Merlins Magiske Tryllestav - velgørenhed for børn 

Fonden blev oprettet i 2008 med det formål at give fantastiske oplevelser til vanskeligt stillede børn over hele verden, og indtil nu har langt over 100.000 børn og deres familier nydt godt af fondens midler.

 

Mange børn, som enten er alvorligt syge, handikappede eller på anden måde vanskeligt stillede, har ikke mulighed for at få de samme oplevelser, som andre måske tager for givet. Merlins Magiske Tryllestav giver disse børn mulighed for at få en god oplevelse sammen med deres venner og familie ved at give billetter til en af vores attraktioner og økonomisk støtte i form at tilskud til rejseomkostninger. Desuden har vi også udviklet en række legeområder på diverse hospitaler og hospice for de børn, der er for syge til selv at besøge os.

 

På hjemmesiden www.merlinsmagicwand.org kan man læse mere om Merlins Magiske Tryllestav, kriterier for at komme i betragtning til en donation, og hvordan man kan ansøge.

 

Merlins Magiske Tryllestav samarbejder direkte med de børn, familier og organisationer, som vil kunne få glæde af en oplevelse i en af vores attraktioner. Desværre kan vi ikke bidrage med billetter til andre velgørenhedsorganisationers lotterier og auktioner.