Spring over
Et unikt LEGO® værktøj

LEGO® SERIOUS PLAY®

Med LEGO® SERIOUS PLAY® metoden inddrager vi det unikke LEGO® univers som et værktøj, der gennem leg, og kreativitet styrker både ledelse, HR og organisation.

Få brikkerne til at falde på plads

LEGO® SERIOUS PLAY® er et værktøj til strategiudvikling, innovation, teambuilding og meget mere. I kan bruge LEGO® SERIOUS PLAY® til at udforske organisatoriske udfordringer, fornyelsesprocesser, strategiudvikling, teamudvikling og meget mere.

LEGO® SERIOUS PLAY® er udviklet hos LEGO Company i samarbejde med førende forskere inden for strategi og organisationsadfærd. De to professorer Johan Roos og Bart Victor hos IMD i Schweiz udforskede i samarbejde med LEGO Groups CEO og ejer Kjeld Kirk Kristiansen alternative strategiske planlægningsværktøjer og systemer.

Forskningen resulterede i et adaptivt værktøj, der bruger LEGO elementer som tredimensionelle modeller af forretningsmæssige problemstillinger og udfordringer.

Metoden integrerer bl.a. viden om leg, hvordan og hvorfor vi leger, lærer og udvikler os. Den hjælper os også med at forstå, hvordan organisationer udvikler og implementerer strategier, samt hvad der engagerer den enkelte deltager og frigør kreativt potentiale.

Læs mere

W3A3494 Serius Play
W3A2780 Serius Play

LEGO® SERIOUS PLAY® Certificeringer

LEGOLAND® Hotel & Conference tilbyder dig i samarbejde med IntHRface at blive certificeret træner i LEGO® SERIOUS PLAY® metoden.

Der er tale om involverende og effektiv forretningsudvikling målrettet virksomhedens HR-medarbejdere, forretningsudviklere, ledere og kommende ledere samt talenterne.

Datoer for certificering i LEGO SERIOUS PLAY-metoden

  • 15.-18. april
  • 10.-13. juni
  • 2.-5. september
  • 18.-21. november

Læs mere

LEGO Serious Play

LEGO® SERIOUS PLAY® - Real Time Change-Certificering

I samarbejde med IntHRface tilbyder LEGOLAND® Hotel & Conference dig at blive certificeret træner i en ny LEGO® SERIOUS PLAY® metode - Real Time Change. Et nyt konceptuelt fundament og en praktisk tilgang, der er forskningsbaseret og indeholder flere og bedre indsigter og værktøjer.

Datoer for LEGO SERIOUS PLAY - Real Time Change-Certificering

  • 15.-16. maj

Vi afholder også kurset i dagene før og efter den årlige internationale LEGO® SERIOUS PLAY® Konference

  • 30. september -1. oktober
  • 4.-5. oktober

Læs mere om konferencen

Book overnatning

Book overnatning

1 Indtjekning & Udtjekning
2 Antal gæster
Eller
Køb billetter
Health