Spring over
Åbner igen i 2021

LEGOLAND® Castle Hotel

Seje prinsesser, modige drageriddere og tossede troldmænd bydes velkommen indenfor på Castle Hotel, når slottet åbner igen i 2021.
Reception

Information om COVID-19

Du kan altid flytte dit ophold uden omkostninger, hvis du bliver forhindret i at besøge os pga. situationen omkring COVID-19.

De danske grænser er åbne for andre EU-lande, Schengenlandene samt UK forudsat, at de danske myndigheder har åbnet op for det enkelte land. Se listen med lande her. Gæster fra disse lande skal ved indrejse til Danmark kunne fremvise lejebevis på minimum 6 overnatninger i Danmark (Gæster som bosat i Norge er fritaget for denne regel).

Llcastle Fireworks

Lad trompeterne gjalde!

Helt tæt op ad LEGOLAND® tårner sig et fortryllet slot. Her bor kongen og dronningen af Landet LEGOLAND, og du kan blive deres gæst, hvis du har lyst. Faktisk er der 142 eventyrlige værelser, og du kan selv vælge, hvor du vil bo – skal det være i prinsessens royale gemakker, i drageridderens seje opholdsstue eller i troldmandens magiske observatorium? Uanset hvad du vælger, bliver du æresgæst med egen kongelig indgang til LEGOLAND.

Book nu

Velkommen til LEGOLAND Castle Hotel

Glæd dig til

LEGOLAND® Castle Hotel er uforglemmelige oplevelser

  • En fortryllende overnatning
  • Direkte adgang til LEGOLAND®
  • Morgenmad er altid med
  • Legeplads, legerum og masser af LEGO sjov

Se mere

Flyt ind på slottet

Knights' Tavern Restaurant

Knights' Tavern Restaurant

Kongedømmet summer og syder af forventning og begejstring over den kongelige banket i hotellets egen restaurant, Knights´ Tavern Restaurant. Følg med i kokkens tilberedning af den lækre menu, men pas på for måske bliver din mad grillet med ægte drageild!

Se mere

LEGOLAND Castle Hotel

Gå på opdagelse

Oplev LEGO® magien overalt på slottet! Du kan allerede godt begynde at glæde dig til at møde masser af modige prinsesser og riddere, travle hofdamer, mystiske troldmænd og ildspyende drager. Så slå visiret ned, og tag syvmilestøvlerne på, for det er tid til at træde ind i et vaskeægte eventyr.

Book nu

Find vej

Find vej med bil

Kommer du i bil til LEGOLAND® Castle Hotel, kan du taste følgende adresse ind på din GPS:

Aastvej 20, 7190 Billund, Denmark

Find rute

Book overnatning

Book overnatning

1 Indtjekning & Udtjekning
2 Antal gæster
2
Voksne
2
Børn
Eller
Køb billetter