Lige ved siden af LEGOLAND® finder du den nye LEGOLAND® Holiday Village, en stemningsfuld ferieby for hele familien med hostel, hytter, campingplads

Værelser og hytter 

Piratværelser 

I vores hyggelige LEGO® tematiserede familieværelser kan store som små bo som vaskeægte pirater og nyde stemningen fra de syv verdenshave.

Læs mere

Wild West Hytter 

I vores hyggelige wild west hytter kan hele familien bo som cowboys og nyde følelsen af at være ægte nybyggere i bedste blokhusstil.

 
Læs mere

Standardhytter 

Med en standardhytte i LEGOLAND® Holiday Village får du det bedste af alle verdener; en herlig blanding af aktiv ferie og afslapning, hvor I kan planlægge frit efter dagsform og vejr.

Læs mere

Camping, autocamper og telt  

Camping og Autocamper 

Stil jeres egen campingvogn eller autocamper op i LEGOLAND® Holiday Village, og få det bedste af alle verdener; en herlig blanding af aktiv ferie og afslapning.


Læs mere

Telt & tematelt 

Slå dit telt op i LEGOLAND® Holiday Village eller bo i et af vores flotte tematelte, og få det bedste af alle verdener; en herlig blanding af aktiv ferie og afslapning, hvor I kan planlægge frit efter dagsformen og vejret.

Læs mere

Sæsonplads 

Kan du ikke få nok af LEGOLAND® Holiday Village, så book en sæsonplads, som sikre dig en sæson fyldt med aktiviteter og afslapning for hele familien.


Læs mere

Restaurant 

LEGOLAND® Holiday Village byder på en pirat restaurant, hvor I kan nyde en stor og lækker morgenbuffet eller aftensmaden. Der er også mulighed for at stille sulten på Hotel LEGOLAND® eller i LEGOLAND® Parken, hvor der findes mange forskellige spisesteder.
Læs mere

Faciliteter & aktiviteter 

LEGOLAND® Holiday Village byder masser af udeliv og plads til leg og sjov. I finder blandt andet en LEGO® shop, legepladser, klappedyr, bålpladser og naturligvis mulighed for dagligvareindkøb.
Læs mere

Pladskort 

LEGOLAND® Holiday Village er en moderne campingplads og hytteby med mange faciliteter. Her er minigolf, aktivitetslegeplads med minizoo, samt læ- og hyggekroge. Med pladskortet får du et overblik over LEGOLAND® Holiday Village og alle de muligheder vi byder på.

Se stort kort

Find vej, møder og konferencer 

Find vej 

Vi hjælper dig godt på vej. Uanset om du er i bil, bus, tog eller fly, så er det nemt komme til LEGOLAND® Holiday Village. Er du med fly ligger Billund Lufthavn, som har direkte forbindelse til det mest af verden, kun 3,5 km fra LEGOLAND® Holiday Village.

Læs mere

Møde og konference 

LEGOLAND® Holiday Village er et professionelt kursus- og konferencecenter. Faciliteter, værelser og køkken er i top, prisniveauet attraktivt. Ønsker og behov er individuelle, og et arrangement kan tilpasses det aktuelle ambitionsniveau.

Læs mere

Er du mere til Hotel? 

Hotel LEGOLAND® er et moderne 4-stjernet hotel midt i LEGOLAND® med alt, hvad hjertet begærer af restauranter, legepladser, aktiviteter og overraskelser – alt sammen i børnehøjde. Gå på opdagelse i en verden fyldt med LEGO® klodser.

Læs mere

LEGOLAND® Holiday Village | Ellehammers Allé 2  | 7190 Billund | +45 7533 2777 | info@LEGOLAND-village.dk