Spring over
Skab et uforglemmeligt øjeblik!

LEGO® mosaikker

Oplev en helt særlig aktivitet, der forener jeres virksomhed, afdeling eller team på en unik måde
World Class Mosaik Legoland Conference 700X500

Styrk fællesskabet med LEGO® mosaikker!

Med fælles hjælp og kreativitet vil I som et samlet hold skabe et fantastisk billede. Det kan være et symbol på jeres nye produkt, et mindeværdigt øjeblik fra en konference eller måske endda jeres virksomheds værdier! Hver enkelt deltager får tildelt en lille del af det store billede, og ved at følge vores vejledning vil I på magisk vis se, hvordan jeres individuelle bidrag smelter sammen til et imponerende kunstværk.

Denne proces er ikke blot en sjov og kreativ aktivitet, men også en fantastisk måde at engagere og samle alle deltagerne på.

Når alle klodserne er bygget, vil de blive samlet på en ramme, der også er konstrueret af LEGO® klodser. Og så, i et øjeblik af fællesskab og spænding, vil det endelige billede afsløres – en perfekt kulmination på jeres indsats og teamwork.

Handlekraftig 600X600

Men det stopper ikke her!

Det færdige mosaikbillede kan efterfølgende tilkøbes, så I har mulighed for at tage jeres unikke mesterværk med hjem. Forestil jer at have dette imponerende stykke LEGO® kunst på kontoret eller i receptionen – et evigt symbol på jeres samarbejde og stolthed.

Så hvorfor ikke skabe et mindeværdigt event for jer og jeres team?

Det er ikke kun sjovt og givende, det er også en aktivitet, der vil styrke jeres fællesskab og efterlade jer med et unikt kunstværk, som I vil værdsætte i mange år fremover.

Kontakt os i dag!

World Class Mosaik Legoland Conference 700X500

Kontakt os i dag

Hør mere om hvordan vi kan skabe et mindeværdigt event for netop jeres virksomhed eller team.

Kontakt os

Clipboard

Book overnatning

Book overnatning

1 Indtjekning & Udtjekning
2 Antal gæster
Eller
Køb billetter
Health