LEGOLAND® Holiday Village - en stemningsfuld ferieby for hele familien

Få meget mere LEGOLAND®

Lige ved siden af LEGOLAND® Billund Resort finder I LEGOLAND® Holiday Village, en stemningsfyldt ferieby med masser af udeliv og plads til leg. I kan her vælge mellem overnatning i Wild West hytter, Pirat værelser, Indianertelte eller camping.

Virtual Tour 

Tag et kig rundt i LEGOLAND® Holiday Village.

Klik her for at se 360 graders billeder

Pirates' Inn 

I vores hyggelige LEGO® tematiserede Pirat værelser kan store som små bo som vaskeægte pirater og nyde stemningen fra de syv verdenshave. 

Læs mere

Wild West hytter 

I LEGOLAND® Holiday Village kan du vælge mellem Wild West hytter, hvor hele familien kan bo som cowboys, og standardhytter i forskellige størrelser.  

Læs mere

Camping 

Book et af vores flotte Indianertelte - eller medbring jeres egen campingvogn, autocamper eller telt. I kan også sikre jer en sæsonplads i LEGOLAND® Holiday Village og komme igen og igen.


 

Læs mere

Få en sjovere ferie for pengene 

Få adgang til særlige ture, spar penge, nyd ferien. Find en god dag her. Eller gå ind på behappypass.dk og se flere. Download dit kort direkte til din telefon som et billede. Scan koden. Så har du altid kortet ved hånden.

 
Se alle de fede tilbud

LEGOLAND® Holiday Village

Restaurant 

LEGOLAND® Holiday Village byder på en pirat restaurant, hvor I kan nyde en stor og lækker morgenbuffet eller aftensmaden. 


 
 

Læs mere

Aktiviteter 

LEGOLAND® Holiday Village byder på masser af udeliv og plads til leg og sjov. I finder blandt andet en LEGO® shop, legepladser, klappedyr, bålpladser og naturligvis mulighed for dagligvareindkøb.


Læs mere

Pladskort 

LEGOLAND® Holiday Village er en moderne campingplads og hytteby med mange faciliteter. Her er minigolf, aktivitetslegeplads med minizoo, samt læ- og hyggekroge. Med pladskortet får du et overblik over LEGOLAND® Holiday Village og alle de muligheder vi byder på.

Se stort kort

LEGOLAND® Holiday Village | Ellehammers Allé 2  | 7190 Billund | +45 7533 2777 | info@LEGOLAND-village.dk