Lige ved siden af LEGOLAND® finder du den nye LEGOLAND® Holiday Village, en stemningsfuld ferieby for hele familien.

Overnat i vores hyggelige LEGO® tematiserede familieværelser og bo som vaskeægte pirater.

Piratværelser 

I vores hyggelige LEGO® tematiserede familieværelser finder du alt, hvad du forventer af et moderne hostel. Når I bor på et af vores stemningsfulde piratværelser, har I naturligvis også adgang til resten af feriebyen, der bugner af faciliteter og aktiviteter for hele familien. Vi siger Ship Ohøj – og velkommen til.

Book her

Last minute Påsketilbud 

Book familiens påskeferie i dag og få en oplevelse for hele familien. Lige nu får du 20% i rabat på overnatninger i vores attraktive Piratværelser på LEGOLAND® Holiday Village.

Læs mere

Piratværelser 

Find vej 

Vi hjælper dig godt på vej. Uanset om du er i bil, bus, tog eller fly, så er det nemt komme til LEGOLAND® Holiday Village. Er du med fly ligger Billund Lufthavn, som har direkte forbindelse til det mest af verden, kun 3,5 km fra LEGOLAND® Holiday Village.

Læs mere

Møde og konference 

LEGOLAND® Holiday Village er et professionelt kursus- og konferencecenter. Faciliteter, værelser og køkken er i top, prisniveauet attraktivt. Ønsker og behov er individuelle, og et arrangement kan tilpasses det aktuelle ambitionsniveau.

Læs mere

Pladskort 

LEGOLAND® Holiday Village er en moderne campingplads og hytteby med mange faciliteter. Her er minigolf, aktivitetslegeplads med minizoo, samt læ- og hyggekroge. Med pladskortet får du et overblik over LEGOLAND® Holiday Village og alle de muligheder vi byder på.

Se stort kort

LEGOLAND® Holiday Village | Ellehammers Allé 2  | 7190 Billund | +45 7533 2777 | info@LEGOLAND-village.dk