Spring over
Den vildeste børneferie!

LEGOLAND® Holiday Village

Lige ved siden af LEGOLAND® finder du LEGOLAND Holiday Village, en stemningsfyldt ferieby med masser af udeliv og plads til leg.

Hvordan vil du bo?

164 Legoland K1A3274 Final 600X600

Den vildeste børneferie!

Lige ved siden af LEGOLAND® finder du LEGOLAND Holiday Village, en stemningsfyldt ferieby med masser af udeliv og plads til leg. Du kan her vælge imellem overnatning i seje LEGO® NINJAGO® hytter, gyngende piratværelser eller det dejlige campingområde.

Gå ombord i vores piratrestaurant, hvor du kan nyde en stor, lækker morgenbuffet. Besøg også den flotte LEGO® shop, leg løs på de mange legepladser, klap de søde dyr i folden, eller slå dig ned ved en hyggelig bålplads. På pladsen kan du gøre dine dagligvareindkøb i vores lokale marked, og i vores specielt anlagte teltområde finder du alt, hvad du har brug for af bl.a. bade- og køkkenfaciliteter.

Book nu

152 Legoland K1A3147 Final 600X600

Glæd dig til

LEGOLAND® Holiday Village er uforglemmelige oplevelser.

  • Hyggestunder med familien i grønne omgivelser
  • Legepladser, hoppepude, legerum og masser af LEGO® sjov
LL24 069 Oversigtskort 600X600px

Områdekort

LEGOLAND® Holiday Village er en moderne campingplads og hytteby med mange faciliteter. Her er minigolf, aktivitetslegeplads med minizoo, samt læ- og hyggekroge. Med pladskortet får du et overblik over LEGOLAND Holiday Village og alle de muligheder, vi byder på.

Download områdekort

Pirates' Inn Restaurant

I LEGOLAND® Holiday Villages finder du en ægte piratbuffet tilberedt af vores dygtige skibskokke. De har sammensat en kaptajnværdig buffet, som du vil være villig til at gå planken ud for at få fat i!

Læs mere

LHV Pige Buffet Web
Godadgang1 1

God Adgang

LEGOLAND® Holiday Village er God Adgang registreret. Som gæst med særlige behov på vores overnatningssteder kan du finde detaljerede informationer med billeder af adgangsforholdene på godadgang.dk. 

Læs mere

Greenkey Logo 2015

LEGOLAND® Holiday Village er Green Key certificeret

Du er med til at passe på miljøet, når du bor hos os, for vi er nemlig Green Key certificeret. Det betyder, at vi lever op til Green Keys miljøregler. Det gør vi bl.a. ved at have særligt fokus på økologi, reduktion af madspild, reduktion af vand- og energiforbrug og ved at gøre rent med miljømærkede produkter.

TC Thank You Social LL 1080 X 1350 2024

LEGOLAND® Holiday Village er en del af Travellers' Choice™ 2024

Vi er glade for vores gæster, og vores gæster er glade for os. Vi er stolte af at være en del af Travellers' Choice™ 2024 og hermed blandt top 10% af hoteller og attraktioner i verden, der får de bedste gæsteanmelderne på Tripadvisor.

Find vej

Kommer du i bil til LEGOLAND® Holiday Village, kan du taste følgende adresse ind på din GPS:

Ellehammers Allé 2, 7190 Billund, Denmark

Find rute

Book overnatning

Book overnatning

1 Indtjekning & Udtjekning
2 Antal gæster
Eller
Køb billetter
Health