LEGOLAND® Holiday Village - en stemningsfuld ferieby for hele familien

Lige ved siden af LEGOLAND® finder du den nye LEGOLAND® Holiday Village, en stemningsfuld ferieby for hele familien med 3-stjernet hotel, hytter, campingplads og masser af udeliv og plads til leg og sjov. 

LEGOLAND® parken åbner 28. marts 2015.

Pirates' Inn 

I vores hyggelige LEGO® tematiserede familieværelser kan store som små bo som vaskeægte pirater og nyde stemningen fra de syv verdenshave. 

Læs mere

Wild West hytter 

I LEGOLAND® Holiday Village kan du vælge mellem Wild West hytter, hvor hele familien kan bo som cowboys, og standardhytter i forskellige størrelser.  

Læs mere

Camping 

Book et af vores flotte tematelte - eller medbring jeres egen campingvogn, autocamper eller telt. I kan også sikre jer en sæsonplads i LEGOLAND® Holiday Village og komme igen og igen.


 

Læs mere

LEGOLAND® Holiday Village

Restaurant 

LEGOLAND® Holiday Village byder på en pirat restaurant, hvor I kan nyde en stor og lækker morgenbuffet eller aftensmaden. 


 
 

Læs mere

Aktiviteter 

LEGOLAND® Holiday Village byder på masser af udeliv og plads til leg og sjov. I finder blandt andet en LEGO® shop, legepladser, klappedyr, bålpladser og naturligvis mulighed for dagligvareindkøb.


Læs mere

Pladskort 

LEGOLAND® Holiday Village er en moderne campingplads og hytteby med mange faciliteter. Her er minigolf, aktivitetslegeplads med minizoo, samt læ- og hyggekroge. Med pladskortet får du et overblik over LEGOLAND® Holiday Village og alle de muligheder vi byder på.

Se stort kort

LEGOLAND® Holiday Village | Ellehammers Allé 2  | 7190 Billund | +45 7533 2777 | info@LEGOLAND-village.dk