtig drage? Det og meget mere kan man blive klogere på, når LEGOLAND® inviterer til Vild med Vind event den 11. april.

Læs mere her

Læs mere


28-03-2015

LEGOLAND® åbnede med verdens største LEGO® model
 

LEGOLAND® åbnede med verdens største LEGO® model

I dag slog LEGOLAND® dørene op til endnu en sæson. Indhyllet i røg, damp og vaskeægte Star WarsTM stemning kunne gæsterne opleve årets nyhed i parken: verdens største LEGO® model LEGO Star WarsTM X-Wing Starfighter.

Læs mere her

Læs mere


21-03-2015

Hotel LEGOLAND® indvier 23 nye LEGO® Friends værelser
 

Hotel LEGOLAND® indvier 23 nye LEGO® Friends værelser
I dag slog Hotel LEGOLAND® dørene op til 23 spritnye LEGO® Friends tematiserede hotelværelser. Hotellet havde inviteret 40 af Danmarks største LEGO Friends fans til at være de første gæster på de nye værelser, og det gik ikke stille for sig. 

Læs mere her

Læs mere


29-01-2015

Nyhed 2015 - LEGO Star Wars X-wing Starfighter
 

LEGOLAND® giver smagsprøve på nyheden 2015
I dag løftede LEGOLAND® sløret for en lille bid af verdens største model, LEGO® Star WarsTM X-Wing Starfighter, der udgør parkens helt store nyhed for sæsonen 2015. På LEGO World i Bella Center kan de besøgende de kommende fire dage opleve LEGO modellens ene vinge bygget af mere end 250.000 LEGO klodser. 

Læs mere her

Læs mere


16-01-2015

Jobdage i LEGOLAND®
 

LEGOLAND® søger regionens 450 største smil

Den 23. og 24. januar er det igen blevet tid til årets jobmesse i LEGOLAND®, Jobdage. I år søger parken 450 nye, topmotiverede sæsonmedarbejdere, der med smil og service i verdensklasse kan give gæsterne i LEGOLAND fantastiske oplevelser i sæson 2015.

Læs mere her

Læs mere