Spring over

LEGOLAND® Castle Hotel

Seje prinsesser, modige drageriddere og tossede troldmænd bydes velkommen indenfor på Castle Hotel.
175 Legoland K1A3429 Final 1920X1080

Lad trompeterne gjalde!

Klods op ad LEGOLAND® tårner sig et fortryllet slot. Her bor kongen og dronningen af Landet LEGOLAND, og du kan blive deres gæst, hvis du har lyst. Faktisk er der 142 eventyrlige værelser, og du kan selv vælge, hvor du vil bo – skal det være i prinsessens royale gemakker, i drageridderens seje opholdsstue eller i troldmandens magiske observatorium? Uanset hvad du vælger, bliver det et uforglemmeligt ophold.

Book nu

Flyt ind på slottet

Knights' Tavern Restaurant

Kongedømmet summer og syder af forventning og begejstring over den kongelige banket i hotellets egen restaurant, Knights´ Tavern Restaurant. Følg med i kokkens tilberedning af den lækre menu, men pas på for måske bliver din mad grillet med ægte drageild!

Se mere

Castle Morgenmad 2 Web
LEGOLAND Castle Hotel

Gå på opdagelse

Oplev LEGO® magien overalt på slottet! Du kan allerede godt begynde at glæde dig til at møde masser af modige prinsesser og riddere, travle hofdamer, mystiske troldmænd og ildspyende drager. Så slå visiret ned, og tag syvmilestøvlerne på, for det er tid til at træde ind i et vaskeægte eventyr.

Book nu

Godadgang1 1

God Adgang

LEGOLAND® Castle Hotel er God Adgang registreret. Som gæst med særlige behov på vores overnatningssteder kan du finde detaljerede informationer med billeder af adgangsforholdene på godadgang.dk. 

Læs mere

Greenkey Logo 2015

LEGOLAND® Castle Hotel er Green Key certificeret

Du er med til at passe på miljøet, når du bor hos os, for vi er nemlig Green Key certificerede. Det betyder, at vi lever op til Green Keys miljøregler. Det gør vi bl.a. ved at have særligt fokus på økologi, reduktion af madspild, reduktion af vand- og energiforbrug og ved at gøre rent med miljømærkede produkter.

BOTB Horizontal

LEGOLAND® Castle Hotel er en del af Travellers' Choice™ 2023

Vi er glade for vores gæster, og vores gæster er glade for os. Vi er stolte af at være en del af Travellers' Choice™ 2023 og hermed blandt top 10% af hoteller og attraktioner i verden, der får de bedste gæsteanmelderne på Tripadvisor.

Find vej

Find vej med bil

Kommer du i bil til LEGOLAND® Castle Hotel, kan du taste følgende adresse ind på din GPS:

Aastvej 20, 7190 Billund, Denmark

Find rute

Book overnatning

Book overnatning

1 Indtjekning & Udtjekning
2 Antal gæster
Eller
Køb billetter
Health