Spring over
Livet som LEGOLÆNDER

Job i LEGOLAND®

Et job i LEGOLAND® er ikke bare et arbejde. Hos os er fantasien virkelighed, og alle børn er helte. Sammen bygger vi barndomsminder for livet, uanset om du er sæsonmedarbejder eller fastansat.
Dreng Og LEGO Hund Web

Livet som LEGOLÆNDER

Når du arbejder i LEGOLAND®, bygger du barndomsminder for livet, uanset om du er sæsonmedarbejder eller fastansat. Sammen skaber vi vores helt unikke LEGOLAND kultur på tværs af parken, hotellerne og de administrative ”behind the scenes” stillinger, hvor vi alle er en vigtig del af vores brand og gæsteoplevelse. For os er børnene vores vigtigste gæster, og det afspejler sig i måden, vi arbejder på, tænker på og ikke mindst måden, hvorpå vi møder vores gæster. Se vores ledige stillinger – måske bliver du vores nye kollega?

Se ledige stillinger

HR 8 Web

Sæsonmedarbejder i LEGOLAND®

En stor del af arbejdet som sæsonmedarbejder foregår i børnehøjde, uanset om du står ved en forlystelse, serverer mad, sælger LEGO® produkter eller modtager gæsterne i receptionen. Vi laver sjov med børnene, vi leger med dem, og vi snakker med dem, for ingen børnefamilie skal forlade LEGOLAND® uden at have haft en fantastisk oplevelse med en medarbejder.

Se mere

HR 5 Web

Fastansat i LEGOLAND®

I LEGOLAND® kan du som fastansat få et job inden for bl.a. økonomi, retail, hotel, marketing, mad og drikke samt administrative stillinger. Vi gør meget ud af at udvikle både medarbejdere og ledere, så du er bedst klædt på til at nå vores mål for dig, vores gæster og LEGOLAND®. Uanset om du har direkte gæstekontakt, sidder i en administrativ stilling, arbejder med forretningsgæster i konferencen eller er leder, så arbejder vi alle frem mod fantastiske og mindeværdige gæsteoplevelser. Se vores ledige stillinger - måske bliver du en del af teamet?

Se ledige stillinger

Book overnatning

Book overnatning

1 Indtjekning & Udtjekning
2 Antal gæster
Eller
Køb billetter