Små polarforskere åbnede Polar Land 

Hent pressemeddelse her

 

 

Det var med tilbageholdt åndedræt, at små polarforskere i LEGOLAND® søndag endelig kunne indtage Polar Land i LEGOLAND. Det første møde med pingviner fremkaldte smil og ”nååååh” udbrud fra børn og deres forældre, mens Polar X-plorer trak helt andre høje lyde ud af polarforskernes struber

 

Det giver et ordentligt sug i maven, når man falder 5 meter ned i en rutsjebane, og den samme fornemmelse havde LEGOLAND, da man efter måneders hårdt arbejde endelig kunne lade gæsterne gå på opdagelse i Polar Land.

 

- Vi er selv meget stolte af resultatet, men gæsternes dom er jo den eneste der tæller. Derfor gik vi alle rundt med lange ører og sugede responsen til os, og at dømme på de første gæster, har vi ramt helt rigtigt med Polar Land, fortæller Henrik Höhrmann, direktør for LEGOLAND.

 

En vild tur
Polar Land blev hurtigt fyldt med henrykte hvin, da de første gæster gik om bord på den nye rutsjebane Polar X-plorer.

 

- De fleste gæster synes nok, at rutsjebaneturen var sjov og vild, men det var det frie fald på 5 meter inde i det store isbjerg, som trak de fleste skrig, vurderer Henrik Höhrmann.

 

Polar X-plorer er blot den anden rutsjebane i verden med frit fald.

 

Nysgerrige pingviner
Den sidste del af Polar X-plorer byder på en tur forbi parkens 17 nye pingviner, der i to måneder kun har haft håndværkere at kigge på, og det passede dem tilsyneladende rigtig godt at få nye gæster. I hvert fald svømmede de nysgerrige små væsner rundt og stoppede gerne op, hvis der var en særligt interessant gæst på den anden side af glasset. Især de mange gæster i restauranten Polar Pizza & Pasta fik sig et lidt specielt måltid i selskab med pingvinerne.

 

Et særligt tilløbsstykke var, da pingvinerne blev fodret. Den slags foregår ved håndkraft, og mens dyrepasseren fodrer pingvinerne, kan gæsterne følge scenariet igennem de store panoramaruder. Takket være et lydsystem i anlægget, kan man også høre de sultne pingviners ivrige skryden.

 

Polar Land blev indviet af den kendte opdagelsesrejsende Philippe Cousteau sammen med en række kendte danske skuespillere og musikere. Efter den officielle indvielse fik Philippe Cousteau en pingvin som tak for hjælpen. Den var dog bygget af LEGO® klodser.

 

Polar Land er den største nyhed i LEGOLAND parkens historie med en investering på 75 mio. kr.

 

For yderligere information, kontakt venligst PR & Pressechef Jonas Søndergård, tlf. 7950 1801, jonson@legoland.dk

  

Polar Land bliver åbnet med snebolde
Download stort billede

Polar Land
Download stort billede

Prinsessen i Pingvinanlægget
Download stort billede

Polar X-plorer
Download stort billede

Henrik Höhrmann og Philippe Cousteau
Download stort billede

 

LEGOLAND Billund


Generel parkinfo:
info@LEGOLAND.dk

+45 7533 1333

LEGOLAND ApS

Nordmarksvej

DK-7190 Billund

 

Presseafdelingen

 

Jonas Søndergård
PR- & pressechef
Jonson@LEGOLAND.dk

Tel: +45 7950 1801

 

Malene Østerby

PR- & pressekoordinator
Malene.Osterby@LEGOLAND.dk

Tel: +45 7950 1819

LEGOLAND® Billund pressemeddelelser

15-04-2014

Nye trafikskolebiler i LEGOLAND®
 

Nye trafikskolebiler i LEGOLAND®

I 1968 kørte de første trafikskolebiler ud af garagen i LEGOLAND®. Siden har millioner af børn taget deres første kørekort i Trafikskolen. Nu bliver bilerne skiftet ud, og det markerer LEGOLAND til Kør Smukt weekenden den 26.-27. april.

Læs mere her

Læs mere


14-04-2014

LEGO Friends Heartlake city
 

LEGO® Friends indtager LEGOLAND®

Piger over hele verden har taget LEGO® Friends universet til sig, og nu er det første gang muligt at opleve de populære veninder fra den magiske by Heartlake i LEGOLAND®, hvor de har fået deres helt egen verden bygget i LEGO. Inspireret af pigernes interesser og kendte elementer fra LEGO Friends serien, kan hele familien udforske et detaljerigt og interaktivt univers.

Læs mere her

Læs mere


10-04-2014

LEGOLAND Billund Resort
 

3 attraktioner og 4 kommuner stifter ny turismeforening

Samarbejdet LEGOLAND Billund Resort er netop blevet konsolideret, da partnerne tirsdag den 8. april holdt stiftende generalforsamling. Foreningen skal også fremover arbejde for at trække udenlandske turister til området

Læs mere her

Læs mere


04-04-2014

Ghost - The Haunted House i LEGOLAND®
 

5.500 vanskeligt stillede børn åbnede LEGOLAND®

I dag kickstartede LEGOLAND® sæsonen med besøg af børn og unge fra blandt andre Børnehjælpsdagen. Sammen med Socialminister Manu Sareen fik de lov at prøve det spritnye spøgelseshus, Ghost – The Haunted House – som de allerførste.

Læs mere her

Læs mere


28-03-2014

LEGOLAND® kåret til Nordens bedste temapark for 3. år i træk
 

LEGOLAND® kåret til Nordens bedste temapark for 3. år i træk

Svenskerne er glade for LEGOLAND®. Så glade at de for tredje år i træk har udråbt den danske familiepark til deres yndlings temapark i Norden. Dermed må deres egen Astrid Lindgrens Verden endnu engang se sig slået på hjemmebane.

Læs mere her

Læs mere


10-03-2014

LEGOLAND Holiday Village  

LEGOLAND® klar med ny tematiseret ferieby

Når LEGOLAND® slår dørene op til sæsonen 5. april 2014, er det med plads til endnu flere overnattende gæster. Den nye ferieby LEGOLAND Holiday Village tilbyder nemlig overnatning i telt, campingvogn, hytte eller vandrehjem – alt sammen i en LEGO® tematiseret indpakning, der ikke er set før i Norden.

Læs mere her

Læs mere


10-02-2014

Familie Open Air i LEGOLAND  

Rasmus Seebach og Mads Langer til Open Air i LEGOLAND®

LEGOLAND® præsenterer det stærkeste line-up til dato, når parken afholder Open Air koncert d. 16. august. Rasmus Seebach og Mads Langer er blandt de helt store trækplastre til den børnevenlige endagsfestival for hele familien.

Læs mere her

Læs mere


05-02-2014

Ny direktør i LEGOLAND  

Ny direktør i LEGOLAND®

Efter 9 år som direktør for LEGOLAND® overlader Henrik Höhrmann nu tøjlerne til sin efterfølger, 39-årige Christian Woller.

Læs mere her

Læs mere


04-02-2014

Droptårnet bliver kranet ind i Ghost
 

Tolv meter høje tårne rejst i LEGOLAND®

Byggeriet af det nye spøgelseshus Ghost i 

LEGOLAND® har nået en vigtig milepæl. De tolv meter høje drop-tårne, der skal sende parkens gæster på en mavekildrende svævetur, er nu monteret – et arbejde der krævede stor præcision.

 

Læs mere her

Læs mere


29-01-2014

Familien Grasso med vinbonden Paola stående i midten mellem sine forældre  

Smag Italiens vin-undere på Hotel LEGOLAND®

Der er lagt op til en gastronomisk rejse, når Hotel LEGOLAND® slår dørene op til sin første Winemaker’s dinner fredag den 14. februar. Vinbonden Paola Grasso fra Piemonte i Italien kommer til Billund og præsenterer fem af sine egne unikke vine, som hotellets køkken matcher med fem delikate retter.

Læs mere her

Læs mere


15-01-2014

Kokkeelev Joakim Schmidt  

LEGOLAND® sætter jagten ind på 400 nye medarbejdere
D. 24. – 25. januar inviterer LEGOLAND® traditionen tro til jobdage på Hotel LEGOLAND. En begivenhed der indikerer, at sæsonen er lige om hjørnet og samtidig en begivenhed, der har stor betydning for turismen i hele Region Syddanmark.

Læs mere her

Læs mere


30-10-2013

Kokkeelev Joakim Schmidt

Elever udfolder gastronomiske evner i LEGOLAND®

Alle er inviterede, når i alt 16 dygtige konditor-, receptionist-, kokke- og tjenerelever fra Hotel LEGOLAND® debuterer som arrangører bag deres helt eget gourmet-arrangement lørdag den 9. november kl. 18.00.

Læs mere her

Læs mere


04-10-2013

Henrik Höhrmann og Rasmus Bjerg ved LEGO model af Ghost - The Haunted House - nyhed i LEGOLAND Billund i 2014

LEGOLAND® åbner Haunted House i 2014

I dag offentliggjorde LEGOLAND® parkens nyhed for 2014. Ghost – The Haunted House er et 800 m2 stort, hjemsøgt guldgraverpalæ, der gemmer på en nervepirrende sjov og interaktiv LEGO® oplevelse. Her kan gæsterne møde væsener fra det hinsides og blive en del af et vanvittigt svæveeksperiment, der sender dem i frit fald. Alt sammen i en fascinerende LEGO indpakning, hvis lige ikke før er set i LEGOLAND.

Læs mere her

Læs mere