LEGOLAND® runder 50 millioner gæster

Hent pressemeddelse her 

 

Det var en milepæl af de helt store, som LEGOLAND® rundede i dag kl. 11.30. Victor Nesgaard på 9 år fra Give blev gæst nr. 50 million siden parkens åbning i 1968.

 

En fuldstændig uforberedt familie fra Give fik sig en oplevelse for livet, da de intetanende trådte gennem indgangen til LEGOLAND. Her blev de mødt af konfetti, musik og et hav af figurer og mennesker, der ville lykønske dem, da sønnen i familien var gæst nr. 50 million i LEGOLAND.

 

- Da Victor satte billetten i automaten ved indgangen, lød der et brag og der var konfetti overalt. Jeg tænkte nok, at det var en form for jubilæum, men da jeg så skiltet med ”Tillykke til gæst nr. 50.000.000”, gik det op for mig, at det var Victor. Det vil han huske for evigt, fortæller Susanne Nesgaard, mor til Victor.

 

Med titlen som LEGOLAND gæst nr. 50 million fulgte også en præmie, som de fleste 9-årige drenge drømmer om, nemlig et sæsonpas til LEGOLAND til de næste 50 sæsoner. Desuden fik han sammen med sin tvillingesøster, mor og bedstefar 50 sekunder til at tømme verdens største LEGO butik, som netop ligger i LEGOLAND. Det blev til LEGO for 21.000 kr., hvilket var mere end den lykkelige vinder selv kunne slæbe ud i bilen.

 

- Mon ikke vi får travlt med at bygge de næste dage. Især bedstefar, som gik målrettet efter de store æsker, må give en hånd med, fortalte Susanne Nesgaard.

 

En historisk dag
Da LEGOLAND åbnede 7. juni 1968, regnede man med at få 200.000 gæster om året, men endte med allerede den første sæson at få besøg af 625.000 gæster. Siden da er antallet af gæster steget år for år, og de seneste år har det ligget stabilt på over 1,7 mio.

 

- Vi kunne godt se i prognoserne, at vi ville runde gæst nr. 50 million først på sommeren, og det er rigtig skønt at få udløst spændingen og plante denne milepæl i LEGOLAND parkens historie, fortalte en tydeligt begejstret direktør, Henrik Höhrmann.

 

Fakta om LEGOLAND

  • Da LEGOLAND åbnede i 1968 bestod parken af Miniland, Trafikskolen og LEGO® Tog
  • I 1968 var parken 38.000 m2 stor. I dag er parken 140.000 m2. Alene årets nyhed Polar Land lagde 12.500 m2 til parkens areal
  • De mange LEGO modeller i parken er bygget af 60 mio. klodser
  • Den største model er Mount Rushmore bygget af 1,5 mio. LEGO klodser. Den mindste er en due på kun 4 LEGO klodser
     

For yderligere information kontakt venligst PR & Pressechef Jonas Søndergård, tlf. 7950 1801, jonson@legoland.dk

  

 
Download stort billede


Download stort billede

 


Download stort billede


Download stort billede

 

LEGOLAND Billund


Generel parkinfo:
info@LEGOLAND.dk

+45 7533 1333

LEGOLAND ApS

Nordmarksvej

DK-7190 Billund

 

Presseafdelingen

 

Jonas Søndergård
PR- & pressechef
Jonson@LEGOLAND.dk

Tel: +45 7950 1801

 

Malene Østerby

PR- & pressekoordinator
Malene.Osterby@LEGOLAND.dk

Tel: +45 7950 1819

LEGOLAND® Billund pressemeddelelser

15-04-2014

Nye trafikskolebiler i LEGOLAND®
 

Nye trafikskolebiler i LEGOLAND®

I 1968 kørte de første trafikskolebiler ud af garagen i LEGOLAND®. Siden har millioner af børn taget deres første kørekort i Trafikskolen. Nu bliver bilerne skiftet ud, og det markerer LEGOLAND til Kør Smukt weekenden den 26.-27. april.

Læs mere her

Læs mere


14-04-2014

LEGO Friends Heartlake city
 

LEGO® Friends indtager LEGOLAND®

Piger over hele verden har taget LEGO® Friends universet til sig, og nu er det første gang muligt at opleve de populære veninder fra den magiske by Heartlake i LEGOLAND®, hvor de har fået deres helt egen verden bygget i LEGO. Inspireret af pigernes interesser og kendte elementer fra LEGO Friends serien, kan hele familien udforske et detaljerigt og interaktivt univers.

Læs mere her

Læs mere


10-04-2014

LEGOLAND Billund Resort
 

3 attraktioner og 4 kommuner stifter ny turismeforening

Samarbejdet LEGOLAND Billund Resort er netop blevet konsolideret, da partnerne tirsdag den 8. april holdt stiftende generalforsamling. Foreningen skal også fremover arbejde for at trække udenlandske turister til området

Læs mere her

Læs mere


04-04-2014

Ghost - The Haunted House i LEGOLAND®
 

5.500 vanskeligt stillede børn åbnede LEGOLAND®

I dag kickstartede LEGOLAND® sæsonen med besøg af børn og unge fra blandt andre Børnehjælpsdagen. Sammen med Socialminister Manu Sareen fik de lov at prøve det spritnye spøgelseshus, Ghost – The Haunted House – som de allerførste.

Læs mere her

Læs mere


28-03-2014

LEGOLAND® kåret til Nordens bedste temapark for 3. år i træk
 

LEGOLAND® kåret til Nordens bedste temapark for 3. år i træk

Svenskerne er glade for LEGOLAND®. Så glade at de for tredje år i træk har udråbt den danske familiepark til deres yndlings temapark i Norden. Dermed må deres egen Astrid Lindgrens Verden endnu engang se sig slået på hjemmebane.

Læs mere her

Læs mere


10-03-2014

LEGOLAND Holiday Village  

LEGOLAND® klar med ny tematiseret ferieby

Når LEGOLAND® slår dørene op til sæsonen 5. april 2014, er det med plads til endnu flere overnattende gæster. Den nye ferieby LEGOLAND Holiday Village tilbyder nemlig overnatning i telt, campingvogn, hytte eller vandrehjem – alt sammen i en LEGO® tematiseret indpakning, der ikke er set før i Norden.

Læs mere her

Læs mere


10-02-2014

Familie Open Air i LEGOLAND  

Rasmus Seebach og Mads Langer til Open Air i LEGOLAND®

LEGOLAND® præsenterer det stærkeste line-up til dato, når parken afholder Open Air koncert d. 16. august. Rasmus Seebach og Mads Langer er blandt de helt store trækplastre til den børnevenlige endagsfestival for hele familien.

Læs mere her

Læs mere


05-02-2014

Ny direktør i LEGOLAND  

Ny direktør i LEGOLAND®

Efter 9 år som direktør for LEGOLAND® overlader Henrik Höhrmann nu tøjlerne til sin efterfølger, 39-årige Christian Woller.

Læs mere her

Læs mere


04-02-2014

Droptårnet bliver kranet ind i Ghost
 

Tolv meter høje tårne rejst i LEGOLAND®

Byggeriet af det nye spøgelseshus Ghost i 

LEGOLAND® har nået en vigtig milepæl. De tolv meter høje drop-tårne, der skal sende parkens gæster på en mavekildrende svævetur, er nu monteret – et arbejde der krævede stor præcision.

 

Læs mere her

Læs mere


29-01-2014

Familien Grasso med vinbonden Paola stående i midten mellem sine forældre  

Smag Italiens vin-undere på Hotel LEGOLAND®

Der er lagt op til en gastronomisk rejse, når Hotel LEGOLAND® slår dørene op til sin første Winemaker’s dinner fredag den 14. februar. Vinbonden Paola Grasso fra Piemonte i Italien kommer til Billund og præsenterer fem af sine egne unikke vine, som hotellets køkken matcher med fem delikate retter.

Læs mere her

Læs mere


15-01-2014

Kokkeelev Joakim Schmidt  

LEGOLAND® sætter jagten ind på 400 nye medarbejdere
D. 24. – 25. januar inviterer LEGOLAND® traditionen tro til jobdage på Hotel LEGOLAND. En begivenhed der indikerer, at sæsonen er lige om hjørnet og samtidig en begivenhed, der har stor betydning for turismen i hele Region Syddanmark.

Læs mere her

Læs mere


30-10-2013

Kokkeelev Joakim Schmidt

Elever udfolder gastronomiske evner i LEGOLAND®

Alle er inviterede, når i alt 16 dygtige konditor-, receptionist-, kokke- og tjenerelever fra Hotel LEGOLAND® debuterer som arrangører bag deres helt eget gourmet-arrangement lørdag den 9. november kl. 18.00.

Læs mere her

Læs mere


04-10-2013

Henrik Höhrmann og Rasmus Bjerg ved LEGO model af Ghost - The Haunted House - nyhed i LEGOLAND Billund i 2014

LEGOLAND® åbner Haunted House i 2014

I dag offentliggjorde LEGOLAND® parkens nyhed for 2014. Ghost – The Haunted House er et 800 m2 stort, hjemsøgt guldgraverpalæ, der gemmer på en nervepirrende sjov og interaktiv LEGO® oplevelse. Her kan gæsterne møde væsener fra det hinsides og blive en del af et vanvittigt svæveeksperiment, der sender dem i frit fald. Alt sammen i en fascinerende LEGO indpakning, hvis lige ikke før er set i LEGOLAND.

Læs mere her

Læs mere