Spring over
Selskaber helt op til 800 personer

Julefrokost i alternative rammer

Julefrokosten på LEGOLAND® Hotel & Conference byder på anderledes oplevelser kombineret med gode traditioner og masser af julestemning.
Juledinnershow 725X725px
Bestil til 2022

Julefrokost på slottet

Oplev et forrygende juledinnershow på magiske LEGOLAND® Castle Hotel sammen med alle kollegaerne! Her kan I nyde en hyggelig aften med godt selskab, fantastisk mad og et imponerende juleshow med nogle af landet bedste artister. 

Læs mere og få tilbud

Kongeborg Indefra 725X725px
Bestil til 2022

Julefrokost på kongeborgen

Fest som kongelige på den smukke Kongeborg i LEGOLAND®. Aftenen starter med en eventyrlig gåtur gennem parken, og turen ender på gårdspladsen ved Kongeborgen. Her slår vi dørene op til den store riddersal, som er festligt pyntet til anledningen.

Få tilbud

Western 725X725px
Bestil til 2022

Julefrokost i LEGOREDO® Town

Yihaa! Hold en sjov julefrokost i LEGOREDO® TOWN i LEGOLAND®. Hvorfor nøjes med den sædvanlige julefrokost, når I kan gi’ den gas til en vild westernfest klædt ud som cowboys og cowgirls? Vi sørger for lokalerne og maden – resten arrangerer vi i fællesskab sammen med jer.

Få tilbud

Julefrokostmultihuset
Bestil til 2022

Julefrokost i Multihuset

Hold en storslået julefrokost for op til 600 personer i Multihuset på Hotel LEGOLAND®. Her er der plads til at holde et brag af en julefrokost, som vi kan lave lige efter jeres ønsker.

Få tilbud

Andre arrangementer og oplevelser

Få tilbud

Ønsker I et uforpligtende tilbud på jeres næste konference, fest eller arrangement?

Klik her

Clipboard

Book overnatning

Book overnatning

1 Indtjekning & Udtjekning
2 Antal gæster
Eller
Køb billetter
Health