Spring over
Selskaber helt op til 800 personer

Gør firmafesten helt unik

Skal der ske noget helt specielt, så har I gode muligheder for at få en uforglemmelig firmafest hos LEGOLAND® Hotel & Conference. Ud over hotellets festlokaler, restaurant og Multihus kan I afholde jeres arrangement i inspirerende og sjove omgivelser, hvis I vælger LEGOREDO® TOWN eller Kongeborgen inde i LEGOLAND® eller Riddersalen på LEGOLAND® Castle Hotel .
gastronomi

Lad festen stikke af i The Wild West!

Vi tænder op i grillen til en hyggelig aften i LEGOREDO® Town. Vores kokke griller en lækker 3 retters menu i Grill House, som serveres af vores tjenere alt imens, orkesteret spiller festlig countrymusik.

LEGOREDO Town er en fantastisk mulighed for at gøre noget helt anderledes til firmafesten. Hvad med at lave en temafest med alt det, der hører det vilde vesten til? En aften i vores Saloon kan være med mekanisk tyr, western BBQ grill, countryorkester og anden underholdning, som vi afstemmer med jer.

Få tilbud
Kongeborg Indefra

Middelalder på Kongeborgen i LEGOLAND®

Kongeborgen i LEGOLAND® danner en storslået ramme om en overdådig middag. Parken er pyntet med fakler, som viser vej til borgen. I bliver modtaget af en fanfare, når I ankommer til den oplyste eventyrborg.

Riddersalen danner rammen om en helt unik oplevelse, alt imens ilden knitrer lystigt i det store ildsted, der skåles i mjød og den middelalderlige musik fuldender oplevelsen.

På kongeborgen har vi plads til det store selskab – faktisk er der hele 200 pladser til dine gæster, der ved festens afslutning i skæret af blafrende fakler eskorteres tilbage til hotellet.

Få tilbud
W3A4225 Beskåret

Bobler i Atlantis

Et fantastisk arrangement fortjener en fantastisk start. Hvorfor ikke starte med bobler under dybet blandt hajer, rokker og tropiske fisk i undervandsuniverset Atlantis by SEA LIFE?

Der er tale om en eksklusiv og anderledes oplevelse i dybet, hvor vi gør klar, så I kan nyde et udsøgt glas med udsigt til hajer og søheste.

Få tilbud

"Der er ingen tvivl om, at LEGOLAND® Hotel & Conference ligger i den absolutte top hos os ift. rammer, service, forplejning, professionalisme og imødekommenhed."

- Mark, Mark Anthony

Andre arrangementer og oplevelser

Få tilbud

Ønsker I et uforpligtende tilbud på jeres næste konference, fest eller arrangement?

Klik her

Clipboard

Book overnatning

Book overnatning

1 Indtjekning & Udtjekning
2 Antal gæster
Eller
Køb billetter
Health