Spring over

Job

I LEGOLAND® bygger vi barndomsminder for livet!

Der findes et land, hvor fantasien bliver til virkelighed, hvor alle børn er helte, og hvor fantastiske oplevelser venter. VELKOMMEN TIL LEGOLAND®.

Hos os i LEGOLAND® er børnene vores vigtigste gæster. Uanset om du står ved en spændende forlystelse, serverer lækker mad, sælger sjove LEGO produkter eller modtager gæsterne i receptionen foregår en stor del af arbejdet i børnehøjde. Her laver vi sjov, leger og snakker med børnene, og vores mål er, at ingen børnefamilie må forlade LEGOLAND uden at have haft en fantastisk oplevelse med en medarbejder.

Som medarbejder i LEGOLAND er du på denne måde en vigtig del af brandet og hele gæsteoplevelsen. Om du har direkte gæstekontakt, sidder i en administrativ stilling, arbejder med forretningsgæster i konferencen eller er leder, så arbejder vi alle frem mod fantastiske og mineværdige gæsteoplevelser. Sammen skaber vi vores helt unikke LEGOLAND kultur på tværs af parken, vores overnatningssteder og konferenceafdelingen.

Vi er en del af Merlin Entertainments Limited, som er den anden største forlystelsesvirksomhed i verden. Vi driver over 130 attraktioner i 25 lande og er næsten 30.000 medarbejdere globalt.

Når du klikker nedenfor, bliver du ledt videre til alle vores ledige stillinger i LEGOLAND Billund lige nu. Her har du også mulighed for at læse stillingsopslag fra andre Merlin attraktioner. Du kan også lægge dit CV ind i vores jobbank, så kontakter vi dig, hvis vi får en ledig stilling, der kunne matche din profil.

Ledige stillinger i LEGOLAND®

Vi har mange forskellige jobs i parken og på hotellet. Fælles for alle jobtyper er, at vi søger medarbejdere, der vil være en del af vores LEGOLAND® brand. Vi arbejder alle hen mod, at vores gæster i parken og på hotellet får en god oplevelse hver gang, de er her. Uanset om du skal passe fisk i Atlantis, være Supervisor ved Aktiviteterne, kontorassistent eller leder, har du en positiv tilgang til dine opgaver, er en god kollega og har altid øje for at yde den optimale service for vores gæster.

Vi vil altid gerne høre fra kvalificerede og engagerede kandidater, der kan være med til at gøre LEGOLAND til den perfekte oplevelse, uanset om du søger sæsonjob eller en fast stilling.

 

Se ledige stillinger LEGOLAND

Book overnatning

Book overnatning

1 Indtjekning & Udtjekning
2 Antal gæster
2
Voksne
2
Børn
Eller
Køb billetter