Spring over
Selskaber helt op til 800 personer

Gør firmafesten helt unik

Skal der ske noget helt specielt, så har I gode muligheder for at få en uforglemmelig firmafest hos LEGOLAND® Hotel & Conference. Ud over hotellets festlokaler, restaurant og Multihus kan I afholde jeres arrangement i inspirerende og sjove omgivelser, hvis I vælger LEGOREDO® TOWN eller Kongeborgen inde i LEGOLAND® eller Riddersalen på LEGOLAND® Castle Hotel .
Firmafestival LEGOLAND Conference 700X500

Virksomhedsfestival hos LEGOLAND® Billund

Træd ind i en magiske verden og lad os åbne dørene til en fortryllende virksomhedsfestival, hvor fantasi møder forretning med et glimt i øjet! Forestil dig en dag fyldt med spændende forlystelser, engagerende aktiviteter og effektiv teambuilding, alt sammen indrammet af den særlige atmosfære i LEGOLAND.

Vi skræddersyr en individuel festivaldag, der perfekt afspejler jeres virksomhedsidentitet - fra konkurrencer og workshops til liveunderholdning og gastronomiske oplevelser. 

Jeres firmafestival bliver ikke bare en begivenhed; det bliver en magisk oplevelse, der styrker teamånden, sætter gang i kreativiteten og skaber minder for livet for alle deltagere. LEGOLAND bliver jeres legeplads til at skabe en eventyrlig dag i jeres virksomheds historie! 

Kontakt os og hør mere

W3A4225 Beskåret

Bobler i Atlantis

Et fantastisk arrangement fortjener en fantastisk start. Hvorfor ikke starte med bobler under dybet blandt hajer, rokker og tropiske fisk i undervandsuniverset Atlantis by SEA LIFE?

Der er tale om en eksklusiv og anderledes oplevelse i dybet, hvor vi gør klar, så I kan nyde et udsøgt glas med udsigt til hajer og søheste.

Få tilbud

"Der er ingen tvivl om, at LEGOLAND® Hotel & Conference ligger i den absolutte top hos os ift. rammer, service, forplejning, professionalisme og imødekommenhed."

- Mark, Mark Anthony

Andre arrangementer og oplevelser

Få tilbud

Ønsker I et uforpligtende tilbud på jeres næste konference, fest eller arrangement?

Klik her

W3A3202 Mødelokaler Og Faciliteter

Book overnatning

Book overnatning

1 Indtjekning & Udtjekning
2 Antal gæster
Eller
Køb billetter
Health