Spring over
Åbner den 25. juni

LEGOLAND® Castle Hotel

Seje prinsesser, modige drageriddere og tossede troldmænd bydes velkommen indenfor på Castle Hotel.
Llcastle Fireworks

Lad trompeterne gjalde!

Klods op ad LEGOLAND® tårner sig et fortryllet slot. Her bor kongen og dronningen af Landet LEGOLAND, og du kan blive deres gæst, hvis du har lyst. Faktisk er der 142 eventyrlige værelser, og du kan selv vælge, hvor du vil bo – skal det være i prinsessens royale gemakker, i drageridderens seje opholdsstue eller i troldmandens magiske observatorium? Uanset hvad du vælger, bliver du æresgæst med egen kongelig indgang til LEGOLAND.

Book nu

Godadgang1 1

God Adgang

LEGOLAND Castle Hotel er God Adgang registreret. Som gæst med særlige behov på vores overnatningssteder kan du finde detaljerede informationer med billeder af adgangsforholdene på godadgang.dk. 

Læs mere

Flyt ind på slottet

Knights' Tavern Restaurant

Knights' Tavern Restaurant

Kongedømmet summer og syder af forventning og begejstring over den kongelige banket i hotellets egen restaurant, Knights´ Tavern Restaurant. Følg med i kokkens tilberedning af den lækre menu, men pas på for måske bliver din mad grillet med ægte drageild!

Se mere

LEGOLAND Castle Hotel

Gå på opdagelse

Oplev LEGO® magien overalt på slottet! Du kan allerede godt begynde at glæde dig til at møde masser af modige prinsesser og riddere, travle hofdamer, mystiske troldmænd og ildspyende drager. Så slå visiret ned, og tag syvmilestøvlerne på, for det er tid til at træde ind i et vaskeægte eventyr.

Book nu

Find vej

Find vej med bil

Kommer du i bil til LEGOLAND® Castle Hotel, kan du taste følgende adresse ind på din GPS:

Aastvej 20, 7190 Billund, Denmark

Find rute

Book overnatning

Book overnatning

1 Indtjekning & Udtjekning
2 Antal gæster
Eller
Køb billetter