Spring over
Den vildeste børneferie

LEGOLAND® Holiday Village

Lige ved siden af LEGOLAND® finder du LEGOLAND Holiday Village, en stemningsfyldt ferieby med masser af udeliv og plads til leg.
Ninjago Legeplads 1 Web

Den vildeste børneferie

Lige ved siden af LEGOLAND® finder du LEGOLAND Holiday Village, en stemningsfyldt ferieby med masser af udeliv og plads til leg. Du kan her vælge imellem overnatning i Wild West hytter, piratværelser, indianertelte eller camping.

Vi byder på en LEGO® shop, legepladser, klappedyr, bålpladser og naturligvis mulighed for dagligvareindkøb.

Vi tilbyder også en piratrestaurant, hvor du kan nyde en stor lækker morgenbuffet samt bestille take away. I vores specielt anlagte teltområde finder du alt, hvad du har brug for af bl.a. bade- og køkkenfaciliteter.

Book nu

Village Hoppepude 2 Web

Glæd dig til

LEGOLAND® Holiday Village er uforglemmelige oplevelser.

  • Hyggestunder med familien i grønne omgivelser
  • Legepladser, hoppepude, legerum og masser af LEGO® sjov
  • Vælg selv, om du vil bo på motel, i hytter eller campingvogn
Village

Områdekort

LEGOLAND® Holiday Village er en moderne campingplads og hytteby med mange faciliteter. Her er minigolf, aktivitetslegeplads med minizoo, samt læ- og hyggekroge. Med pladskortet får du et overblik over LEGOLAND Holiday Village og alle de muligheder, vi byder på.

Download områdekort

LHV Pige Buffet Web

Pirates' Inn Restaurant

I LEGOLAND® Holiday Villages finder du en ægte piratbuffet tilberedt af vores dygtige skibskokke. De har sammansat en kaptajnværdig buffet, som du vil være villig til at gå planken ud for at få fat i!

Læs mere

Godadgang1 1

God Adgang

LEGOLAND® Holiday Village er God Adgang registreret. Som gæst med særlige behov på vores overnatningssteder kan du finde detaljerede informationer med billeder af adgangsforholdene på godadgang.dk. 

Læs mere

Greenkey Logo 2015

LEGOLAND® Holiday Village er Green Key certificeret

Du er med til at passe på miljøet, når du bor hos os, for vi er nemlig Green Key certificeret. Det betyder, at vi lever op til Green Keys miljøregler. Det gør vi bl.a. ved at have særligt fokus på økologi, reduktion af madspild, reduktion af vand- og energiforbrug og ved at gøre rent med miljømærkede produkter.

Find vej

Kommer du i bil til LEGOLAND® Holiday Village, kan du taste følgende adresse ind på din GPS:

Ellehammers Allé 2, 7190 Billund, Denmark

Find rute

Book overnatning

Book overnatning

1 Indtjekning & Udtjekning
2 Antal gæster
Eller
Køb billetter
Health