Overnat i vores hyggelige LEGO® tematiserede familieværelser og bo som vaskeægte pirater

Lige ved siden af LEGOLAND® finder du den nye LEGOLAND® Holiday Village, en stemningsfuld ferieby for hele familien med hotel, hytter, campingplads og masser af udeliv og plads til leg og sjov. 

Crazy Days tilbud 

Bemærk at dette tilbud gælder overnatning for 2 voksne og 2 børn pr. nat i standard familieværelse på Hotel LEGOLAND® eller LEGOLAND® Holiday Village inkl. stor morgenmadsbuffet samt entré til LEGOLAND® to sammenhængende dage i forbindelse med overnatningen.

Tilbuddet gælder ved ankomst i perioden 20/10 - 1/11 2014. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre kampagner eller rabatter. Begrænset antal værelser. Der er ikke morgenmad inkluderet i prisen, hvis der bookes hytter og camping på LEGOLAND® Holiday Village.

Book her

Piratværelser 

I vores hyggelige LEGO® tematiserede familieværelser finder du alt, hvad du forventer af et moderne hostel. Når I bor på et af vores stemningsfulde piratværelser, har I naturligvis også adgang til resten af feriebyen, der bugner af faciliteter og aktiviteter for hele familien. Vi siger Ship Ohøj – og velkommen til.

Book her

Pirates' Inn Hotel 

Restaurant 

LEGOLAND® Holiday Village byder på en pirat restaurant, hvor I kan nyde en stor og lækker morgenbuffet eller aftensmaden. Der er også mulighed for at stille sulten på Hotel LEGOLAND® eller i LEGOLAND® Parken, hvor der findes mange forskellige spisesteder.

 

Læs mere

Faciliteter & aktiviteter 

LEGOLAND® Holiday Village byder masser af udeliv og plads til leg og sjov. I finder blandt andet en LEGO® shop, legepladser, klappedyr, bålpladser og naturligvis mulighed for dagligvareindkøb.Læs mere

Pladskort 

LEGOLAND® Holiday Village er en moderne campingplads og hytteby med mange faciliteter. Her er minigolf, aktivitetslegeplads med minizoo, samt læ- og hyggekroge. Med pladskortet får du et overblik over LEGOLAND® Holiday Village og alle de muligheder vi byder på.

 

Se stort kort

Flere overnatningsmuligheder i LEGOLAND®

Hotel LEGOLAND®

Bo midt i LEGOLAND® - i spændende LEGO® tematiserede værelser.

 

Læs mere

Wild West hytter 

I vores hyggelige Wild West Hytter kan hele familien bo som cowboys.

 
Læs mere

Camping 

Slip ungerne løs, og lad dem tumle sig med alverdens legekammerater på LEGOLAND® Holiday Village.

Læs mere

Overnatningsmuligheder i nærheden af LEGOLAND®

For dig der vil bo i nærheden af LEGOLAND®, men hvor afstanden ikke er altafgørende. Her finder du et bredt udvalg af overnatningmuligheder blandt vores samarbejdspartnere - uanset om familien trives bedst med det frie campingliv eller foretrækker 4-stjernet hotelkomfort.

Hotel Svanen 

Billunds nyeste design- og boutiquehotel. En uforglemmelig hoteloplevelse. 
Type: Hotel
Afstand: 700m til LEGOLAND
Book nu

Lalandia Billund 

En verden fuld af leg til vands og til lands for hele familien. Feriecenter og Aquadome™ 
Type: Feriecenter
Afstand: 500 m til LEGOLAND
Book nu

Propellen 

Hygge, atmosfære, og et væld af muligheder. Personlig og individuel betjening!  
Type: Hotel
Afstand: 500m til LEGOLAND
Book nu

Zleep Hotel Billund 

Et moderne lavprishotel ved Billund Lufthavn blot 5 min fra LEGOLAND® og Lalandia.
Type: Hotel
Afstand: 1,8 km til LEGOLAND
Book nu

Find vej 

Vi hjælper dig godt på vej. Uanset om du er i bil, bus, tog eller fly, så er det nemt komme til LEGOLAND® Holiday Village. Er du med fly ligger Billund Lufthavn, som har direkte forbindelse til det mest af verden, kun 3,5 km fra LEGOLAND® Holiday Village.

Læs mere

Møde og konference 

LEGOLAND® Holiday Village er et professionelt kursus- og konferencecenter. Faciliteter, værelser og køkken er i top, prisniveauet attraktivt. Ønsker og behov er individuelle, og et arrangement kan tilpasses det aktuelle ambitionsniveau.

Læs mere

Pladskort 

LEGOLAND® Holiday Village er en moderne campingplads og hytteby med mange faciliteter. Her er minigolf, aktivitetslegeplads med minizoo, samt læ- og hyggekroge. Med pladskortet får du et overblik over LEGOLAND® Holiday Village og alle de muligheder vi byder på.

Se stort kort

LEGOLAND® Holiday Village | Ellehammers Allé 2  | 7190 Billund | +45 7533 2777 | info@LEGOLAND-village.dk