Spring over

Hotel LEGOLAND®

La' dig fortrylle af det legendariske 4-stjernede Hotel LEGOLAND®, hvor du kan bo på LEGO® tematiserede værelser sammen med dine LEGO® venner.

Ingen resultater

DSC00601

LEGO® MOVIE™ værelse

Mesterbyggere efterlyses! Bekæmp DUPLO® invasionen med de andre mesterbyggere fra THE LEGO® MOVIE™ WORLD på de helt nye LEGO® MOVIE™ værelser.

Ninjago Værelse

LEGO® NINJAGO® værelse

Ninjaerne er her! Snig dig rundt som en ninja, og bevæg dig lydløst gennem natten sammen med dine LEGO® NINJAGO® venner Cole, Nya, Kai og Lloyd.

GP0A9470

LEGO® Friends værelse

Så' der dømt hygge! Ta' til Heartlake City og besøg verdens bedste LEGO® veninder, Andrea, Mia, Olivia, Stephanie og Emma. Ska' I fortælle hemmeligheder, inden I falder i søvn i Olivias trætophus?

Værelse 1 Lille

Treasure værelse

Ta' på opdagelsesrejse! Udforsk firben og alverdens LEGO® kryb som en vaskeægte opdagelsesrejsende, når du bevæger dig rundt i drømmene for at finde skatten.

Adventureadult

Adventure værelse

Ta' på eventyr! Find kompasset frem, og ta' tropehjelmen på, så du er klar til et vildt LEGO® eventyr. Men vær vågen! Måske er det ikke kun fugleedderkopper, der lurer på dig.

Kingdom DSC9323

Kingdom værelse

Dragerne kommer! Bekæmp de frygtindgydende drager med din lanse, og la' skjoldet skærme dig mod dragernes ild. Ka' du overvinde dragerne?

Pirate1

Piratværelse

Ohøj, landkrabbe! Ta' på sørøvertogt efter uvurderlige skatte, men vær vågen! Snart er du i en buldrende kanonkamp mod andre pirater, hvis du ikke ta'r klappen fra øjet.

JWW 17 Lego Rum 1 12601

Park view værelse

Der' udsigt til drømme! La' LEGO® klodserne komme til live uden for dit vindue, når du skuer ud over hele LEGOLAND® fra dit værelse.

JWW 17 Lego Rum 1 12563 Junoir Suite

Junior suite

Familiehygge! Riv dage i kalenderen ud til familiehygge i afslappende omgivelser og med go' tid til hinanden.

Business Bed

Business værelse

På forretningsrejse? Hvorfor ikke blande forretning med fornøjelse, når du kan overnatte på et værelse med go' plads til at arbejde og samtidig ta' gratis i fitnesscentret?

Kingdom Adventure 505X333px

Multiværelse

Vil du bekæmpe drager eller på et tropisk LEGO eventyr? Uanset hvad er det tid til at finde modet frem, for der venter dig et spændingsfyldt eventyr.

Book overnatning

Book overnatning

1 Indtjekning & Udtjekning
2 Antal gæster
Eller
Køb billetter
Health