Spring over

Overnat i LEGOLAND®

Gittevideo Coronavirus

Trygt ophold i LEGOLAND

LEGOLAND åbner den 8. juni, og vi glæder os rigtig meget til at se jer igen! Det skal være en tryg og sikker oplevelse for både gæster og medarbejdere at komme i LEGOLAND. Derfor er der en række tiltag, som skal sikre os alle sammen bedst muligt mod coronasmitte, som du kan se i videoen her.

Book dit besøg

Reception

Information om COVID-19

Du kan altid flytte dit ophold uden omkostninger, hvis du bliver forhindret i at besøge os pga. situationen omkring COVID-19.

De danske grænser er åbne for andre EU-lande, Schengenlandene samt UK forudsat, at de danske myndigheder har åbnet op for det enkelte land. Se listen med lande her. Gæster fra disse lande skal ved indrejse til Danmark kunne fremvise lejebevis på minimum 6 overnatninger i Danmark (Gæster som bosat i Norge er fritaget for denne regel).

Hotel LEGOLAND Reception 1
Priser fra 2595 kr.

Hotel LEGOLAND®

På det 4-stjernede Hotel LEGOLAND® bor du lige midt i verdens sjoveste land. Du kan bo på seje LEGO® tematiserede værelser som pirat, eventyrhelt, sammen med LEGO® NINJAGO® ninjaerne eller på de helt nye LEGO® MOVIE™ værelser sammen med mesterbyggerne fra THE LEGO® MOVIE™ World.

Læs mere

Ninjago Legeplads 1 Web
Priser fra 1395 kr.

LEGOLAND® Holiday Village

Slip ungerne løs, og lad dem tumle sig med alverdens legekammerater på LEGOLAND® Holiday Village.

Læs mere

Familie i LEGOLAND

Bo tæt på LEGOLAND

Altid med 2 dage i LEGOLAND.

Se mere

Populære hoteller

Book overnatning

Book overnatning

1 Indtjekning & Udtjekning
2 Antal gæster
2
Voksne
2
Børn
Eller
Køb billetter