Spring over

Firmaevents i LEGOLAND®

Slip kollegerne eller samarbejdspartnerne løs i den verdenskendte LEGOLAND® park med mere end 50 forlystelser.

En unik oplevelse

En gruppetur til LEGOLAND® er en helt unik oplevelse, hvor I kan blive rystet sammen med jeres kolleger og samarbejdspartnere i den verdenskendte LEGOLAND park med mere end 50 forlystelser og det fantastiske Miniland, en verden i miniformat bygget af 20 millioner LEGO® klodser.

Læs mere

LEGOLAND Billund
Firmafestival LEGOLAND Conference 700X500

Virksomhedsfestival hos LEGOLAND® Billund

Træd ind i en magiske verden og lad os åbne dørene til en fortryllende virksomhedsfestival, hvor fantasi møder forretning med et glimt i øjet! Forestil dig en dag fyldt med spændende forlystelser, engagerende aktiviteter og effektiv teambuilding, alt sammen indrammet af den særlige atmosfære i LEGOLAND.

Vi skræddersyr en individuel festivaldag, der perfekt afspejler jeres virksomhedsidentitet - fra konkurrencer og workshops til liveunderholdning og gastronomiske oplevelser. 

Jeres firmafestival bliver ikke bare en begivenhed; det bliver en magisk oplevelse, der styrker teamånden, sætter gang i kreativiteten og skaber minder for livet for alle deltagere. LEGOLAND bliver jeres legeplads til at skabe en eventyrlig dag i jeres virksomheds historie! 

Kontakt os og hør mere

"Der er ingen tvivl om, at LEGOLAND® Hotel & Conference ligger i den absolutte top hos os ift. rammer, service, forplejning, professionalisme og imødekommenhed."

- Mark, Mark Anthony

Andre arrangementer og oplevelser

Få tilbud

Ønsker I et uforpligtende tilbud på jeres næste konference, fest eller arrangement?

Klik her

W3A3202 Mødelokaler Og Faciliteter

Book overnatning

Book overnatning

1 Indtjekning & Udtjekning
2 Antal gæster
Eller
Køb billetter
Health