Hvor kan jeg arbejde? 


Mad og Drikke

Servicering af parkens gæster ved vores mad og drikke salgssteder i parken - det kan være som uddannet kok, køkkenmedhjælper i restaurant, Quick Food servicemedarbejder eller ved mobile salgsvogne. I alle funktioner indgår du i et samarbejdende team, der har fokus på service, renholdelse af salgssteder og andre daglige arbejdsopgaver.

Aktiviteter
Leg, sjov og spas er i højsædet. Ved aktiviteterne har du alle muligheder for at komme i kontakt med børnene og deres familie. Du kan f. eks. som sørøver ta´ en rask fægte kamp eller som cowboy en duel med børnene. Du har naturligvis også ansvaret for at turene foregår sikkert og effektivt.

SEAT Trafikskolen
Kan du lide at komme i snak med mange og undervise på forskellige sprog? I SEAT Trafikskole skal du sælge ture, lave kørekort, undervise i færdsel og speake på turen.

Atlantis by SEA LIFE
Er der en formidler gemt i maven på dig, kan du lide dyr og specielt kan du lide at fortælle om dyr, så er her en enestående chance. Krabberne fascinerer børnene i sig selv, men du kan løfte oplevelsen til en endnu bedre.

Butikker
Hver dag er en leg! I vores butikker finder du alt, lige fra det komplette LEGO sortiment til et bredt udvalg af souvenirs. I Collection og Kids Wear har vi mærketøj til såvel børn som voksne. Ønsker du at være med til at give børnene en chance for at fortsætte magien, når de forlader LEGOLAND, så er din chance her. Butikserfaring er ikke et krav.

Rengøring
Kan du komme tidligt op?  Med en høj gæstetilfredshed er rengøring en vigtig faktor. Vi kommer hele vejen rundt i parken - også i hjørnerne. Højt humør og teamspirit er et af kendetegnende for vores arbejdsdag.

De grønne områder
Parkens bede og stier er med til at give helheden på et besøg. Her kan du blive en del af et team som parkeringsvagt, gartner og fejer. P-vagterne er de første som møder vores gæster, og repræsenterer dermed det første vigtige indtryk.. Gartnerne holder vores bede rene og pæne med planter, nye blomster og buske, så det altid er flot at se på. Fejerne holder stier rene og sørger for at skraldespandene er tilgængelige.

Informationen
Sælger er det dig? Som billetsælger skal du sørge for at have kendskab til alle vores kampagner og kende de mange fordele ved sæsonpas. Det er et utrolig spændende job og kan være udviklende for den, der vil.

Hovedindgangen
Kontrollørerne hjælper alle vores gæster ind i parken, når de har købt eller printet deres billetter. Gi´r dem et lille smil og en god dag på vejen og svarer på mange spørgsmål. 

Housekeeping Hotel LEGOLAND
Du skal kunne arbejde i et presset, men sjovt miljø - hvor opmærksomhed og hjælpsomhed over for gæsterne er i højsæde. Som servicemedarbejder vil du komme til at arbejde inden for rengøring, morgenservering og opvask.

Hotel LEGOLAND Restaurant & køkken
Du kommer til at arbejde på et internationalt oplevelseshotel, hvor vi i parkens sæson har fokus på børn og deres familier. Vi kan tilbyde en god uddannelse, gode kollegaer og mulighed for at arbejde som kok eller tjener.

Hotel LEGOLAND Reception
Verdens sjoveste hotel! Her får du store internationale oplevelser med børn og voksne. Mange vælger et ophold på hotellet for at fornemme den gode LEGOLAND stemning krydret med LEGO klodsen. Et helt unikt produkt du ikke ser andre steder.