Merlin Entertainments 

Merlin World of Attractions

Alton Towers
Englands førende og mest spektakulære forlystelsespark med noget for enhver smag – hvad enten du er på en lille ferie med familien eller ude med vennerne. Alton Towers er beliggende i et landområde på 500 hektarer i Staffordshire. Parken har forlystelser og attraktioner for alle aldre, Sea Life Centre, to temahoteller, et kæmpestort indendørs og udendørs vandland, et luksuriøst kurbad samt et helt unikt konferencecenter kun et stenkast fra begivenhedernes centrum. Vovehalse får et adrenalin-kick i nogle af Europas bedste forlystelser såsom Air, Nemesis, Oblivion og Rita – Queen of Speed; og i løbet af sæsonen er der særlige arrangementer for hele familien – fra påske til halloween.

 

London Eye


The London Eye
Med en højde på 135 m er The Merlin Entertainments London Eye verdens højeste observationshjul. Den storslåede tur rundt varer 30 minutter og giver passagererne en 40 km udsigt over London fra de helt aflukkede, avancerede glaskabiner. Siden hjulet blev åbnet for publikum i 2000, har det haft mere end 36 millioner besøgende og har vundet 80 priser for design og konstruktion, turisme, kundeservice samt et utal af publikumspriser. På meget kort tid er hjulet blevet det 21. århundredes symbol på det moderne England og en verdenskendt ikon. London Eye lancerede i august 2009 en spektakulær 4D biograf oplevelse. Den 4 minutter lange 3D film er den første af denne type i London. I filmen rejser en lille pige og hendes far til London, hvor de besøger London Eye og nyder en fantastisk film om hovedstaden i fugleperspektiv.

Chessington World of Adventures

Hjemsted for en enestående blanding af spændende forlystelser, fantastiske oplevelser i dyrenes verden, live shows og uovertruffen spænding for børn fra 0-99. Her får du en dejlig, action-fyldt dag med familien, som alle vil nyde – hvad enten I vælger at besøge SEA LIFE attraktionen, Bubbleworks eller tigerungerne, Dragon’s Fury eller tage en tur med egern og aber gennem eventyrparken Chessington World of Adventures and Zoo. Bo på safari-hotellet i forbindelse med parken, og få et afslappende besøg for hele familien.


Dungeons

Merlin's Dungeons er ikke for svage sjæle! En enestående kombination af virkelig historie, rædsel og humor genopliver grusomme historiske begivenheder i det 21. århundrede. Hver Dungeon har hver sin rædselsfest, som har forbindelse til lokalområdet – og som fremhæver forfærdelige dele af den lokale historie. Dungeons kombinerer rigtige skuespillere, forlystelser, shows og specielle effekter, så du kan rejse tilbage i tiden og genopleve de mørke tider. Ud over det verdensberømte London Dungeon findes Dungeon nu også i

UK: York, Edinburgh, Warwick Castle, Blackpool Tower - NL: Amsterdam - DE: Hamburg, Berlin - USA: San Francisco

Hvert år byder på spændende nye attraktioner i alle Dungeons - i London er historien om Jack the Ripper mere skræmmende end nogensinde før - den Spanske Inkvisitions tortur i Amsterdam - i Hamborg venter Extremis, det åndeløse fald ind i fordømmelsen - den berygtede gaderøver Dick Turpin lurer på dig i York - og William Wallace hjemsøger Edinburgh Dongeon. Besøg os, hvis du tør – men vær forsigtig, du ved aldrig, hvem – eller hvad – der befinder sig lige om det næste hjørne.


Gardaland
Europas 3. største forlystelsespark og Italiens største. I Gardaland finder du en særlig kombination af eventyr, drømme og stærke følelser i en vidunderlig fantasiverden. Oplev fascinationen ved et kontinent under vand, udforsk strømfaldenes rasen i hjertet af junglen, stå ansigt til ansigt med farerne ved det voldsomme hav, eller oplev følelsen af at være passager på en supersonisk jetfly… kun fantasien sætter grænser i GARDALAND. I parken finder du også GARDALAND Resort Hotel, et magisk sted, hvor du kan tilbringe en fantastisk ferie. Parken har mere end 40 forlystelser - inklusive MAMMUT, som er Italiens største familie rutschebane, og shows, som trækker publikum ind i uendelige eventyr, samt en SEA LIFE attraktion. Sammen med det tilhørende hotel gør det GARDALAND til et af Europas mest enestående og populære mål for korte ferie- og weekend-ophold.

Heide Park
Heide Park i Soltau er Nordtysklands største forlystelsespark og er beliggende i et 850.000 m2 stort åbent landområde ca. 65 km fra Hamburg. Blandt de 40 forlystelser finder du Scream, verdens højeste tårn med frit fald, samt Colossus – en af de stejleste trærutschebaner i verden. Heide Park-komplekset omfatter også et feriecenter med hytter i caribisk stil med 440 senge og et 4-stjernet hotel, The Port Royal.


LEGOLAND®

Europas 3. største brand på forlystelsesområdet. Pirat, opdagelsesrejsende, brandmand… alt det, som børn drømmer om at blive, når de bliver store (og mor og far ønsker, at de var…)  LEGOLAND® giver familier mulighed for at give fantasien frit løb og prøve det hele af i LEGO® klodsernes vidunderlige verden. Forlystelser, som børnene selv styrer, seje byggeudfordringer, en enestående kombination af interaktive attraktioner, hæsblæsende rutschebaner, interaktive shows og meget mere. Der venter en ny overraskelse lige om hvert farverige hjørne med livlig musik og forbavsende detaljerede modeller bygget i LEGO klodser. LEGOLAND har noget for hele familien og et væld af sjove ting, som familien kan opleve og nyde sammen.
På nuværende tidspunkt findes LEGOLAND seks steder – i England (Windsor med hotel), Danmark (i Billund med LEGOLAND Hotel og SEA LIFE), Tyskland (Günzburg med Holiday Village og SEA LIFE), USA (Californien med SEA LIFE og LEGOLAND Waterpark, samt i Florida med Waterpark) og i Malaysia. LEGOLAND parkerne bliver af og til nomineret til priser i de respektive værtslande, og kan dermed være stolte af den kvalitet, de leverer på alle områder. LEGOLAND Californien er eksempelvis 4 år i træk blevet udnævnt til 'bedste park for børn' af det førende amerikanske fagblad - Amusement Today.
Hvert år har alle parker spændende, nye tilbud. I Tyskland kan LEGOLAND Feriendorf byde de overnattende gæster velkommen til en ferie by med både camping område og tematiserede huse. I 2007 blev yderligere to nye LEGOLAND koncepter introduceret – det ene, LEGOLAND Discovery Centre – en indendørs interaktiv attraktion, som skal ligge i bykerner – og det andet, LEGOLAND Atlantis by SEA LIFE, som åbnede i Billund i marts 2007, og som viderefører SEA LIFE konceptet til LEGOLAND.


LEGOLAND Discovery Centre

Vores første LEGOLAND Discovery Centre åbnede i Berlin i 2007. Her venter der dig en rejse gennem en farverig og kreativ LEGO verden, hvor interaktion, sjov for hele familien og undervisning går hånd i hånd. Se hvordan rigtige LEGO klodser fremstilles, besøg det forunderlige 4D biografshow, byg og test dine egne modeller, tag på en spændende rejse gennem middelalderslottet på ryggen af en drage…og meget meget mere under ét tag. I alt er der nu 13 LEGOLAND Discovery Centres:

EU:  Berlin, Tyskland - Oberhausen, Tyskland - Manchester, England
USA:  Atlanta, Georgia -  Boston, Massachusetts - Chicago, Illinois - Dallas-Fort Worth, Texas - Kansas City, Missouri - Westchester, New York
Canada: Toronto
Japan: Osaka, Tokyo

Tyrkiet: Istanbul


Madame Tussauds

Londons mest berømte publikumsattraktion, Madame Tussauds, har været kilde til underholdning, magi og undren hos de besøgende i mere end 200 år. De besøgende inddrages i en verden af berømmelse, politik, historie, musik, film og sport, og de kommer helt tæt på deres idoler og helte i et vidtspændende, innovativt og interaktivt miljø.  De røde snore er for længst væk, og den enestående oplevelse på Madame Tussauds kan nu opleves i 19 Madame Tussauds: London, New York, Hollywood, Las Vegas, San Francisco, Orlando, Sydney, Amsterdam, Hong Kong, Shanghai, Tokyo, Washington DC, Berlin, Bangkok, Vienna, Blackpool UK, Singapore, Wuhan og Beijing - Kina.


SEA LIFE
Det førende akvarie brand i verden, og Europas 2. største brand på forlystelsesområdet. SEA LIFE er forkæmper for bevarelse af havenes ressourcer gennem uddannelse, bevidsthed og direkte handlinger, hvor det er muligt. De 48 SEA LIFE attraktioner og marinereservater (exklusive akvarier ifm temaparker) er en ideel venlig og autentisk guide til den sidste store grænse…verdenshavene og deres utallige mystiske og forunderlige beboere. En kombination af uovertruffen forevisningsteknologi, biologisk ekspertise og underholdning giver en helstøbt rejse gennem europæiske og tropiske have og overraskende oplevelser med alt fra ydmyge rejer og søstjerner til søheste, hajer og pilrokker helt tæt på.


Seal Sanctuaries

Vores sælreservater i Gweek (Cornwall), Oban (West Highlands) og Hunstanton (Norfolk) – alle i England - er "redningstjenester" for havene. De entusiastiske specialister står døgnet rundt parat til at redde forladte, vildfarne og syge sælunger ved den ofte stormomsuste og ugæstfrie kyst. Sælungerne får intensiv pleje og behandling i specialbyggede hospitaler, og når de er kommet sig, bliver de sat ud i naturen igen.

Thorpe Park
  
Nr. 2 i England - en forlystelsespark for vovehalse med mere end 25 forlystelser og attraktioner. Her finder du nervepirrende hastigheder, gruopvækkende tårne med frit fald og loops, der får det til at vende sig i dig. Desuden har parken kalenderen fuld af spændende arrangementer i løbet af sæsonen.  Stealth – Europas hurtigste rutschebane – med superacceleration fra 0-130 km/t på under to sekunder! Colossus, verdens første rutschebane med ti loops og Nemesis Inferno, en oplevelse med en g-påvirkning på 4,5, udgør den Onde Treenighed, som de besøgende bare SKAL trodse.

Warwick Castle
Warwick Castle, uden tvivl Merlin’s ældste attraktion, er Englands største middelalderoplevelse med fantastiske attraktioner og interaktiv underholdning hele året. Warwick Castle byder på verdens største belejringstårn, spændende ridderturneringer, betagende rovfugle, tapre riddere og eventyrlige prinsesser; en indlevende oplevelse – Dream of Battle, en spændende Dungeon samt magiske vinter- og julearrangementer, bl.a. en skøjtebane. På Warwick Castle får du helt sikkert en dejlig dag med spændende middelalderoplevelser.
 

 

Merlin Entertainments omfatter også følgende attraktioner:

Blackpool Tower   (Tower Ballroom/Tower Circus/Jungle Jim’s/ Blackpool Tower Eye observation deck, med 4D cinema experience)
Sydney Tower Eye and SKYWALK
Jurassic Skyline at Weymouth SEA LIFE
2 Ski Resorts – Mount Hotham, Falls Creek – Australien
2 Fly Treetop Adventures – Otway, Illawarra - Australien
Gardaland Aquapark, Milano

SHREK’s ADVENTURE! LONDON

Orlando Eye including 4D cinema

Images of Singapore


Samt en række andre attraktioner under udvikling.